فریاد هشدار نسبت به بحرانهایی که رژیم را فراگرفته است – ۳۰خرداد۱۳۹۷

فریاد هشدار نسبت به بحرانهایی که رژیم را فراگرفته است – ۳۰خرداد۱۳۹۷


نگاهی به اظهارات نمایندگان مجلس ارتجاع در جلسه ۲۹ خرداد آن


 

 

امروز هم در مجلس ارتجاع، کماکان فریاد هشدار نسبت به بحرانهایی که از همه طرف رژیم را فرا گرفته، شنیده می‌شد و کسانی که سخنرانی کردند، از فروپاشی وضعیت اقتصادی تا فساد و احتکار و حقوقهای نجومی، تا از مهار خارج شدن بازار ارز و سکه و خودرو و مسکن و غیره و به میدان آمدن ارتش جوانان بیکار صحبت کردند و البته فقط به هر کدام از این فهرست طولانی و تمام نشدنی فقط نوک زدند. قسمتهایی از سخنرانی یکی از آنها را می‌شنویم:

 

محمد عزیزی ـ مجلس ارتجاع 29خرداد


«باید قبول کنیم وضعیت اقتصادی وضعیت مناسبی نیست. حال اقتصاد این روزها خوب نیست. بازار ارز آشفته است. بازار خودرو افتضاح است. به کجا می‌رویم؟ ارگان‌های نظارتی چه می‌کنند. سازمان تعزیرات حکومتی برای میوه فروش و بقال به دلیل گران فروشی و احتکار جریمه‌های قابل توجهی اعمال می کند، اما آیا در بحث خودرو و عدم ارائه خودرو به بازار توسط خودروسازان که موجب ایجاد بازار سیاه شد ورود کرده‌اند؟»

آقای رئیس جمهور از آن روزی که با آن خنده در برنامه تلویزیون گفتید قمیت ارز حباب است مردم خریداری نکنند و قیمت کاهش پیدا می‌کند کمتر از شش ماه می‌گذرد. نه تنها این قیمت کاهش پیدا نکرد بلکه از دو برابر هم گذشت. آقای روحانی مردم نگران هستند. یک بار دیگر به تلویزیون بیایید و با خنده‌ای دیگر دلار را به مرز ۱۰ هزار تومان برسانید. خواهش می ‌کنم با مردم روراست باشید. باید قبول کنید که تیم اقتصادی دولت ضعیف است. مسیر مدونی برای نظام پولی و بانکی نداریم. آقای رئیس جمهور آیا خبر دارید در بازار سیاه خودرو قیمت برخی خودروهای مونتاژ داخلی تا ۷۰ میلیون تومان گران شده است؟ آیا از وضعیت مسکن مطلع هستید یا فقط از اظهار نظر وزیر مسکنتان مطلع هستید؟ وزیر مسکنتان که می گوید افزایش قیمت مسکن سیاسی است را می‌شنوید؟».

 

«هیچ فکر کرده‌اید اگر خداوند متعال احمدی‌نژادی نمی‌آفرید اکنون باید مشکلات کشور را به گردن چه کسی می‌انداختید؟ از انداختن مشکلات به گردن دیگران بپرهیزید. مشکلات را واقعی ببینید. برای حل مشکلات متحد شویم.غول بیکاری در حال فربه شدن است و به گردنه اصلی نظام تبدیل شده است. علاوه بر دهه شصتی‌ها جوانان دهه هفتاد هم به دنبال شغل هستند و دهه هشتادی‌ها هم آماده ورود به جرگه بیکاران شده‌اند. ۹۰ درصد مراجعین ما موضوع اشتغال را مطرح می‌کنند که جز شرمندگی جوابی برای آنها نداریم. از آمارسازی و آمارپردازی برای اشتغال بپرهیزیم. چرا درخصوص مشاغل از دست رفته حرفی نمی‌زنید؟ چرا سخنی نمی‌گویید؟ چرا قبول ندارید حال صنعت خراب است؟ چرا قبول ندارید وضعیت کارخانجات اورژانسی شده است؟».

 

اما ببینیم این عضو مجلس ارتجاع از همة این فریادها و هشدارها، چه نتیجه‌یی می‌خواهد بگیرد. که در یک کلمه عبارت است از «حفظ نظام» بقیه چیزها مانند ناراحتی مردم و نگرانی از خالی شدن سفرة مردم بهانه و در واقع سس قضیه است. گوش کنید:

«عرض اخرم، حفظ نظام، انقلاب و کشور برای همه ما و همه مردم باید در اولویت باشد. به فکر مردم باشید و از ناراحتی مردم نگران باشید. ما کشور ثروتمندی هستیم نباید در یک کشور ثروتمند هر روز شاهد کوچکتر شدن سفره مردم باشیم.»

 

 
لطفا به اشتراک بگذارید: