این روزا عظی بدتر از هر شغالی که تو راه آب گیر کرده تو تله اتمی‌ گیر افتاده ـ موشکاف

این روزا عظی بدتر از هر شغالی که تو راه آب گیر کرده تو تله اتمی گیر افتاده ـ موشکاف ـ ۲۲شهریور۱۴۰۰

موشکاف: سلام و صد سلام خدمت دوستان و رفقا! ایشالا که سلامت باشین. هااهاها.

عرض کنم خدمت شما سروران که این روزا عظی بدتر از هر شغالی که تو راه آب گیر کرده، تو تلهٔ اتمی‌گیر افتاده. از یه طرف دلش واسه بمب اتمی لک زده، از طرف دیگه تحریما روزگارشو سیاه کرده. هاهاهاها. اما عجالتاً تا دید هوا پسه و بوی قطعنامه علیه نظام میاد، وا پس تمرگید و واسة مدیر کل آژانس فرش قرمز پهن کرد. هاهاهاها.

تلویزیون رژیم – ۲۱شهریور

گوینده: مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان دیدار و گفتگو کرد. رئیس سازمان انرژی اتمی پس از این دیدار گفت دربارهٔ مسائل فنی با آژانس تبادل نظر شد.

توافق کردیم در آینده نزدیک ایشون مجدداً به تهران سفر بکنند مذاکراتی را در سطوح مختلف انجام دهند و در انتها باز توافق کردیم برای تعویض کارت‌های حافظهٔ دوربینهای نظارتی تیم فنی مربوطه بعد از توافق به ایران بیایند

موشکاف: هاهاهاها. پس چی شد اون هارت و پورتاتون که آآآی‌ی‌ی! مجلس قانون تصویب کرده و اول باید تحریما برداشته شه و تا راستی‌آزمایی نکنیم، هیچ خبری نیست؟هاهاهاها. بعله، زورش که زور باشه، عظی و سگ و سیله‌هاش دم تکون میدن. هاهاهاها. حالا این یارو رو داشته باشین که کلاً پرتاهه (با لهجة هندی). هاهاهاها.حسین حق وردی – عضو مجلس ارتجاع – ۲۱شهریور

موافقت با سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران هم موجب تعجب بود و هم موجب تأسف چرا باید بعد از انتشار گزارش مغرضانه اخیر آژانس با سفر آقای گروسی موافقت می‌شد؟ آقای گروسی اعتبار آژانس را در حد یک رسانه صهیونیستی پایین آورده است و نباید در دولت جدید همان امتیاز دهیهای یکطرفانه قبلی به آژانس ادامه پیدا کند آژانس باید در رفتار خود تجدید نظر نماید و نباید تسلیم زیاده‌خواهیهای آژانس شد.

موشکاف: گاگولی! برو دو کلاس سواد سیاسی یاد بگیر! خوب اگه اون گزارشو نمی‌داد که نظام زیر بار نمی‌رفت. هاهاهاها یارو وضعیت نظامو درک نکرده. خوبه یه ریزه روزنامه‌های خودشونو بخونه تا اوضاع دستش بیاد. هاهاهاها.

روزنامهٔ حکومتی جهان صنعت – ۲۱شهریور

برجام اسیر تئوری «اره دو سر»

با اصطلاح (اره‌ای دو سر) روبه‌رو هستیم. اگر از یک‌سو دولت بپذیرد با همان سیاق قبلی که برجام امضا شد، چه رسد به این‌که برجام پلاس بر ایران تحمیل و برجام قبلی مورد تجدیدنظر آمریکایی‌ها قرار گیرد و آن را بپذیرند- تعریف انقلاب و انقلابی‌گری زیر سؤال می‌رود و اگر به آن تن ندهند و به میز مذاکره برنگردند باید شاهد نزدیک شدن چین و روسیه به آمریکا باشند و تحریم‌های بیشتر را بپذیرند».

سؤال جدی اینجا‌ست که آیا حاکمیت حاضر است خروج از برجام و انقلابی‌گری را به قیمت تحمیل انواع فشارها به جامعه بپذیرد؟

موشکاف: هاهاهاهاها. اما صورت مسئلهٔ عظی یه مدار از این عمیق‌تره! صورت مسأله‌اش اینه که اگه فشارو به جامعه تحمیل کنه، انفجار این، انبار دینامیت نظامشو رپ‌ت‌پتو! یا این‌که خفگی اقتصادی و تحریما، اقتصاد نظامشو الفاتحه! و اینطوری رپ‌ت‌پتو. هاهاهاها. مرحمت زیاد.

مطالب مرتبط 

توافق رژیم ایران و آژانس در لحظات آخر - گزارش رسانه‌های بین‌المللی

رافائل گروسی در نشست شورای حکام آژانس: نگرانی‌ها دربارهٔ برنامه هسته‌یی ایران هم‌چنان پابرجا است

 

لطفا به اشتراک بگذارید: