طنین ضربه ”قیام تا سرنگونی“ به وزارت سرکوب و خفقان در دانشگاهها در رسانه‌های رژیم

خبر گردون:

ماجرای تعطیلی کافه‌های اطراف دانشگاه تهران چه بود؟

پس از خبرها درباره هک سایت وزارت علوم نامه‌یی درباره تعطیلی کافه‌های اطراف دانشگاه تهران نیز منتشر شد.

خبرآنلاین:

انتشار نامه‌یی از سوی رئیس دانشگاه تهران در شبکه‌های اجتماعی واکنش برانگیز شد.

در این نامه که از سوی رئیس دانشگاه تهران به وزیر علوم نوشته شده است، درباره اقداماتی برای بسته شدن کافه‌های اطراف دانشگاه تهران در راستای جلوگیری از اشاعه فرهنگ غیرخودی توضیحاتی ارائه شده است.

اصلاحات نیوز:

نامه عجیب برای تعطیلی کافه‌های اطراف تهران

چند کلمه توضیح دهید که چنین اقداماتی چه تأثیر مثبت و امیدبخشی بر مردم دارد؟

مزید امتنان است اگر ارتباط مبنایی تعطیل‌کردن کسب و کار حلال مردم با ریاست دانشگاه را تبیین فرمایید.

آفتاب یزد:

یک گروه هکری وابسته به گروهکهای معاند در آغاز سال تحصیلی جدید ادعا کرد که ۵۰۰ سرور، کامیپوتر، سایت و سامانه این وزارتخانه را هک کرده و به بیش از ۲۰هزار سند دسترسی پیدا کرده است.

این گروه هکری بیش از این مسئولیت هک شدن سازمانهای مثل شهرداری تهران، وزارت امور خارجه، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت ارشاد، صدا و سیما و نهاد ریاست‌جمهوری را هم برعهده گرفته بود.

این گروه در حال حاضر مشغول نشر اطلاعاتی درباره کارکنان این وزارتخانه است.

دیدار نیوز

در آستانه بازگشایی مدارس و دانشگاهها صورت گرفت. سایت وزارت علوم هک شد، ادعای دسترسی به ۲۰هزار سند.

دنیای اقتصاد

حمله یک گروه هکری به ۵۰۰ سایت مرتبط با وزارت علوم

آن‌طور که پیداست ماجرای هک پلتفرمها و سیستمهای اطلاعاتی نظام پایانی ندارد. واکنش سیاست‌گذار و سازمانهای دولتی به اخبار هک اخیر عموماً سکوت و انکار است.

میزان دسترسی هکرها به سامانه‌های دولتی هنوز در هاله‌ای از ابهام است. اما دست یافتن آنها به بخشی از مراکز داده  و تخریب بخشهایی از سامانه‌های آنلاین آن سازمان قابل مشاهده است.

نگرانی از پیامدهای امنیتی تکرار حملات سایبری

کارشناسان این حوزه را بر آن داشت تا با برگزاری نشستی تخصصی ابعاد مختلف این رخدادها از بررسی کنند.

سایت خبران:

به‌نظر می‌رسد که هک سایت‌های دولتی به یک روتین معمولی تبدیل شده است.

این گروه هکری در آخرین دسته‌گل خود به سراغ وزارت علوم و فناوری رفته، تا اول از همه وبسایت آن را از کار بیندازد.

متأسفانه بعد هک شدن سایت وزارت علوم تا این لحظه تعداد زیادی از نامه‌های محرمانه این نهاد دولتی

در کانال تلگرام این گروه هکری معاند منتشر شده است.

زلفی وزیر علوم آخوندی:

ندا شفیعی مسئول روابط عمومی که ضربه وارده را در رسانه‌ها تأیید کرده بود برکنار کرد و به جای او یک بسیجی را منصوب کرد.

ندا شفیعی برای جلوگیری از آبروریزی بیشتر به سمت دستیار زلفی گل در مستندسازی و تجربه‌نگاری!

منصوب شد.

 

لطفا به اشتراک بگذارید: