تجمع سراسری معلمان میهنمان در اعتراض به غارت حقوقشان و سیاستهای چپاولگرانهٔ رژیم ـ در یک نگاه ـ ۴بهمن۱۴۰۰
صبح امروز کارگران پتروشیمی رازی بهخاطر ممنوع الورود شدن تعدادی از همکارانشان توسط کارگزاران غارتگر رژیم، تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بازنشستگان مخابرات کشور در اعتراض به غارتگریهای رژیم در چند شهر میهن تجمع اعتراضی برگزار کردند.
در ادامهٔ آتشسوزیهای پیاپی، صبح امروز یک مسافرخانه در میدان راهآهن تهران دچار آتشسوزی شد و تعدادی از مسافران در آن گرفتار شدند.
حذف وام ازدواج
قاضیزادهٔ هاشمی، عضو کمیسیون تلفیق مجلس ارتجاع، اعتراف کرد که دولت رئیسی جلاد، وام ازدواج را هم از بودجهٔ ۱۴۰۱ حذف کرده است.
رئیسی جلاد در لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۱ که کلیات آن هم در مجلس ارتجاع تصویب شد، ارز ۴۲۰۰تومان را هم حذف کرده است. اقدامی که به گفتهٴ کارشناسان خود رژیم و اعضای مجلس ارتجاع، گرانیهای افسارگسیخته را ۳ تا ۵برابر دیگر، بیشتر میکند.
اخبار جهان
دولت تونگا اعلام کرد ۸۴درصد از جمعیت ۱۰۵هزار نفری این کشور کوچک، با ریزش خاکستر آتشفشان در زیر اقیانوس، دچار بحران شدهاند.
مطالب مرتبط
یک عضو مجلس ارتجاع رژیم از یک فقره دیگر از اختلاسهای کلان در نساجی مازندران خبر داد
تجمع اعتراضی معلمان و فرهنگیان بازنشسته در شیراز، سنندج،داراب،ممسنی، رشت