بحران مسکن؛ اعتماد آنلاین «اعتراضات بیشتر» و «گرفتاریهای فراوان» برای نظام را پیش‌بینی کرد

سایت حکومتی اعتماد آنلاین ۱۳اسفند در یادداشتی دربارهٔ بحران حاد مسکن هشدار داد «اگر برای بهبود وضعیت مسکن فکری نشود، اعتراضات عمومی بیشتری شکل می‌گیرد».

این سایت حکومتی نوشت: «گرانی ارز و نوسانات، یک روی دیگری هم دارد که در زمانی بیشتر و افقی بلندتر شکل می‌گیرد. بلافاصله پس از گرانی در بازار ارز، بازار مصالح ساختمانی نسبت به نوسان بازار ارز واکنش نشان داده است، این نوسان در بازار مسکن نمودی عمیق خواهد داشت و بر آتش گرانی‌ها می‌دمد».

اعتماد آنلاین دربارهٴ چشم‌انداز بحران مسکن هم نوشت: «مبتنی بر این تحولات از همین امروز می‌توان احتمال داد که بازار مسکن کشور در دورنمای پیش رو با نوسانات فزاینده‌یی مواجه شود. مردم طی ماه‌های خرداد تا شهریور ۱۴۰۲ هم در بازار اجاره و هم در بازار خرید باید منتظر گرانی‌های فزاینده‌یی باشند».

اعتماد آنلاین دربارهٴ وضعیت جامعه نوشت: «واقع آن است که کمر مردم زیر بار گرانی‌ها خم شده و دیگر تاب و توان تحمل فشار بیشتری در بخش مسکن را ندارند... تأثیر این گزاره‌ها بر بازار اجاره و رهن مسکن برای اقشار محروم و متوسط جامعه ویرانگر است. مردم طی سال‌های اخیر با افزایش فزاینده نرخ اجاره و رهن مواجه بوده‌اند. این روند باعث افزایش فرسودگی مالی خانواده‌ها شده است و نگرانی‌های فزاینده‌یی ایجاد کرده است. در حال حاضر بر اساس برخی روایت‌ها، حدود ۵۰ تا ۶۰درصد، حقوق افراد و خانواده‌ها صرف تهیه مسکن می‌شود».

این سایت حکومتی با اشاره به‌دروغ‌درمانی رئیسی هم اذعان کرد: «وعده‌های دولت برای ساخت ۱میلیون مسکن سالانه و ۴میلیون مسکن طی ۴سال نشانه‌ای از تحقق ندارد. یعنی قسمت عرضه در حوزه مسکن نه تنها تقویت نمی‌شود بلکه با محدودیت‌های بیشتری همراه می‌شود. یعنی تقاضای مسکن در شهرها بالا می‌رود، بدون این‌که عرضه بیشتری اتفاق افتاده باشد. ... بازار مسکن در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ علی‌رغم انتظارها و با وجود رکود، هم‌چنان تورم جدی را احساس کرد؛ در تابستان ۱۴۰۲ ناگهان این تورم بیشتر احساس خواهد شد. تورمی که در بخش اجاره، نفس مستاجران را گرفته و آنها را بیش از‌پیش به حاشیه فرستاده و در بخش خرید با ناتوانی متقاضیان واقعی مسکن همراه خواهد بود».

اعتماد آنلاین هشدار داد: «نباید فراموش کرد که داشتن مسکن به‌طور مستقیم امنیت روانی خانواده‌ها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و خلأ در این حوزه گرفتاریهای فراوانی (برای نظام) به‌دنبال دارد... اگر برای بهبود وضعیت مسکن در تاریخ یاد شده فکری نشود، اعتراضات عمومی بیشتری شکل می‌گیرد».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لطفا به اشتراک بگذارید: