قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی توسط پارلمان کانادا

قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی توسط پارلمان کانادا

 

پارلمان کانادا: تصویب قطعنامة محکومیت دیکتاتوری آخوندی به‌خاطر تروریسم و مداخلات منطقه‌یی

 

پارلمان کانادا، دولت را فرا می‌خواند که فوراً سپاه پاسداران را در فهرست تروریستی قرار بدهد و در کنار مردم ایران قرار بگیرد

 

پارلمان کانادا با اکثریت قاطع 248 قطعنامه‌یی را در محکومیت دیکتاتوری آخوندی به‌خاطر حمایت از تروریسم و فراخوان به لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران به تصویب رساند.

این قطعنامه که روز سه‌شنبه در پارلمان کانادا به‌رغم تلاش‌های گستردة لابی رژیم و حامیان سیاست مماشات با فاشیسم مذهبی به تصویب رسید هم‌چنین دولت این کشور را فرا می‌خواند که «در کنار مردم ایران قرار گیرد» و از حق آنها برای آزادی بیان و تجمع حمایت کند.

اندرو شیر رهبر حزب محافظه‌کار حزب اپوزیسیون کانادا ضمن استقبال از تصویب این قطعنامه گفت: «رژیم ایران از تروریسم در سراسر جهان حمایت می‌کند... در چنین شرایطی کانادا نمی‌تواند به‌دنبال روابط دیپلماتیک (با این رژیم) باشد».

جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا و حزب وی(حزب لیبرال) نیز به این قطعنامه رای مثبت دادند

 

هم‌چنین سناتور لئو هوساکاس Leo Housakos رئیس پیشین سنای کانادا تأکید کرد: «زمان آن است که ‏پارلمان کانادا، رژیم ایران را مورد حسابرسی قرار بدهد».

 

تورنتو سان در گزارشی از تصویب این قطعنامه، نوشت: «بعد از ظهر سه‌شنبه کابینة لیبرال کانادا، برای رأی‌دادن به قطعنامة (ارائه‌شده) توسط حزب محافظه‌کار که دولت را به قاطعیت در قبال (رژیم) ایران فرا می‌خواند، رأی مثبت داد...

(در این جلسه) نخست‌وزیر جاستین ترودو (برای دادن رأی مثبت) از جای خود برخاست و سپس تمام کابینة لیبرال و بعد از آن بیشتر (نمایندگان این حزب) نیز در حمایت از این قطعنامه... بپاخاستند».

تورنتو سان می‌افزاید: «اقدام ترودو در حمایت از قطعنامة اپوزیسیون... علامتی از یک تغییر کامل سیاست دولت کانادا در قبال (رژیم) ایران است. آن‌چه قبلاً به‌عنوان سیاست استمالت توصیف می‌شد، به‌نظر می‌رسد که اکنون به قاطعیت و حسابرسی از رژیم به‌خاطر رفتارش تبدیل می‌شود... یکی از اقدامات مهم که در این قطعنامه گنجانده شده است، افزودن نام سپاه پاسداران در لیست نهادهای تروریستی کاناداست. سپاه پاسداران عملات تمام اقتصاد ایران را تحت کنترل خود دارد... ترودو عملاً به شرکت‌های کانادایی مثل بومباردیه Bombardier که برای فروش هواپیماهای جت با (رژیم) ایران در حال گفتگو است این علامت را داد که دیگر نباید با این رژیم معامله کنند».

سناتور کانادایی لیندا فروم به تورنتو سان، گفت: «بسیار خوشحالم که دولت لیبرال، به اشتباهات مسیر خود پی برده و این واقعیت را به رسمیت شناخته است که سپاه پاسداران یک نهاد تروریستی است و باید توسط دولت کانادا... محکوم شود».

 

قطعنامة مصوب پارلمان کانادا، آمده است: « رژیم حاکم بر ایران را به‌خاطر حمایت آن از تروریسم در سراسر جهان » محکوم کرده و «دولت (کانادا) را فرا می‌خواند که هرگونه مذاکره یا گفتگو با جمهوری اسلامی... را به‌منظور برقراری مجدد روابط دیپلماتیک متوقف کند».

این قطعنامه به آزادی تمامی شهروندان کانادایی در ایران فراخوان داده و می‌افزاید: «(پارلمان، دولت را فرا می‌خواند که) فوراً سپاه پاسداران را به‌عنوان یک نهاد در فهرست تروریستی تحت قانون جنایی کانادا لیست‌گذاری کند و در کنار مردم ایران قرار بگیرد و این امر را به رسمیت بشناسد که آنها مثل تمامی خلق‌ها، از حق بنیادین آزادی وجدان و مذهب، آزادی فکر، عقیده و بیان از جمله آزادی مطبوعات و تمامی دیگر انواع ارتباطات، آزادی تجمع صلح‌آمیز و آزادی اجتماع، برخوردارند».

 

در جریان اجلاس پارلمان کانادا در روز دوشنبه، نمایندگان از احزاب مختلف، حمایت خود را از قطعنامة محکومیت رژیم اعلام کردند و نقض حقوق بشر، تروریسم و مداخلات منطقه‌یی حکومت آخوندی و سپاه پاسداران را به‌شدت محکوم کردند.

نمایندگان پارلمان کانادا هم‌چنین همبستگی خود را با قیام مردم ایران و اعتراضات آنها علیه رژیم آخوندی ابراز کردند.

در این اجلاس گرت جینیوس Mr. Garnett Genuis معاون وزیر سایه و ارائه‌دهندة قطعنامة پارلمان کانادا، تأکید کرد: «در بحبوحة تلاش‌های حکومت ایران برای گسترش خشونت و ترور در سراسر منطقه، مردم ایران به پا خاسته‌اند و گفته‌اند: نه. یک جنبش اعتراضی قوی در دسامبر و ژانویه گذشته شروع شد و معترضان طی آن خواهان تغییر سیاسی و ظهور حکومتی شدند که از حقوقشان حفاظت کند و در کنار آنها قرار بگیرد... وی افزود :‌معترضان به پایان این رژیم فراخوان دادند و نمادی از شجاعت بودند... ما در این پارلمان... قدرت آن‌را داریم که رژیم ایران را... منزوی کنیم، از مردم ایران حمایت کنیم و در راستای هدف نهایی یک ایران آزاد، تلاش کنیم».

 

مایکل لویت رئیس زیرکمیتة حقوق بشر پارلمان کانادا، حکومت آخوندی را یک رژیم استبدادی نامید، و گفت: «مردم ایران بزرگ‌ترین قربانیان این رژیم هستند و پایه‌یی‌ترین حقوق و آزادی‌ها و آرزوهایشان، هر روز سرکوب می‌شود... می‌خواهم تأکید کنم که ما در کانادا، دوست مردم ایران هستیم و از آرزوهای آنها برای یک ایران آزاد و دموکراتیک حمایت می‌کنیم. مردم ایران به‌عنوان نخستین قربانیان این رژیم، شایستة حمایت و همبستگی ما هستند».

 

در ادامة این جلسه پم گولداسمیت جونز Pam Goldsmith-Jones معاون پارلمانی وزیر تجارت بین‌المللی کانادا، تأکید کرد: «ما عمیقاً با حمایت (رژیم) ایران از سازمان‌های تروریستی، تهدیدات، برنامة موشک بالستیک و حمایتش از رژیم قاتل (بشار) اسد مخالفیم... ما همواره (رژیم) ایران را به‌خاطر اعمالش مورد حسابرسی قرار خواهیم داد».

 

نمایندة پارلمان کانادا دین لوید Mr. Dane Lloyd  در سخنانش به اقدامات تجاوزکارانة سپاه پاسداران رژیم آخوندی اشاره کرد، و گفت: «میزان تجاوزات (سپاه پاسداران) نباید بدون پیامد باقی بماند. با لیست‌گذاری سپاه به‌عنوان یک نهاد تروریستی، ما قادر خواهیم بود تا عملیات آن‌را بیش از پیش محدود کنیم».

 

هم‌چنین استفانی کیوسی STEPHANIE KUSIE نمایندة پارلمان کانادا، به قیام سراسری مردم ایران اشاره کرد، و گفت: «من آنها را به‌خاطر شجاعتشان در ایستاند برای آزادی، دموکراسی، حقوق بشر و حاکمیت قانون مورد ستایش قرار می‌دهم...».

در جلسة پارلمان کانادا دیوید اسویت معاون زیرکمیتة حقوق بشر این پارلمان، تأکید کرد: «رژیم خامنه‌ای، یک رژیم شدیداً استبدادی است که مشابه آن در جهان وجود ندارد... طی 13 سال گذشته، زیرکمیتة حقوق بشر بین‌المللی (پارلمان کانادا) هرگز با موارد بیشتری از نقض حقوق بشر هم‌چون آن‌چه در ایران رخ می‌دهد مواجه نبوده است. هفتة حسابرسی از (رژیم) ایران از تعهد ما نسبت به همین موضوع به‌وجود آمده است».

 

جیمز بزن معاون کمیتة دفاع ملی پارلمان کانادا نیز در سخنانش به یک سیاست قاطع در قبال رژیم آخوندی فراخوان داد؛ وی از جمله کشتار کولبران زحمتکش کرد توسط عناصر سپاه پاسداران را محکوم کرد.

جیمز بزن هم‌چنین گفت: «ما باید هم‌چنان (علیه رژیم ایران) بایستیم. باید تضمین کنیم که این رژیم منزوی باشد و تحریم‌ها پابرجا باقی بماند؛ نباید اجازه بدهیم میلاردها دلار به دست رژیم ایران برگردد...».

 

غیظ و سوزش شدید رژیم آخوندی از تصویب قطعنامه لیست گذاری سپاه پاسداران در پارلمان کانادا

گوینده رژیم : خبری دیگر, مجلس نمایندگان کانادا با تصویب طرحی دولت این کشور را از ادامه هر گونه مذاکره برای برقراری روابط سیاسی با ایران منع کرد.

در این طرح که گارنت جینوس نماینده محافظه کار آنرا ارائه کرد از دولت کانادا میخواهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمانهای اصطلاحا تروریستی قرار بدهد.

نخست وزیر کانادا در حالی از این حمایت کرد که هنگام روی کار آمدن وعده بهبود روابط!! با ایران را داده بود.

طرح ضد ایرانی مجلس کانادا در حالی تصویب شده که حدود300 هزار ایرانی در کانادا از هر گونه خدمات کنسولی محروم اند.
لطفا به اشتراک بگذارید: