This browser does not support the video element.

سراسیمگی و هراس سرکردگان سپاه خامنه‌ای از تحریم سپاه پاسداران خامنه‌ای

سراسیمگی و هراس سپاه


 

سراسیمگی و هراس سرکردگان سپاه خامنه ای

پاسدار غلامرضا جلالی:

تحریم سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم

یک تهدید بسیار خطرناک است

پنج هزار شرکت مورد تحریم واقع میشوند

 

پاسدار محمد باقری

 رئیس ستاد نیروهای مسلح رژیم ولایت فقیه:

هدف اصلی آمریکا از راهبردهای جدید

براندازی نظام جمهوری اسلامی است

 

کیهان خامنه ای-۹آبان ۹۶:

شروع جدی مادر تحریمها از امروز کلید میخورد

و شرایط به قبل از برجام و حتی بدتر از آن برمی گردد

 

اجرایی شدن قانون تحریمهای گسترده علیه فاشیسم مذهبی حاکم برایران و اعمال قانون تحریمهای فراگیر مصوب کنگره و سنا همزمان با اعلام استراتژی جدید آمریکا و خاتمه دوران مماشات، سراپای نظام ولایت فقیه و سرکردگان سپاه پاسداران را درهراس و نگرانی فروبرده است. به خصوص که این تحریمها نیروی اصلی سرکوب قیامها و ارگان اصلی حافظ نظام ولایت فقیه و صدور تروریسم و مداخلات فرامرزی را که بر اقتصاد کشور چنگ انداخته و مهمترین ارگان چپاولهای حکومتی و غارت مردم است، هدف قرار میدهد و ازهمین روست که سرکردگان سپاه خامنه ای اجرایی شدن این تحریمها را بسیار خطرناک و تهدید موجودیت کل رژیم ارزیابی می کنند.

پاسدار غلامرضا جلالی، رئیس ارگان موسوم به سازمان پدافند غیرعامل در مصاحبه با تلویزیون حکومتی، وحشت رژیم از تحریمهای سپاه پاسداران توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا رابه نمایش گذاشت:

 

تحریم کاتسا که ظاهرا از دو سه روز دیگه چند روز دیگه شروع میشه اجرایش می تونه یک تهدید بسیار خطرناکی برای کشور ما در حوزه اقتصاد باشه یک ظاهر داره یک باطن , ظاهرش اینه که میگند ما میخواهیم فقط سپاه رو بدلیل اینکه بی ثبات کننده در منطقه هستش و استفاده از موشک میکنه و موشکها رو توسعه میده این رو تحریم کنیم ولی مکانیزم تحریمش رو بصورت سیاه چاله ای و بهم متصل تنظیم کردند هر کسی که با سپاه کار بکنه تحریم میشه مثلا شما فرض کنید قرارگاه خاتم داره تو کشور ما خیلی پروژه انجام میده مثل سد و نیروگاه و پالایشگاه انجام میده خب اینها رو که خودشون انجام نمیدهند بخش زیادی اش شرکت های بخش خصوصی هستند که انجام میدهند اونها میگند وقتی که سپاه آمد توی لیست تحریم قرارگاه خاتم هم توی لیست تحریمه وقتی هر کسی با قرارگاه خاتم بکنه اونها هم میره تو لیست تحریم یعنی مثلا پنج هزار شرکت دارند با قرارگاه خاتم سپاه کار میکنند یعنی پنج هزار تا شرکت مورد تحریم واقع میشوند .

شما که میخواهید برید حساب باز کنید هی پول جابجا کنی باید این خدمات رو به شما ندهند خب بعد این اگر بخواد توسعه کنه بر اساس تحریم کاتسا که در واقع از چند روز دیگه لیست جدید اس تی ان لیست می آید هر کس با اینها کار کنه بصورت واسطه تو قالب خود تروریزم حامی تروریزم پشتیبان تروریزم تو لیستهای مختلفی که با اسم های مختلف امریکایی ها طراحی کردند میگذارند اینها رو و بصورت سیاه چاله ای این حوزه تحریم بزرگ میشه در واقع اونوقت اینجا دیگه تحریم سپاه نیست پس ما می مانیم سر یک دو راهی که یا سپاه بایستی داخل کشور تحریم داخلی بشه موشکی , وزارت دفاع , نهادهای انقلابی دیگه تحریم بشوند یعنی ما خودمون بدست خودمون تحریم کنیم و نگذاریم توسعه پیدا کنند یا چی؟ یا هر کس با اینها کار کنه تحریم میشه کاتسا خیلی صاف و ساده اش میشه این و در واقع این همینطوری که ادامه داره پیدا میکنه مثلا شما فرض کنید وزارت نیرو به پادگان های سپاه برق میده و آب میده بعد سپاه میخواد قبض اش رو پرداخت کنه به بانک میگند خب بانک آمده خدمات داده به سپاه پس بانک باید تحریم بشه , وزارت نیرو برق داده بعد وزارت نیرو تحریم میشه بنابراین این یک تحریم بسیار خطرناک اقتصادیه باید حتما

دولت جمهوری اسلامی , متاسفانه یک اشکالی وجود داره که برآوردها و برداشتها نسبت به تحریم کاتسا متفاوته بعضی ها میگند همون برجام قبلی است چیز بزرگی اتفاق نیفتاده در صورتی که واقعا اینطور نیست...

اگر بنشینیم و همینطوری فکر کنیم که هست نیست میشه نمیشه این تحریم همینطور ما رو بداخل خودش میکشه و یک اقتصاد ایران بصورت کلی تحریم خواهد شد شرکتهای خصوصی شرکتها , اشخاص افراد بانکها همینطور به واسطه این زیرساختها به نوعی تحریم خواهند شد .

مجری: پس ارزیابی سازمان پدافند غیر عامل این هستش که با اجرایی شدن این تحریم کل کشور در تحریم خواهد رفت

جلالی: بستگی به موضعگیری ما داره ...

مجری: پس این رو در زمره تحریمهای اولیه صرفا قرارش نمیدهیم

جلالی : نخیر بنظرم خیلی تحریم خطرناک هم اولیه به نوعی بخشی اش هست و هم ثانویه هم بصورت سیاه چاله ای میچرخه و هی حجمش رو زیاد میکنه بنظرم میرسه که اگر اراده ای وجود داشته باشه اونطرف یعنی اگر بخواد همینجوری انجام بده بخش عمده اقتصاد ما به نوعی تحریم خواهد شد ...

 

دیگر سران رژیم و سرکردگان سپاه و همچنین رسانه های حکومتی، در اظهارات و مطالب خود وحشت فاشیسم مذهبی از تحریم سپاه پاسداران را به نمایش گذاشتند.

آخوند صادق لاریجانی، رئیس قضاییه خامنه‌ای گفت: اجرای «قانون کاتسا» به معنای تحریم نیروی مسلح رسمی (نظام) است و می‌توانند به بهانه همکاری دولت با سپاه حتی دولت را تحریم کنند،

 

پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خامنه‌ای نیز گفت: هدف اصلی آمریکا از راهبردهای جدید، براندازی نظام جمهوری اسلامی است که طی روزهای اخیر نیز وزیر خارجه آمریکا به صورت علنی آن را بیان کرد. کسی که هدفش براندازی ماست، جایگاه مذاکره ندارد. با کسی می‌شود مذاکره کرد و یک درصد هم احتمال تفاهم داد که به دنبال براندازی نباشد.

پاسدار باقری گفت: اگرتحریم‌ها به‌بهانه‌های دیگری علیه (نظام) اعمال شود، ماندن در برجام برای نظام معنایی ندارد.

 

کیهان خامنه‌ای نیز وحشت نظام آخوندی از اجرایی شدن تحریمهای وزارت خزانه داری علیه سپاه پاسداران را منعکس کرد و نوشت:

 

در مردادماه سال جاری «طرح «کاتسا 2017» به دلیل گستردگی به «مادر تحریم ها» و «سیاه‌چاله تحریم» مشهور شد.

در حقیقت این طرح- همانند دیگر طرح‌های ضدنظام- با هماهنگی کامل دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان تصویب و به قانون تبدیل شد (و) برای چندمین بار ثابت کرد که (آنها) در دشمنی با (نظام) هیچ اختلاف‌نظری با هم ندارند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا با شناسایی سپاه پاسداران ذیل دستور اجرایی 13224 اجرای قانون کاتسا را رسما آغاز کرد.

پس از آن وزارت خزانه‌داری اعلام کرد براساس قانون کاتسا تا 31 اکتبر (9 آبان) فرصت دارد تا دفاتر، نهادها و افراد وابسته به سپاه را ذیل دستور اجرایی 13224 شناسایی کند.

بر این اساس شروع جدی مادر تحریم‌ها از امروز کلید می‌خورد. یعنی زمانی که وزارت خزانه‌داری تعداد زیادی از افراد و نهادها را به دلیل ارتباط با سپاه پاسداران درون لیست تحریم قرار می‌دهد.

در این طرح انواع محدودیت‌های اقتصادی از بلوکه شدن دارایی‌ها در خاک آمریکا تا ممنوعیت ارایه خدمات بانکی به فرد یا نهاد تحریمی قرار دارد. به طور ویژه این طرح به دلیل قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سازمان‌های تروریستی، تبعات اقتصادی فراوانی برای نظام در پی ‌دارد بر همین اساس می‌توان گفت شرایط روابط بانکی نه به قبل برجام بلکه به شرایطی به مراتب بدتر از آن بازمی‌گردد.

ویژگی مهم این طرح قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سازمان‌های تروریستی است... قسمت خطرناک و نگران‌کننده این است که افراد و نهادهایی که دارای ارتباط کاری با سپاه هستند، باید تحریم شوند . وضعیت وقتی بغرنج‌تر می‌شود که وقتی یک فرد یا نهاد ایرانی در لیست تحریمی قرار می‌گیرد هیچ بانک خارجی همکاری نخواهد کرد و همین شبکه بسیار شکننده‌ای که بعد از برجام شکل گرفته است، به شدت متزلزل خواهد شد.

سیاه‌چاله چیزی است که تمام ‌اشیا نزدیک به خود را به درون سیاه‌چاله می‌کشد... با توجه به آنکه سپاه یک نهاد رسمی و دارای روابط نظام‌مند با ساختارهای دولتی و غیردولتی است،‌سبب می‌شود تا بخش زیادی از حاکمیت اعم از دولت یا سایر قوا و نهادها به درون لیست تحریمی بروند. این اتفاق همانند یک سیاه‌چاله عمل می‌کند و تعداد زیادی از نهادها که قابل پیش‌بینی نیست را تحریمی می‌کند. حتی قابل تصور است که بانک مرکزی که در برجام از تحریم خارج شد دوباره به لیست تحریم بازگردد.

بعد از برجام... فقط بانک‌های کوچک حاضر به پذیرش ریسک همکاری شده و همکاری می‌کردند... حالا فرض کنید به یک دفعه چند هزار فرد و نهاد ایرانی وارد این لیست تحریمی‌شوند. طبیعی است که در آن زمان هیچ بانکی ولو کوچک حاضر به همکاری با نظام نشوند. پس شرایط به قبل از برجام و یا حتی بدتر از آن برمی‌گردد.

واقعیت آن است با تصویب این طرح دیگر چیزی از برجام باقی نخواهد ماند که بخواهیم درباره نقض شدن یا نشدن آن صحبت کنیم.
لطفا به اشتراک بگذارید: