۴۴سال قبل در چنین روزی ـ گاهشمار انقلاب ضدسلطنتی هفدهم بهمن

ندای وجدانِ آنها نگذاشت در کنار دیکتاتوری بمانند. آنان به مردم پیوسته و برای همیشه در دل و ضمیر این مرز و بوم جاودانه شدند.

امروز کیهان جریان پیوستن چند تن از سربازان ارتش به مردم و مبارزه و شهادت آنان را به چاپ رساند. درجه‌دار ارتش، سیدعلی علوی که صف خود را از نیروهای سرکوبگر جدا کرد، توسط مزدوران ساواک در بندرعباس به‌شهادت رسید.

سرباز وظیفه، ناصرالدین امیدی آباد که تحمل سرکوب مردم توسط نیروهای سرکوبگر را نداشت، به جای این‌که سلاحش را به سمت مردم بگیرد، به سمت فرماندهان مزدور خود گرفت. او در حملهٔ مسلحانه به نهارخوری افسران گارد سرکوبگر شاه در لویزان شرکت کرد و بعد از به خاک افکندن تعدادی از آنان، جانش را برای مردم و میهنش فدا کرد.

مبارزه قهرآمیز خواست مردم است. امروز کیهان خبر داد، در بخشهایی از کرمانشاه کلاشینکف و کلت به فروش می‌رسد. مردم که پیروزی را در مسلح شدن می‌بینند اقدام به خریدن سلاح می‌کنند. آنان هم‌چنین با طرح قبلی و به‌صورت جمعی به مأموران سرکوبگر حمله کرده و سلاحهای آنان را مصادره می‌کنند.

تظاهرات و درگیری در شهرهای مختلف امروز هم ادامه داشت. مردم عهد کردند تا سرنگونی کامل دیکتاتوری از پای ننشینند.

شهدا گواهان پیروزی خلق علیه دیکتاتوری هستند.

و مردم یاد شهدا را با نثار گلهای سرخ در خاطره‌ها زنده نگاه می‌دارند.

امروز اعلام شد بر اثر مبارزات و اعتصابهای کارگران صنعت نفت، دستگاههای سرکوبگر وابسته به صنعت نفت منحل گردیدند.

و باز هم دانشگاه، کانون قیام و آگاهی. امروز گروهی از فارغ‌التحصیلان دانشکدهٴ فنی تهران چگونگی به‌شهادت رسیدن همکار و همکلاسی‌شان، مهندس عباس میرحیدری را اطلاع دادند. آنان گفتند: مهندس میرحیدری در تمامی تظاهرات و درگیریهای مردم شرکت می‌کرد. او برای ثبت قهرمانی‌ها و جانفشانی مردم در دل تاریخ، شجاعانه از تمامی صحنه‌ها فیلم‌برداری میکرد. سرانجام در یکی از درگیریها در حالیکه مشغول فیلم‌برداری بود، آماج رگبار مزدوران گارد جاویدان قرار گرفت و به‌شهادت رسید. فیلمهای باقی مانده از او، نه تنها یاد مهندس میرحیدری، بلکه یاد مبارزه خلقی قهرمان در برابر دیکتاتوری را برای همیشه به ثبت رساندند.

لطفا به اشتراک بگذارید: