بیانیه هزار شخصیت جهانی زن در حمایت از مقاومت ایران
گفتگو با سهیلا دشتی
در یک اقدام نادر و تاریخی ۱۰۰۰شخصیت از زنان سراسر جهان بیانیهیی در همبستگی با زنان شجاع ایرانی و برنامهٔ ۱۰مادهای مریم رجوی صادر کردند.
امضاکنندگان این بیانیه شامل ۵۰رئیسجمهور، معاون رئیسجمهور، نخستوزیر و وزرای پیشین، ۱۷۵ نماینده پارلمان، برندگان جایزه نوبل، هنرمندان، ورزشکاران و مسئولان انجمنها و بنیادها از ۵ قاره و ۶۷کشور جهان است.
در بخشی از این بیانیه، با اشاره به نقش پیشتاز زنان در قیام ایران و جنایت پاسداران در سرکوب و کشتار قیامآفرینان آمده است: «شمار قابل توجهی از ۷۵۰تن که توسط نیروهای سرکوبگر رژیم کشته شدند زنان و دختران جوان بودند. در نتیجهٔ سرکوب وحشیانه توسط رژیم، دستکم ۷۰کودک کشته شدند. خواسته مردم ایران، اعم از زن و مرد که در شعارهای آنها متبلور میشد، خاتمه دادن به دیکتاتوری مذهبی و استقرار یک جمهوری دموکراتیک بر پایه جدایی دین و دولت و برابری کامل زن و مرد در همهٔ زمینههاست».