باز هم کشاکش سی اف تی در مجلس با ایرادات شورای نگهبان

باز هم کشاکش سی اف تی در مجلس با ایرادات شورای نگهبان


مجلس رژیم در جلسه روز یکشنبه خود ایرادات شورای نگهبان ارتجاع به کنوانسیون CFT را رد کرد و این لایحه را بار دیگر به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داد

خبرگزاریهای حکومتی گزارش دادند: مجلس با ۱۱۷ رأی موافق در مقابل ۶۲ رأی مخالف درباره ایرادات شورای نگهبان به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم سی اف تی (CFT)، به مصوبه قبلی خود اصرار کردند و این لایحه جهت حل اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده شد.

فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم گفت: شورای نگهبان 22 ایراد به این لایحه گرفته بود و سه مورد آن را پذیرفت که رد ایراد شده است و بقیه موارد ارجاع داده شد.

اکنون توجه شما را به گزارشی در باره بحران رژیم برسر تن دادن به کنوانسیونهای مربوط به اف ای تی اف جلب می کنیم

کشاکشها در راس حاکمیت آخوندی برسر عواقب تصویب لوایح پالرمو و CFT، بحران درونی رژیم را بیش از پیش تشدید کرده است.

روز یکشنبه مجلس ارتجاع با پافشاری بر مصوبة قبلی خود ۱۹ایراد شورای نگهبان به CFT را به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد،

و لعیا جنیدی مشاور حقوقی روحانی نسبت به رویکرد مجمع تشخیص برای تصویب این لوایح ابراز خوش بینی کرده و گفت: « از صحبت‌های رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم چنین برمی‌آمد که بخواهد به سرعت به این موضوع رسیدگی کند. امیدوارم در عمل هم به نتیجه خوبی برسد».

در همین حال حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع با اشاره به رویکرد روز گذشتة مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد لایحه پالرمو هشدار داد: «مجمع تشخیص باید نظر رد یا تأیید خود نسبت به لایحه پالرمو را ارائه کرده و وارد فضای اصلاحی نشود چون این به معنای کاستن از حدود و اختیارات قوه قانون‌گذاری در کشور است». وی با اشاره به شکاف بین باندهای حاضر در مجمع افزود: « انجام اصلاحیه یک بدعت است که امیدوارم شکل نگیرد. این روند کم سابقه بوده است. کما اینکه به نظر می‌رسد هنوز جایگاه هیأت عالی نظارت در مجمع تشخیص مشخص نشده و اختلاف نظر جدی بین هیأت عالی نظارت و کمیسیون‌های مجمع با صحن مجمع وجود دارد».

هم چنین کواکبیان عضو دیگر مجلس ارتجاع هم خط و نشان کشید که: « ما بعنوان مجلس معتقد هستیم که مجمع تشخیص مصلحت نظام صرفا در مورد اختلافات شورای نگهبان و مجلس باید به موضوع ورود کند و مجمع نمی‌تواند قانونگذار جدیدی تلقی شود و همان اختلافاتی که مطرح شده بود را باید بررسی کند». وی افزود: « CFT و پالرمو در مجمع تصویب می‌شوند».

از سوی دیگر باند دلواپسان در سکوت خامنه‌ای به حملات خود به باند رقیب ادامه دادند. علاوه بر آخوندهای قم که روزهای گذشته به لشکر کشی علیه تصویب این لوایح دست زده بودند

علیرضا بیگی عضو مجلس ارتجاع گفت: « ظریف ثابت کرد برای آن‌که به هدف خود دست پیدا کند حاضر است از همه چیز مایه بگذارد. او به منتقدان CFT تهمت پولشویی و قاچاق سازمان یافته زد و بعد هم در مجلس حاضر شد و در جلسات مجلس تلاش کرد که بگوید مقصود من این نبوده است» وی با حمله به باند روحانی افزود: این جریان امتحان عجیبی را پشت سر گذاشت. خصوصا با شرایطی که برای برجام پیش آمد. سازشکاران آبروی سیاسی خودشان را در گرو اراده و خواست امریکا قرار دادند و تعهداتی را که امریکا باید به ایران می‌داد، از قول خودشان به مردم ایران دادند».

و وطن امروز از باند دلواپسان نظام ابراز نگرانی کرد: «با وجود رفتاری که FATF با کره شمالی داشته است، می‌توان پیش‌بینی کرد پس از مسأله پولشویی و تروریسم، نوبت موشک‌های ایران خواهد بود و این نهاد، در برنامه اقدامی جدید برای موشک‌‌های ایران نسخه جدیدی خواهد پیچید».
لطفا به اشتراک بگذارید: