بازداشت دو ایرانی مأمور اطلاعات در آمریکا به جرم جاسوسی علیه مجاهدین - گزارش آسوشیتدپرس

بازداشت دو ایرانی مأمور اطلاعات در آمریکا به جرم جاسوسی علیه مجاهدین - گزارش آسوشیتدپرس


به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آمریکا دو مامور منتسب به رژیم ایران را که با انجام شناسایی و مراقبت های سری و جمع آوری اطلاعات از آمریکاییان مرتبط با یک سازمان سیاسی (مجاهدین) و تاسیسات اسرائیلی و یهودی در آمریکا متهم کرده است.

اوایل این هفته احمد رضا دوستدار ۳۸ ساله یک تبعه دوملیتی آمریکایی-ایرانی متولد لانگ بیچ کالیفرنیا و مجید قربانی ۵۹ ساله که در کوستا مسا در کالیفرنیا که از اواسط دهه ۱۹۹۰ زمانی که به آمریکا رسید زندگی و کار می کرده، متهم شدند که بعنوان ماموران غیرقانونی تهران عمل میکردند.

مجید قربانی که این اتهامات را رد کرده در سال ۲۰۱۵ ساکن دائم و قانونی آمریکا شده است.

دولت اخیراً اعمال تحریم های علیه رژیم ایران را تجدید کرده تا که تهران را از پولی که برای تامین مالی تروریسم و برنامه موشکی و نیروهایی که در جنگهای یمن و سوریه نیاز دارد، محروم نماید.

بنا بر شکایت جنایی که در دادگاه ناحیه ای آمریکا در واشنگتن ثبت شده، احمدرضا دوستدار گفته می شود که در ژوئیه ۲۰۱۷ روی مرکز دانشجویی یهودی در روهر چاباد هاوس در دانشگاه شیکاگو در هاید پارک شناسایی انجام داده است. این شناسایی شامل جنبه های امنیتی پیرامون این مرکز بوده است.

 

بازداشت دوایرانیمأموراطلاعاتدرآمریکا - اکثر جزئیات جاسوسی روی مجاهدین خلق متمرکز بود


اکثر جزئیات جاسوسی در اسناد دادگاه بر روی سازمان مجاهدین خلق که در ایران غیرقانونی است متمرکز بود که تا سال ۲۰۱۲ بعنوان یک سازمان تروریستی توسط وزارت خارجه لیست گذاری شده بود.

با وجود اختلافات ایدئولوژیک، ام.ای.کی شریک خمینی در انقلاب سال ۱۹۷۹ بود که محمدرضا شاه پهلوی مورد حمایت آمریکا را سرنگون کرد.

بدنبال این انقلاب ام.ای.کی بسرعت به مخالفت با خمینی برخاست و قیام مسلحانه ای را علیه حکومت مذهبی جدید خمینی شروع کرد. این گروه از سرنگونی دولت کنونی ایران حمایت می کند.

در سپتامبر ۲۰۱۷ قربانی گفته شده که در گردهمایی ام.ای.کی در شهرنیویورک شرکت کرده و از افرادی که علیه دولت کنونی اعتراض می کردند، عکس گرفته است.

در اواخر ۲۰۱۷ دوستدار از ایران به آمریکا باز میگردد و با قربانی در منطقه لس آنجلس تماس می گیرد. دوستدار گفته شده که به قربانی حدود ۲۰۰۰ دلار پول نقد برای ۲۸ عکسی که در گردهمایی سپتامبر۲۰۱۷ برداشته بود، پرداخت میکند.

این عکس ها حاشیه نویسی داشتند و در آنها افراد را تعیین هویت کرده بودند.

آن عکس ها با رسید ۲۰۰۰ دلار که در چمدان دوستدار مخفی شده بودند زمانی که او از یک فرودگاه آمریکا بعنوان ترانزیت در برگشت از ایران در دسامبر ۲۰۱۷ استفاده کرده بود، پیدا شدند.

 

آقای جعفرزاده به آسوشیتدپرس در مصاحبه ی روز چهارشنبه گفت: «رژیم ایران باپوش های مختلف و به شیوه های مختلف طی سالیان گذشته، صادقانه بگویم برای دهه ها در اینجا عمل می کرده است» «آنها با حفظ همه چیز در رفتند».

اوگفت که «این امر رژیم را تا آنجا جری کرده بود که احساس می کردند عملاً هرکاری در خاک آمریکا می توانند انجام دهند. این اقدام بسیار گستاخانه ای از جانب رژیم ایران است» .

 

بیشتر بخوانید:


روز سه‌شنبه ۳۰مرداد۹۷ نخستین جلسه دادگاه یکی از مزدوران وزارتاطلاعاترژیمآخوندی به‌نام مجید قربانی در آمریکا که به اتهام جاسوسی علیه مجاهدین و مقاومت ایران دستگیر شده، در واشنگتن برگزار شد. دادستان برای این مزدور خواهان ۷۵سال زندان شد.

درخواست وکیل مجید قربانی برای آزادی موقت او توسط قاضی مایکل هاروی رد شد و قاضی تأکید کرد از آنجایی که این یک پرونده جاسوسی است و یک حکومت متخاصم نیز در آن دخیل است، امکان پذیرش آزادی موقت این فرد وجود ندارد.

قاضی دستور داد که قربانی تا زمان جلسه دادگاه در ششم سپتامبر (۱۵شهریور) در واشینگتن، تحت بازداشت باقی بماند، چرا که تهدید فرار نیز وجود دارد.

 

پرونده علائم یک اقدام حکومتی را دارد


واشینگتن پست در این رابطه، گزارش داد: «قاضی مایکل هاروی از ناحیه کلمبیا گفت که این پرونده «علائم یک اقدام حکومتی» را دارد و دستور داد که مجید قربانی ۵۹ساله تا زمان دادگاه، تحت بازداشت باقی بماند.

قاضی به استفادهٔ مظنون از اسامی رمز، تاکتیک‌های نظارت و فرامین «دستور کار» برای نفوذ در (سازمان) مجاهدین خلق ایران گروه مخالفی که در پی تغییر رژیم است اشاره کرد.

 

قربانی... و متهمدیگراحمدرضامحمدیدوستدار ۳۸ساله... روز ۹اوت دستگیر شدند و روز دوشنبه علیه آنها به اتهام اقدام به‌عنوان مأموران (رژیم) ایران، نقض تحریم‌های آمریکا و توطئه، اعلام جرم شد.

... خانه قربانی و چمدان دوستدار به‌طور محرمانه مورد بازرسی قرار گرفت و مقامهای آمریکایی مکالمات آنها از طریق تلفنهای عمومی و در خودرویشان را ضبط کردند».

 

 

ارتباط پرونده مأموران دستگیرشده در آمریکا با پرونده توطئه بمبگذاری در گردهمایی مجاهدین در فرانسه


واشنگتن‌پست می‌افزاید: «شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیه‌یی در روز سه‌شنبه، متهمان را مأموران وزارت اطلاعات (رژیم) ایران توصیف کرد. این گروه این پرونده را با پرونده افرادی مرتبط دانست که به اتهام توطئه بمب‌گذاری در گردهمایی مجاهدین در فرانسه در ماه ژوئیه دستگیر شدند و همچنین (با پرونده) دو تن دیگر که در ماه مارس در آلبانی، به تروریسم علیه این گروه متهم شدند.

شورای ملی مقاومت گفت: « مقاومت ایران بار دیگر بر ضرورت مجازات و اخراج کلیه مأموران و جاسوسان وزارت اطلاعات و نیروی قدس و همه مأموران و مزدوران پیدا و پنهانی که توطئه‌های (این) رژیم را در آمریکا و اروپا به پیش می‌برند تأکید می‌کند».

 

 

هدف مأموران رژیم ایران نفوذ و به دست آوردن اطلاعات برای ضربه زدن به مجاهدین


در ادامهٔ گزارش واشینگتن پست آمده است: «بنا‌به اسناد مربوط به اتهام، دوستدار در ماه ژوئیه ۲۰۱۷به‌منظور جمع‌آوری اطلاعات درباره اهدافی که دشمنان حکومت تهران به‌شمار می‌روند وارد ایالات متحده شد و با قربانی ارتباط برقرار کرد.

دادستانها صحبتهای فارسی قربانی را ترجمه کردند که وی در آن می‌گوید، در مجاهدین «نفوذ» کرده تا اطلاعات را در بسته‌های «هدف‌یابی» به تهران بفرستد؛ اطلاعاتی که به گفته ادارهٔ تحقیقات فدرال می‌تواند برای خنثی‌سازی، دستگیر کردن، عضوگیری، سوءاستفادهٔ سایبری علیه یک هدف و همچنین در «عملیات‌های دستگیری و قتل» به‌کار برود.

 

سفر قربانی مأمور رژیم به ایران برای حضور در یک بریفینگ حضوری


... دادستانها مظنون هستند که قربانی در اواخر ۲۰۱۷بعد از تحویل عکس‌های تظاهرات ۲۰سپتامبر ۲۰۱۷نیویورک علیه حکومت ایران، ۲۰۰۰دلار از دوستدار دریافت کرده است... ادارهٔ تحقیقات فدرال همچنین گفته است که قربانی به ایران سفر کرده تا در ماه مارس در آنجا یک «بریفینگ حضوری» انجام بدهد و درباره شیوه‌های مخفیانه به‌منظور دادن عکس‌هایی که از کنوانسیون ایران آزاد برای حقوق‌بشر در واشنگتن در چهار ماه می‌ گرفته بود، صحبت کند».


بازداشت دوایرانیمأموراطلاعاتآخوندهادرآمریکا - جاسوسی علیهمجاهدین


بازداشت جاسوساناطلاعاتیرژیمایرانعلیهمجاهدیندرآمریکاوبازتابآندررسانهها

استقبال سناتورهایآمریکاییازبازداشتدوایرانیمأموراطلاعاترژیمدرواشنگتن

 

 

 

 

 
لطفا به اشتراک بگذارید: