بررسی وضعیت دارو در ایران تحت حاکمیت ولایت فقیه ـ روی خط ایران ـ قسمت اول تا سوم

روی خط ایران ـ بررسی وضعیت دارو در ایران تحت حاکمیت ولایت فقیه ـ قسمت اول ـ ۱آبان۱۴۰۰

گفتگو با دکتر حسین جهانسوز از آمریکا

الان وضعیت دارو در ایران چگونه است؟

دکتر حسین جهانسوز: می‌خواستم مقداری در رابطه با سی مهر که روز مهمی برای شورای ملی مقاومت است صحبت کنم. من می‌خواستم سی مهر را به هموطنان و مجاهدین و اشرف نشانها در سرتاسر دنیا تبریک بگویم. انتخاب خانم مریم رجوی به عنوان رئیس جمهور دوران انتقال تیری بود بر قلب رژیم زن‌ستیز آخوندی که می‌گوید زن نمی‌تواند رئیس جمهور یا قاضی شود.

می‌خواستم اشاره‌ای کنم به اقداماتی که در این فاصله انجام شده است زیرا خیلی‌ها اهمیت این اقدام آقای رجوی در دادن این پیشنهاد را نمی‌دانند. وقتی آقای رجوی این پیشنهاد را دادند برخی اهمیت آنرا درک نمی‌کردند. به قول معروف آنچه جوان در آینه بیند پیر در خشت خام بیند.

حالا که سالها از این حرکت گذشته می‌بینیم که این یکی از مهمترین حرکتهای شورای ملی مقاومت بود. من افتخار می‌کنم که عضو چنین شورای هستم. یکی از این اقدامات ساختن اشرف۳ تحت نظر خانم رجوی بزرگ بانوی مقاومت ایران بود. اشرف۳ را ظرف یکسال و نیم ساختند که چند هزار نفر در آن زندگی می‌کنند.

حتی آقای جولیانی که شهردار نیویورک بودند پس از دیدن اشرف۳ گفتند که اگر ما می‌خواستیم این کار را در نیویورک انجام دهیم بجای یکسال و نیم ۱۵ سال طول می‌کشید و از آن ۱۵ پرونده فساد بیرون می‌زد. یکی از مقامات آلبانی نیز گفته بود که اگر می‌خواستم اجازه آب و برق برای یک ساختمان بگیریم دو سال طول می‌کشید.

این شهر را در جایی ساختند که از ۸۰ زمین جا از هم تشکیل شده بود. همین که بیایید صاحبان این زمینها را پیدا کنید و یک به یک آنها را بخرید سالها طول می‌کشد. درست است که کار جمعی در مجاهدین است ولی کار جمعی بدون رهبر انجام پذیر نیست.

یکی دیگر از این اقدامات خارج کردن نام مجاهدین و شورای ملی مقاومت از لیست تروریستی آمریکا، انگلستان و کشورهای اروپایی بود. در آن زمان وقتی ما با دوستانمان و حتی وکلا صحبت می‌کردیم می‌گفتند که بیخودی پول و وقت خود را صرف نکنید. این کار شدنی نیست.

وقتی گزارشی از نظر وکلا و دوستان به خانم رجوی می‌دادند او می‌گفت که شما مجهز به سلاح می‌توان و باید هستید و این کار باید که بشود. از آن زمان اگر نگاه کنیم می‌بینیم که لغت نمی‌توان و نباید و نمی‌شود را از فرهنگ لغت مجاهدین حذف کرده است.

بعنوان مثال همین امسال که حدود سه ماه پیش گردهمایی سالانه داشتیم در فضای مجازی. میلیونها نفر از ۵۰هزار نقطه به اشرف۳ قلب مقاومت وصل شدند. سال قبل ۳۰هزار بود. وقتی گفته می‌شود امسال از ۵۰هزار نقطه کسی در آن جلسه نمی‌گوید که نمی‌شود. بلکه می‌گویند ۵۰هزار نقطه را هم درست می‌کنیم ولی این امکانات را می‌خواهیم.

روی خط ایران ـ پیشرفت صنعت شکنجه در زندان قزلحصار ـ قسمت دوم

گفتگو با حسن ظریف

روی خط ایران ـ مقاومت زنان مبارز و مجاهد در زندان قزلحصار و سایر زندانهای رژیم ـ قسمت سوم

گفتگو با شیرین نریمان

مطالب مرتبط

ناکارآمدی رئیسی جلاد و کابینه امنیتی او ـ روی خط ایران ـ قسمت اول و دوم

تجمع اعتراضی خانواده بیماران مبتلا به اس ام ای (SMA) مقابل مجلس ارتجاع

لطفا به اشتراک بگذارید: