آسوشیتدپرس:‌ تظاهرات دیماه۹۶ ایران را به لرزه انداخت

آسوشیتدپرس:‌ تظاهرات دیماه۹۶ ایران را به لرزه انداخت


آسوشیتدپرس با اشاره به اظهارات اخوند روحانی درمجلس رژیم در روز ۶شهریور نوشت: تظاهرات دیماه۹۶ ایران را به لرزه انداخت.

این خبرگزاری گزارش داد:در بحبوحه مشکلات اقتصادی مداوم که بدنبال تصمیم آمریکا برای خروج از توافق اتمی تشدید شده‌اند،

روحانی تظاهراتهای سراسری دیماه در ایران را با تصمیم رئیس جمهور ایالات متحده برای خروج از توافق اتمی مرتبط دانست.

آسوشیتدپرس افزود: سلسله تظاهرات ماه دسامبر و ژانویه، ایران را به لرزه انداخت.

رویتر: روحانی می گوید مردم اعتماد خود را به نظام از دست داده اند


خبرگزاری رویتر نیز گزارش داد: روحانی که همزمان با افزایش قیمتها و بیکاری، به سوالات اعضای مجلس پاسخ میداد گفت

« مشکلات اقتصادی تعیین کننده هستند، ولی مهمتر از آن این است که بسیاری از مردم اعتمادشان

را به آینده جمهوری اسلامی از دست داده‌اند و در مورد قدرت آن شک دارند »

 

خبرگزاری فرانسه: روحانی هیچ سیاست مشخصی ارائه نداد


خبرگزاری فرانسه گزارش داد: این اولین باری بود که روحانی طی پنجسال ریاست جمهوریش توسط مجلس احضار شده بود

و اعضای مجلس خواهان جواب از او در مورد بیکاری، افزایش قیمتها و سقوط شدید ریال که بیش از نصف ارزش خود را از آوریل تا کنون از دست داده است، شدند.

اعضای مجلس که قبلا وزرای کار و اقتصاد وی را در این ماه مورد استیضاح قرار داده اند جوابهای او را قانع کننده نیافتند.

روحانی در سخنرانیش در مجلس خط سختی را در پیش گرفت و بدون اینکه به بحران تمام عیار اعتراف کند

اقدام به تائید مشکلاتی که مردم عادی ایران با آن مواجه هستند، کرد. مانند همیشه روحانی هیچ سیاست پیشنهادی مستحکمی ارائه نداد

و بجای آن مکررا گفت جواب در نشان دادن اتحاد نظام به مردم است.

خبرگزاری فرانسه افزود: دولت روحانی که سیاست بهبود روابط با غرب را پیش می برداز تصمیم واشینگتن

برای خروج از توافق اتمی بطور جدی تضعیف شده است. اغلب کمپانی های خارجی پروژه‌های سرمایه‌گذاری

خود در ایران را رها کرده‌اند و مرحله بعدی تحریم‌ها در ماه نوامبر بخش حیاتی و تعیین کننده نفت را هدف قرار خواهد داد...

خبرگزاری فرانسه در ادامه نوشت: برغم اینکه دو تن از وزرای وی استیضاح و از کار برکنار شدند،

روحانی از جانب ولی‌فقیه رژیم ایران حفاظت میشود، اخیرا وی گفته است برکناری روحانی بنفع دشمن خواهد بود.

ولی روحانی حتی حمایت بعضی از متحدان اصلاح‌طلب خود را از دست داده است.

 

اعترافات اعضای مجلس در جلسه احضار روحانی


+دهقان عضو مجلس:  کدام کارشناس تجویز کرده بود که دولت جنابعالی دراین دو سه سال گذشته بویژه در این چند ماهه اخیر ده ها میلیارد دلار ارز کشور را بدون برنامه برای واردات کالا های لوکس و غیر ضرور اختصاص دهد.

همه مردم و همه مقامات و نمایندگان مجلس از جنابعالی و دولت خواستند که فهرست گیرندگان ارز را منتشر کنید تا کالاهای وارد شده با ارز 4200 تومن را در بازار به قیمت 10000 تومان نفروشند.خود شما هم مثل همیشه چند شب پیش فرمودید که باید این کار بشود خب شما رئیس جمهور هستید چه کسی باید انجام بدهد؟برخی دولتمردان از چه میترسند؟ چرا لیست دریافت کنندگان ارز را منتشر نمی کنند؟

ارز ناشی از صادرات کالا که توسط شرکت های شبه دولتی و به اصطلاح خصولتی تاسیس میشود حدودا بر اساس نظر کارشناسان هر سه ماه حدودا نه تا ده میلیون دلار است.متاسفانه در این مدت کمتراز دو میلیارد دلار به بازار توزیع شد این شرکتها که مدیریت آنها تحت تاثیر 5 وزارتخانه است،وزارتخانه نفت و صنعت و اقتصاد و رفاه و دفاع یا ارز را احتکار کردند یا برخلاف قانون آنرا صرف جاهای دیگر کردند.

آقای رئیس جمهور یک آدم بازاری با پنج کلاس سواد حساب انبار و حساب مدیریت کار خودشو داره چطور دولت با این همه ژنرال و این همه مدیر و این همه کارشناس این وسایل بدیهی رو یا تشخیص نداد

+

اعتراف به تعطیلی کارخانه و حجم سرسام آور نقدینگی


محمد حسین فرهنگی عضو مجلس: کاهش ظرفیت ساعات کارخانجات به درصدهای پایین و تعطیلی بیش از 5800 کارخانه در طول سالهای ریاست جمهوری با اعلام مسئول مستقیم دولتی، رکود بازرگانی کسب و کار، رکود در فعالیتهای عمرانی، از آثار رکود اقتصادیست.

این رکود سنگین و بیسابقه، در شرایطی است که در طول این سالها مدام بودجه جاری افزایش پیدا کرده است.

افزایش حجم نقدینگی 2 و 3دهم درصدی کشور نسبت به سال گذشته و عبور از مرز 1600تریلیارد تومان برای اولین بار، موجب التهاب در بازار و از جمله بازارهای ارز، طلا و مسکن شد.

تورم اعلامی بانک مرکزی، مرداد ماه 9 و 7دهم اعلام شده بود در حالیکه واقعیتهای ملموس و مردم، آن را تایید نمی کنند. تورم های نقطه به نقطه ماهانه، نوید تورم 60درصدی در سالجاری را می دهد که بالاترین میزان تورم در تاریخ معاصر کشور است.

+

قاچاق کالا توسط چه کسانی؟


کرمپور عضو مجلس: عدم توانایی دولت در مهار قاچاق کالا و ارز چیست؟ موانع و مشکلات پیش روی شما در جلوگیری از قاچاق کالا و ارز چیست؟ آقای رئیس جمهور خطر جدی است و لازم است با جدیت تمام با آن مبارزه شود. لطفا نفرمایید نمی شود ، نمی گذارند ، من از قدرتی صحبت می کنم ، از قدرت نظام جمهوری اسلامی صحبت می کنم

چطور نمی توانیم با قاچاق مبارزه جدی کنیم، چگونه صدها کانتینر قاچاق می شود وکسی آن ها را نمی بیند،

روحانی: چرا قاچاق ایجاد میشه.دلیلش چیه؟

شما می‌دونید ما از 10ماه پیش تقریباً در شورای عالی امنیت ملی آبهای جنوب را یعنی خلیج‌فارس و دریای عمان را مبارزه با قاچاق را در اختیار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قراردادیم.و در منطقه غرب و شرق هم نکاتی هست که مرز در اختیار سپاه است. اینها همه دارند کمک می کنند، با کمک همه اینها ما تونستیم به این نقطه مطلوب برسیم.

ذوالنوری عضو مجلس: بحث کاهش قاچاق را جناب آقای رئیس جمهور از 25 میلیارد دلار به 12 و 12و نیم فرمودند در آمارهایی هم کاهش واردات را کرارا ذکر فرمودند که از مثلا حدود 70 میلیارد دلار به 40 میلیارد دلار کاهش پیدا کرده من فقط یک حساب دو دو تا چهار تا را عرض میکنم اگر چنین آمارهایی صحت داشته باشه باید در چند جا نمود پیدا کنه .

 

درخواست روحانی برای تصویب اف ای تی اف


در بخشی از مجادلات مجلس ارتجاع، اخوند روحانی بر نیاز حیاتی حکومت آخوندی به حفظ برجام تاکید کرد و خواهان تصویب لوایح مربوط به اف.ای تی اف شد.

روحانی: تحریم بعد از امضای برجام و اجرایی شدن، اونچه مربوط به برنامه هسته یی بود لغو شد اما تحریمهای ما شما می دونید بخشی اش هسته یی بوده، بخشی اش تحریمهای اول آمریکاست، بخشی اش مربوط به سیستم بانکی هست، تحولاتی که سیستم بانکی نیاز داره، همه اینها هست.

در زمینه بانک ما 4لایحه خدمت شما تقدیم کردیم. این 4لایحه برای بانک، اساسی است، نه برای بانک، که برای حیثیت ایران اساسی است که ما کشوری هستیم ضدپولشویی، ضدتروریسم و برای ما مهمه. بنابراین لوایح شما بسیار میتونه به ما کمک کنه در زمینه روابط بانکی. یکی از این چهار تا تصویب شده، سه تای دیگه باقی مانده. من از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم درخواست می کنم تسریع بفرمایید نسبت به تصویب این لوایح که می تونه بسیار در زمینه روابط بانکی ما تاثیرگذار باشه.

ما دو راه بیشتر نداریم، یا باید در برجام بمانیم یا باید خارج شویم. خب بله ظاهرش دو تا راه داریم ولی یک راه سوم هم ما داریم راه سومی هم وجود داره و ما الان در صورتی که اروپا به تعهداتش ، من همین دیروز با رئیس جمهور فرانسه صحبت می کردم، گفتم اگر اروپا به تعهدات خودش عمل نکنه ما شیوه جدیدی رو به شما اعلام می کنیم اون راه سومه. حالا اگر رسیدیم لازم شد به اونجا رسیدیم ناچار شدیم خودبخود خدمت شما می گیم، همه نمایندگان محترم هم مطلع می شن که ما راه سوم هم ما داریم .

 

افشای گوشه یی از دروغهای روحانی


درواکنش به اظهارات آخوند روحانی درمورد لزوم تن دان رژیم به لوایح مربوط به اف ای تی اف ، مهره های باند رقیب تنگناهای حکومت آخوندی درصورت پذیرش کنوانسیونهای ضد پولشویی و تامین مالی تروریسم، و خراب شدن کاخ امیال رژیم پس از شکست برجام را به رخ رئیس جمهور ارتجاع کشیدند:

ذوالنوری: مردم یادشون است که حضرتعالی فرمودید که با روز اول اجرایی شدن برجام تمامی تحریمها بالمره لغو خواهد شد این یک .

دو - فرمودید در تبلیغات انتخاباتی تون برای دولت دوازدهم که من به مردم قول میدهم که میتوانند علاوه بر تحریمهای هسته ای همه تحریمهای اقتصادی را هم برطرف کنم .

سه - مقام معظم رهبری فرمودند هدف این مذاکرات رفع تحریمها بود و اگر نشود خسارت محض است .

+ ذکر فرمودید که ما با 300 بانک دنیا ارتباط کردیم بعد از برجام من چند تا سوال میکنم؟

این ارتباط با بانکهای بزرگ دنیاست یا بانکهای کوچک؟ قطعا نمی توانید بفرمائید بانکهای بزرگ...

  اگر مشکل نرم افزار است چرا با بانکهای کوچک محلی و در پیتی ما مشکل نرم افزاری نداریم؟ ولی با بانکهای بزرگی که توانمندی شون بیشتر است مامشکل داریم؟ چرا؟

پس بحث نرم افزار نیست اگر ارجاع به اف ای تی اف و کنوانسیونهای مربوطه میدهید از 49 اقدام اکثرشون که ما اجرا کردیم؛  

مشکل این است که شما در مذاکرات برجام تضمین نتوانستید بگیرید سایه تهدید و تحریم آمریکا بر روی بانکهای بزرگ دنیاست اگر صد تا اف ای تی اف هم شما حل بکنید او تحریم برداشته نمیشه مشکل اونجاست، چرا ما یک چیزهای دیگه را به مردم بگیم؟ قصه این است و برجام ماموریتش را انجام نداد برجام هدفش رفع تحریمها بود تحریمهای بانکی سر جایش است کجایش برطرف شده؟

 جناب آقای رئیس جمهور یک کاخی ساختید کاخ آرزوها بنام برجام که تهش هم منتهی میشه به رابطه با آمریکا وقتی با یک لگد ترامپ این کاخ خراب شد و رفت بیرون شما گزینه بعدی نداشتید،
لطفا به اشتراک بگذارید: