گزارش خبری: ادعاها و دروغهای بی‌دنده و ترمز-۲۵دی

 گزارش خبری: ادعاها و دروغهای بی‌دنده و ترمز-۲۵دی


 

روز گذشته سران دو قوه، یعنی ‌آخوند روحانی رئیس جمهور و آخوند آملی لاریجانی رئیس قوة قضاییه جدا جدا به صحنه آمدند و اگر چه هر دو ظاهراً دربارة دو موضوع متفاوت حرف زدند، اما فصل مشترک حرفهایشان ضد و نقیض‌گویی، وعده‌های دروغ و ادعاهای مسخره بود.

روحانی در جمع مدیران بالای وزارت کشاورزی و در رابطه با موضوع کشاورزی و کشاورزان صحبت کرد و آخوند لاریجانی در جمع مقامهای قوة قضاییه طبق معمول راجع به مسائل مختلف و بخصوص راجع به رسوایی شکنجة وحشیانة یکی از کارگران بازداشت شدة هفت‌تپه حرف زد. ابتدا گزارش را در این باره می‌بینیم:

اظهارات دیروز روحانی در جمع مدیران بالای وزارت کشاورزی، ملغمه‌یی بود از دروغهای رسوای همیشگی و ادعاهای متناقض و اعترافات ناگزیر

سخنان روحانی در جمع وزیر و مدیران ارشد وزرارت جهاد کشاورزی

ما برای در این دولت کاری که برای روستاها انجام دادیم فکر نمیکنم در تاریخ ایران شده باشه»

یک عده ای هستند میخواهند مردم را ناامید کنند خب وقتی کشور ما در طول این ۴۰ سال در مسیر پیشرفت بوده در طول این 5سال اخیر هم پیشرفت بسیار خوبی ما داشتیم خب این که کم نیست دولت یازدهم و دولت دوازدهم ۱۱ و نیم میلیارد دلار پول گذاشته برای آب و این در تاریخ کشور ما سابقه نداره که ما ۱۱ و نیم میلیارد پول گذاشته باشیم در عرض چند سال برای تامین آب این کار بزرگی ست ما باید به مردم بگوئیم برای مردم توضیح بدهیم »

اما به‌رغم این ادعاهای وقیحانه و خنده‌دار، روحانی ناچار شد در قسمت دیگری از سخنانش اعتراف کند که کشاورزان از هیچ امنیتی در زندگی خود برخوردار نیستند.

سخنان روحانی در جمع وزیر و مدیران ارشد وزرارت جهاد کشاورزی

خب حالا یک قشری که ما الان اسمش را میگذاریم کشاورز که این بار مسئولیت بسیار سنگین را در کشور برعهده دارد ما وظیفه داریم اول امنیت خود او را تامین کنیم، کشاورزی که میخواهد امنیت کشور را تامین بکند مواد غذایی مورد نیاز جامعه را تامین بکند اگر خودش امنیت نداشته باشد چطور میتواند ذات نایافته از هستی بخش کی تواند شود هستی بخش

 اگر کسی خودش امنیت ندارد چطوری می تواند امنیت را برای جامعه به ارمغان بیاورد؟ اگر کشاورز از اول دچار دغدغه فکری باشد که زندگی خودش چه جوری تامین می شود خودش می تواند روی پای خودش بایستد؟».

روحانی بخشی از سخنانش را هم به تعریف درمانی اختصاص داد تا به خیال خودش کشاورزان گرسنه را با تعریف و تمجید راضی و آرام کند.

روحانی: قبل از هر چیز باید از کشاورزان عزیز کشور مون سپاسگزاری کنیم تشکر کنیم و تعظیم کنیم در برابر کار و تلاش آنها، دست های پینه بسته آنها»،

از کشاورز خودمون تعریف کنیم دولت نمیخواهد تعریف کنید حالا هر چه ظلم به دولت بشه اجر ما پیش خداوند بیشتر است اون مهم نیست از کشاورزمان تعریف کنیم از کارگر خودمان تعریف بکنیم همه اونهایی که توی این خدمات دخالت دارند از آن راننده کامیون گرفته تا آن راننده وانت گرفته تا آن مسئول کمباین گرفته تاآن کسی که کود را به مزرعه می آورد...».

دادن وعده‌های توخالی و سخنان فریبنده و اظهارات متناقض، خاص روحانی نیست؛ هر کدام از سردمداران رژیم بحران زدة‌ آخوندی با همین وضعیت مواجه هستند.

روز گذشته آخوند آملی لاریجانی رئیس قضاییه خامنه‌ای هم طی سخنانی در جمع مقامهای این قوه در حالی که تلاش می‌کرد به رسوایی شکنجه که با افشاگریهای یک کارگر بازداشتی شکنجه شدة هفت‌تپه اکنون به صورت بحرانی گریبان رژیم را گرفته، نیز ناچار ملغمه‌یی از وعدة بررسی و تحقیق تا تهدید به برخورد با کسانی که به این باصطلاح شایعات دامن می‌زنند، تحویل داد.

آملی لاریجانی-پیگیری ادعای شکنجه کارگر بازداشتی

«ما نمی‌خوایم کسی رو الان... باهاشون برخورد صورت بگیره».

بحران جدیدی که رسوایی رواج شکنجه در رژیم ایجاد کرده، علاوه بر رییس قوة قضاییه روحانی را هم ناگزیر از ورود به این مسأله و گرفتن ژست بررسی و تحقیق کرده است.

در همین رابطه حسام الدین آشنا مشاور روحانی در کانال تلگرامی خود نوشت: «با دستور صریح رئیس جمهور رسیدگی به ادعای خشونت علیه فرد بازداشتی با سرعت و دقت انجام خواهد شد.»

سایت حکومتی نامه نیوز در ادامه با ژست حقوق بشری و حقوق شهروندی می‌افزاید:

اسماعیل بخشی کارگر بازداشتی کارخانه نیشکر هفت تپه کاری کرد کارستان. واداشتن همه مسئولان کشور و سران قوا به بررسی موضوع شکنجه در زندان فارغ از اینکه ادعای بخشی صحت داشته باشد یا خیر حائز اهمیت است.

بررسی های دقیق در این باره که حالا دیگر خواسته حسن روحانی رئیس جمهور و آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه نیز است به شرط آنکه در اسرع وقت و صادقانه انجام شود حتما به رفع شائبه های مطرح در مورد رفتار با زندانی پایان خواهد داد».

 

 

 

 

 

 

 
لطفا به اشتراک بگذارید: