هشدارها وفتنه ۹۸-گزارش خبری

هشدارها وفتنه ۹۸-گزارش خبری


در حالی که اعلام اینس تکس (ابزار پشتیبان مبادلات تجاری) ظاهراً چشم‌اندازی را در فضای به شدت تیره و تار کنونی گشوده و امکان تبادل نفت در برابر غذا و دارو می‌بایست با استقبال و خوشحالی ایادی و سردمداران رژیم مواجه شود، اما درست به‌عکس از هنگام اعلام اینس‌تکس، شاهد موجی از ناامیدی و نگرانی از آینده و مشخصاً از سال۸۹ هستیم

که نه فقط باند خامنه‌ای بلکه باند اصلاح‌طلبان حکومتی و طیف همسو با روحانی را هم فرا گرفته است. گزارشی داریم در این باره:

در باند خامنه‌ای، زاکانی از مهره‌های این باند، با اشاره به هشدار خامنه‌ای در ۲۱ آذر ماه گذشته، در مورد احتمال وقوع فتنه در سال آینده (که فتنه اسم مستعار قیام در فرهنگ آخوندهای حاکم است) گفت:

فتنه سال ۹۸ مشخص است، طراحی به‌صورت این است که مردم را در برابر نظام و انقلاب اسلامی قرار دهند». زاکانی در مورد چگونگی و مراحل این روند افزود:

« راه آن نیز این است که آمریکا و دشمن‌های خارجی فشار اقتصادی را تشدید کنند،

مسئولین با ناکارآمدی، نتوانستن و نخواستن زمینه را فراهم کنند،

تجدیدنظرطلبان سیاسی با دعوت به حضور مردم و نافرمانی مدنی به این زمینه کمک کنند و ضلع چهارم نیز ورود ضدانقلاب و (مجاهدین) برای ایجاد آشوب در کشور است.

وی تصریح کرد: دشمنان دل‌خوش کرده‌اند که نظام را ساقط کنند.


در باند اصلاح‌طلبان نیز وحشت از قیام و سرنگونی در سال۹۸، عیناً با همان کد «فتنة ۹۸» موج می‌زند؛

مطهر نیا از کارشناسان این باند طی گفتگویی با سایت حکومتی دیپلوماسی ایرانی نسبت به موقعیت انفجاری جامعة ایران در شرایط کنونی هشدار داده و می‌گوید:‌

«اساساً در شرایط ملتهب کنونی که میزان و شدت شکنندگی امنیت اجتماعی در سایه شکنندگی وضعیت اقتصادی و معیشتی به نقطه بسیار حساسی رسیده است،

باید عنوان داشت که می‌توان در سال آینده شاهد اتفاقاتی در داخل کشور بود که از هم اکنون برخی مسئولین هشدارهایی را در خصوص برخی اعتراضات سراسری را با عنوان فتنه ۹۸ مطرح کرده اند".

مطهرنیا با اشاره به قیام در سالهای ۷۸ و ۸۸ سال ۹۸ را از این بابت «به شدت متفاوت» دانسته و می‌افزاید:‌

«اکنون مسائل معیشتی، دغدغه های اقتصادی و نیز اقتضائات دیپلماتیک کشور سایه بسیار پررنگ و در عین حال سنگینی بر دیگر مسائل مردم جامعه انداخته است».

مضافا این که ناامیدی مردم از طیف های سیاسی اصلاح‌طلب و اصول گرا در طی سالیان بعد از ۸۸ سبب شده تا آلترناتیوهای داخلی از هر دو طیف کارایی خود را به شدت از دست بدهند».

وحشت از آینده و اذعان به درماندگی رژیم در مواجهه با ابعاد بحران چنان است که آخوند جنتی رئیس همزمان شورای نگهبان و مجلس خبرگان ارتجاع را به عهده دارد.

روز گذشته طی یک سخنرانی به درماندگی و ترس زدگی مسئولان و ناامیدی از نظام اشاره کرد و گفت:

کار به جایی رسیده که برخی مقامات ما باورشان شده که ما نمی توانیم کشور را اداره کنیم مگر با کمک آمریکا؛ ای لعنت بر این فکرهای غلط.

امریکا الان خودش در اداره کشور خودش مانده است. الان آمریکا این همه گرسنه در آمریکا هست. میلیون‌ها گرسنه دارد. رهبری فرمودند قدرت امریکا رو به افول است.

خیلی از متحدان امریکا دیگه گوش به حرف آنها نمی‌‌دهند دیگه ترس از آمریکا از دلشون رفته. ما نباید از آمریکا بترسیم و نباید از خودمون از قدرت اسلام ناامید بشیم. چرا با اینها خودمون رو ببازیم».
لطفا به اشتراک بگذارید: