واشینگتن ـ کنفرانس مطبوعاتی دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ـ دخالتهای رژیم آخوندی در منطقه و تهدیدهای اتمی ـ قسمت اول

واشینگتن ـ کنفرانس مطبوعاتی دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ـ دخالتهای رژیم آخوندی در منطقه و تهدیدهای اتمی ـ قسمت اول ـ ۲۵آذر۱۴۰۰

واشنگتن -۲۴آذر۱۴۰۰

سناتور جوزف لیبرمن کاندیدای ریاست‌جمهوری در انتخابات سال۲۰۰۰

افشاگریهای معتبر شورای ملی مقاومت به امنیت بین‌المللی در مقابل تهدیدهای رژیم ایران کمک می‌کند

رژیم ایران به‌خاطر نقض مفاد برجام و قوانین بین‌المللی باید به شورای امنیت ارجاع شود تا با مجازاتهای عملی روبه‌رو شود

متشکرم، به‌خصوص تشکر می کنم از گزارش مبسوطی که با تلاش و زحمت گردآوری شده و در مورد برنامه پهپادی رژیم ایران بود. باید بگویم آنچه شما ارائه دادید به ما خاطرنشان می‌کند که شورای ملی مقاومت تنها یک گروه اپوزیسیون نیست. بلکه به‌عنوان یک مرکز فکری محسوب می‌شود، و حتی فراتر از آن یک مرکز اطلاعاتی مستقل است که گزارشاتش اعتبار بسیاری کسب کرده. هم‌چنین به وضعیت خود رژیم در داخل مربوط است. می‌خواهم موضوع را به‌صورت جامع‌تری بررسی کنم. دنیای امروز ما از خیلی جهات دچار هرج و مرج و نابسامانی است. از یکطرف با تهدید فزاینده تروریسم برای آمریکا مواجه هستیم، از جمله تروریسم دولتی به سرکردگی اصلی ترین حکومت حامی تروریسم، یعنی رژیم جمهوری اسلامی ایران، نکته ای که می‌خواهم بگویم این است. به‌نظر من ما به‌عنوان ایالات متحده در مسیر اشتباهی قدم گذاشتیم. در تلاشهایی که در وین برای برگشت به برجام می کنیم که به‌نظر من کاملاً آگاهانه است. اما آنها از واقعیت عملکردهای رژیم ایران در وین و در داخل کشور و در منطقه و جهان غافلند. به این مفهوم آنها غیر واقع بین و بسیار تهدیدآمیز عمل میکنند. من مقداری در مورد این‌که امیدوارم این رویکرد عوض شود خواهم گفت.

اما می‌خواهم چیز جامع‌تری را بگویم. به‌نظر من نه تنها مهم است که آمریکا موضعش را تغییر دهد و سخت تر کند، یعنی از مذاکرات برجام عقب بکشد، بلکه باید برخورد سخت تری با رژیم ایران داشته باشد. به‌نظر من این بهترین راه برای ایجاد امنیت بیشتر و رویارویی قوی تر با رژیم ایران است. و بهترین فرصت را برای ما فراهم می‌کند که فضایی متأثر از عقب نشینی از افغانستان را تغییر دهیم. و خیلی بیشتر در مقابله با رژیم ایران سختگیر باشیم تا فوراً به متحدان خودمان در خاورمیانه بگوییم ما با شما هستیم، نگران نباشید. . پس به‌طور خلاصه می‌گویم که رژیم ایران که الآن به میز گفتگو بر سر برجام برگشته، به مصداق ضرب المثلی که می‌گوید اگر به دادگاه برای عدالت آمدهای بهتر است دستانت آلوده نباشد، این رژیمی است که به شکل بی ملاحظه ای مهمترین بندهای توافق برجام را نقض کرده است، رژیم ایران الزامات زیادی را برعهده داشت که همه را زیر پا گذاشته، همان‌طور که می‌دانید آنها در حال غنی سازی اورانیوم به میزان بسیار خطرناکی هستند. ثانیاً آنها هم‌چنان به رویکرد تجاوزگرانه خودشان در خاورمیانه ادامه می‌دهند، چه با تهدید کشورهایی مانند لبنان، کمک به رژیم سوریه برای کشتار و قتل‌عام و تهدید و یا تهاجم به متحدان ما از جمله عربستان سعودی و یا امارات متحده عربی. هم‌چنین خیلی مهم است که به داخل ایران هم توجه داشته باشیم به موازات الویتهای ما در زمینه دموکراسی و حقوق‌بشر، به‌خصوص که با اجلاس دموکراسی که دولت هفته گذشته برگزار کرده بود بسیار سازگار بود.

زیرا درجه استبداد رژیم ایران طی سال گذشته و با آمدن رئیسی افزایش یافته است. همان‌طوری که علیرضا گفت رئیسی باید در برابر عدالت در دادگاه بین‌المللی لاهه قرار گیرد و نه در پست ریاست‌جمهوری در تهران. اجازه بدهید گزارشی را که توسط کمیته «اتحاد علیه یک ایران اتمی» تنظیم شده برایتان بخوانم.

رژیم ایران بیش از هر کشور دیگری بر حسب جمعیت اعدام می‌کند. آمار کل اعدامها در ایران بیش از هر کشور دیگری به جز چین است که جمعیت آن بیش از ۱۷برابر جمعیت ایران است. رژیم ایران به هدف قرار دادن مخالفان سیاسی، اقلیتهای قومی و مذهبی ادامه می‌دهد. حکم اعدام اغلب علیه مجرمان زیر سن ۱۸سال و جرایم غیرخشونت‌آمیز ادامه دارد. این رژیم بی‌رحم معنی حکومت قانون که ما آمریکایی‌ها می‌گوییم را فهم نمی‌کند. چگونه می‌توانید به چنین رژیمی اعتماد کنید که رئیس آن کسی مثل رئیسی یا خامنه‌ای است. کسی که بدترین حرفها را در مورد آمریکا می‌زند.

می‌خواهم به‌طور خلاصه به وین نیز اشاره کنم که رژیم ایران چنین خواسته شنیعی را مطرح کرده که آمریکا اجرا کند. . آنها تصمیم می‌گیرند که آمریکا نباید سر میز مذاکره‌یی بنشیند که آنها هستند. اگر من بودم می‌گفتم یا همه هستیم یا هیچ مذاکره‌یی صورت نخواهد گرفت. من از این‌که سایر اعضای گروه ۵ + ۱ به چنین حرفی تمکین کردند، متأسفم. البته این مذاکرات پیش نمی‌رود. دولت آمریکا تلاش کرده که این مذاکرات را به‌طور باز و شفاف پیش ببرد طوری که منطقی باشد و با آن موافقت کنیم. برای مدتی بحث نوعی توافق بود. ولی آن یک تله بود که رژیم ایران کمتر بپردازد و ما بیشتر بدهیم و سرانجام هم به نقطه‌یی برسیم که برنامه اتمی آنها خیلی جلوتر از چیزی باشد که الآن هست. بهرحال خوشحالم که آمریکا در آن دام نیفتاد و دولت آمریکا اخیراً تحریم‌های افزوده‌یی علیه کسانی که در ایران درگیر این برنامه هستند اعمال کرد. به‌نظر من، ما داریم یک پیام به رژیم ایران می‌دهیم. البته نسبت به این‌که این پیام اثرگذار باشد، بدبین هستم. به‌نظر من ما باید میز مذاکره را ترک کنیم و بگذاریم رژیم ایران نیازمندانه برای رفع تحریم‌ها دنبال ما بیایند و بگذاریم آنها به این فکر بیفتند که چگونه ما و برخی از متحدان ما در ۵+۱ را دوباره به پای میز مذاکره بکشانند. ما باید در کنار متحدان‌مان در خاورمیانه بأیستیم، همان‌طوری که شورای ملی مقاومت و آمریکا به ثبت رسانده‌اند مردم ایران به‌طور فزاینده‌یی علیه این رژیم شده‌اند. زیرا این رژیم به مردم خدمت نمی‌کند بلکه به یک دسته اراذل افراطی و فاسد خدمت می‌کند، کسانی که دارند ثروتمند می‌شود، در حالی‌که مردم در عذاب هستند.

بدون شک رژیم ایران به‌خاطر نقض مفاد برجام و چارچوبهای دیگر بین‌المللی باید به شورای امنیت ارجاع داده شود تا با مجازاتهای عملی روبه‌رو شود. زمان آن رسیده که این بازی که آنها با ما می‌کنند و برای توسعه برنامه اتمی خود زمان می‌خرند و خطرناک است را متوقف کنیم. ما باید آماده باشیم که همه گزینه‌ها را روی میز بگذاریم، شامل البته حمایت از یک قیام توده‌یی در داخل ایران علیه رژیم، نه به شیوه نظامی، بلکه به هر شیوه ممکن دیگر. آماده باشیم که اگر لازم شد به‌عنوان آخرین گزینه از یک اقدام نظامی توسط متحدانمان حمایت کنیم تا برنامه اتمی آنها را قبل از این‌که به نقطه تولید مواد کافی برای بمب اتمی برسد، نابود کنیم. مأموریت پیش روی ما ساده نیست. شاید فکر کنیم که راه ساده‌یی هست مثلا در وین تصور کنند، این خطرناک است. ولی ما در آمریکا حرف آخر را می‌زنیم که در شماری از لوایح کنگره شامل اقداماتی برای متوقف کردن برنامه پهپاد رژیم آمده.

ما داریم به نقطه اتفاق نظر دو حزبی در کنگره در مورد رژیم ایران بازمی‌گردیم که البته متأسفانه برای مدتی به‌خاطر موضوع برجام ۲۰۱۵ متوقف شده بود. حقیقت این است که اعضای هر دو حزب اکنون با تلاشهای شورای ملی مقاومت شاهد خطر ناشی از رژیم ایران هستند. البته با توجه به این‌که شورای ملی مقاومت از اقدام قانونگذاران که یک پیام سخت به رژیم ایران بفرستد حمایت می‌کنند. چنین پیامی تنها زبانی است که رژیم می‌فهمد

 

رابرت جوزف معاون پیشین وزیر امور خارجه آمریکا در امورکنترل تسلیحاتی و امنیت بین‌المللی

باید از مبارزه مردم ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت کرد

طرح ۱۰ماده‌ای خانم مریم رجوی دقیقاً ابزارهای دستیابی به هدف یک ایران آزاد را ارائه می‌کند

مقاومت ایران حامل ارزشهای دموکراسی و حقوق‌بشر است

فکر می‌کنم ما در یک موقعیت حساس و مهم گرد آمده‌ایم.

من هم مثل دیگران فقط به موضوع مذاکرات اتمی در وین اشاره ندارم که فعلاً تمام سرخط های خبری را پر کرده است.

من می‌خواهم به محدوده وسیعتری از منافع ژئو استراتژیک در صحنه بپردازم و به‌طور خاص در مورد آینده دیکتاتوری مذهبی در تهران. مطمئناً مذاکرات وین می‌تواند بر این آینده تأثیر بگذارد.

دولت بایدن (تلاشش را) در رسیدن به یک توافق ادامه می‌دهد و به‌نظر من اینکار را تقریباً به هر قیمتی می‌خواهد انجام دهد. این را با وجود مذاکرات سخت و قدم های محدود و سمبلیک مثل بکارگیری تحریم‌ها در چند هفته گذشته ادامه می‌دهد.

اما در کلیت به‌نظر می‌رسد که دولت بسیار مشتاق‌تر از این است.

در واقع فکر می‌کنم به‌نظر می‌رسد اشتیاق دارد که بهای زیادی را برای یک توافق بد بپردازد.

و هر چه بهای آن بیشتر باشد، رژیم ایران منابع بیشتری را صرف سلاح اتمی و برنامه موشکی‌اش می‌کند. همان‌طور که تجاوزش را در سوریه و یمن و جاهای دیگر به پیش می‌برد.

و من فکر می‌کنم مهمترین منابعش را برای سرکوب مردم ایران با نیروی سرکوبگر و با قتل‌عام بکار می‌گیرد

سناتور لیبرمن بسیار بهتر از من جوهر این را دریافته که به اعتقاد من اکنون زمان تصمیم‌گیری است. تصمیم درست هم سیاسی و هم اخلاقی که ما این تصمیم را می‌گیریم.

من معتقدم که این توسط تاریخ قضاوت می‌شود که باید از مردم ایران در مبارزه‌شان برای آزادی و دموکراسی حمایت کرد.

این رژیم مفلوک و درمانده است که می‌خواهد آمریکا، اروپا و دیگران، نه روی ضربه‌پذیریهای داخلی‌اش بلکه روی مذاکرات برجام تمرکز کنند.

اما ابتدا اجازه بدهید بگویم که گزارشی که امروز منتشر شد حاوی اطلاعات ارزشمندی در مورد برنامه پهپادی رژیم ایران است

این گزارش توسط شورای ملی مقاومت ایران به چاپ رسیده است. گزارش حاوی اطلاعات منابع متعددی در داخل ایران است که مقدمتاً اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران هستند که با به خطر انداختن جانشان کار کرده‌اند تا طبیعت واقعی سران رژیم ایران را افشا کنند.

ارزش بالایی که برای این پهپادها هزینه شده بازتاب دهنده میزان منابعی است که برای دستیابی به یک زرادخانه پیچیده پهپادی هم در بعد تولید داخلی و هم از خلال تدارکات غیرقانونی برای دستیابی به قطعات از خارج کشور سرمایه‌گذاری می‌کند.

پهپاد ارزش تاکتیکی قابل توجهی برای رژیم دارد. اما ارزش استراتژیک پایه‌یی در چارچوب گسترده‌تر ژئو استراتژیک بهتر درک می‌شود. همان‌طور که اشاره کردم.

در جایی که این رژیم تمام مشروعیتش را در ایران از دست داده، بقایش را در فعالیت‌ها و توانمندی‌اش در صدور و تاثیر‌گذاری و ایدئولوژی‌اش در خارج ایران می‌بیند.

پهپادها مثل موشکهای بالستیک در خدمت این هدف هستند  که آنرا با تهدید و حمله به‌دست می‌آورد.

به همین دلیل، به‌نظر من، رژیم هیچگاه این توانمندی را رها نخواهد کرد  و به‌نظر من این باید عاملی در طراحی سیاستها و توانمندیها برای مقابله با تجاوز رژیم ایران باشد.

دولت بایدن به عقیده من به یک تلاش سریع و ایستا برای احیاء توافق ۲۰۱۵ ادامه می‌دهد. این دولت باید درس‌ها و عواقب ناخواسته این توافق را در نظر داشته باشد.

بخصوص رفع تحریم‌ها که میلیاردها و میلیاردها دلار برای رژیم خواهد آورد که صرف سیستم‌های تسلیحاتی مثل پهپادها بکند.

اثبات شده که پیش‌بینیهای دولت اوباما-بایدن غلط و خطرناک بوده‌اند. و ما کماکان این پیش‌بینیها را در ادامه خواهیم داشت.

پولی که از مسیر فساد بیرون کشیده نشد برای کسب زرادخانه مرگبار موشکی و پهپاد و دیگر تسلیحات استفاده شد.

برای حمایت از رژیم قاتل اسد و حوثی‌ها و دیگران از جمله نیروهای نیابتی تروریست رژیم.

دولت بایدن با رد این نگرانی‌ها، گفته است که پیوستن به برجام تنها یک گام است. گامی که به‌دنبال پرداختن به نواقص توافق مانند عدم مهار برنامه موشکی آن و مهار دخالت‌های شرورانه رژیم در منطقه است.

این توهم که رژیم ایران می‌تواند به‌عنوان یک نیروی باثبات‌کننده در منطقه عمل کند را تنها می‌توان پیروزی امید بر تجربه تفسیر کرد.

فقط به نمایشگاه یاغیانی که سرکردگان جدید رژیم را تشکیل می‌دهد، نگاه کنید! دست کم ده نفر از آنان در حال حاضر تحت تحریم‌های آمریکا، اروپا و سازمان ملل قرار دارند.

مهمتر از همه آنها، رئیسی است که عضو کمیته مرگ بوده و در قتل‌عام هزاران زندانی سیاسی در سال ۶۷ شرکت داشته که بواقع یک جنایت علیه بشریت است که اخیراً توسط ۱۰۰ پارلمانتر اروپایی به‌عنوان نسل‌کشی توصیف شده است.

این اعدامها که عمدتاً از سازمان مجاهدین خلق بوده طی دهه‌ها به‌طور گسترده‌یی محکوم شده است. گروه‌های حقوق‌بشری خواستار تحقیق در مورد نقش رئیسی در این کشتارها شده‌اند.

در سال ۲۰۱۹ آمریکا انتصاب رئیسی را به‌عنوان رئیس قوه قضاییه در ایران محکوم کرد و او را با استناد به نقش او در اعدامهای جمعی و شرکت او در سرکوب تظاهرات کنندگان به‌دنبال انتخابات قلابی ۲۰۰۹، تحریم کرد.

گزینش رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور به‌نظر م نشان‌دهنده ورشکستگی اخلاقی آخوندهاست و بیش از همه نشان‌دهنده ترس آنها از عدالتخواهی مردم ایران است.

امروز نومیدی آخوندها ملموس است. ما می‌توانیم آنرا در فریادهای سراسری ایران برای پایان یافتن این رژیم فاسد ببینیم.

مردم ایران، کشور عزیزشان را می‌بینند که به زندانی برای آنها در داخل و مایه نفرت برای کسانی که در خارج اند تبدیل شده است.

پرزیدنت بایدن در جلسه اخیر دموکراسی همین هفته پیش اظهار داشت، که جهان در نقطه عطفی در رقابت میان دموکراسی و خودکامگی قرار دارد  و در این نقطه او درست می‌گوید. اما او باید آنچه را که نصیحت می‌کند را اجرا کند. گزینه روشن است.

ما یا می‌توانیم سیاستهای انحرافی و شکست‌خورده‌ای را که منابع مالی در اختیار سرکوبگران قرار می‌دهد را دنبال کنیم یا از مردم ایران و مبارزه آنها برای سرنگونی از طریق تغییر رژیم در داخل حمایت کنیم.

گزینه غلطی است که اغلب می‌شنویم ما مخیر به انتخاب بین دیپلوماسی و جنگ، بین مذاکره و جنگ هستیم. مماشات با رژیمی شیطانی از طریق دیپلماسی گزینه غلطی است.

هم‌چنانکه از تاریخ آموخته‌ایم و اغلب به جنگ ختم می‌شود. گزینه درست نه جنگ و نه مداخله نظامی است گزینه درست حمایت از مقاومت علیه این رژیم است.

مقاومتی که حامل ارزشهای دموکراسی و حقوق‌بشر است.

طرح ۱۰ماده‌ای عملی خانم رجوی دقیقاً این دیدگاه و اپوزیسیون سازمان‌یافته در داخل ایران و ابزارهای دستیابی به هدف یک ایران آزاد را ارائه می‌کند.

متشکرم

ادامه دارد

مطالب مرتبط 

واشینگتن ـ کنفرانس مطبوعاتی دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ـ دخالتهای رژیم آخوندی در منطقه و تهدیدهای اتمی

کنفرانس مطبوعاتی دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در واشنگتن؛ سیاست در قبال ایران، دخالت‌های رژیم آخوندی در منطقه، تهدیدات اتمی

لطفا به اشتراک بگذارید: