موشکاف ۹ اسفند ۹۸

موشکاف ۹۸۱۲۰۹
?موشکاف: سلام. به به! دوستان موشکاف! زنده باشین ایشالا که با مفتضح کردن نمایش انتخابات، همچین کوبیدین تو ملاج عظما که تا همین امروز داره دور خودش میچرخه هاهاها. بخاطر همینه که الان افتادن به چه کنم چه کنم. هاهاهاها.

روزنامة حکومتی آرمان – ۸ اسفند
کاهش مشارکت به عوامل مهمي از جمله نارضايتي‌هاي معيشتي و اتفاقات آبان و دي سال جاري هم باز مي‌گردد و دليل فقط بر رويگرداني جامعه از اصلاح‌طلبان نيست.
کاهش مشارکت در انتخابات موضوع غيرمنتظره‌اي نبود و از همان سال ۹۶که اعتراضات به وضعيت اقتصادي و معيشتي شکل گرفت مي‌شد حدس زد که وضعيت مشارکت در يازدهمين انتخابات مجلس با آنچه در ادوار قبل شاهدش بوديم متفاوت باشد
?موشکاف: هاهاهاها. بعله، اصلاح طلب کیلویی چنده؟ کل نظام نشانه اس. هاهاهاها. حالا ببینین اون یک روزنامه هه چطوری آژیر می کشه. ههاهاها.
روزنامة حکومتی آرمان – ۸ اسفند
پیام اتنخابات مجلس برای مسئولان
عدم آسيب شناسي درست از فضاي اجتماعي، سياسي بدون شک کشور را در ماه‌ها و سال‌هاي آينده با مسائل جديدي مواجه خواهد کرد. بحران کارآمدي امروز از طرف افکار عمومي به شدت برخي ارکان را تهديد مي‌کند.
اگر آمارهاي داده شده در خصوص مشارکت نزديک به يک چهارم مردم در شهر تهران و مشارکت ۴۰درصدي در کل کشور درست و واقعي باشد بايد گفت؛ در شرايطي که مورد تهديد خارجي قرار دارد پيام خوبي را براي دولتمردان ندارد.
?موشکاف:‌ هاهاهاها. دل خوش سیری چند؟ هاهاهاها. بابا یک چهارم جمعیت تهران چیه، ۴۰ درصد کدومه؟ اگه عدد و رقم این بود که خوب بود. ههاهاها. همة ترس و لرزشون بخاطر اینه که خودشون رقم واقعی رو میدونن. هاهاهاها. از بندة موشکاف بشنوین که زیر ده درصد بود. هاهاهاها. بعله، سگ داند و پینه دوز که در انبان چیست. هاهاهاها.

روزنامة حکومتی اعتماد – ۸ اسفند
مشاركت و صندوق استيضاح
ساختار انتخابات نه‌تنها طبقات پايين را از دست داده، بلكه با سرعت بسيار بيشتري طبقات متوسط و اثرگذار جامعه را نيز از دست داده است … مشكل و ايراد اصلي براي مردم ديگر ردصلاحيت‌ها هم نيست….ممكن است برخي اصولگرايان به اشتباه تحليل كنند كه علت عدم شركت مردم، ناكارآمدي دولت روحاني است. اين استدلال غلط است، زيرا از يك‌سو مردم در رفتار اصلي خود چندان تمايزي ميان اجزاي حكومت قائل نيستند.
?موشکاف: هاهاهاها. بعله، خیلی وقته که دیگه حنای نظام رنگی نداره. هاهاهاها. نمایش انتخابات یه نمونه اش بود. اما خوشم میاد که بعد ۲ سال معنی «اصلاح طلب اصول گرا، دیگه تمومه ماجرا» رو فهمیدن. هاهاهاها. احتمالا معنی شعارای ۹۸ رو بعد از ورافتادن می فهمن. هاهاهاها.
روزنامة حکومتی اقتصاد سرآمد – ۸ اسفند
« واقعیت آن است که شرایط و وضعیت اقتصادی و معیشتی نا به سامان کشور این هشدار را به مسئولین می دهد …که در صورت تداوم این شرایط در سال آینده میزان گسل جامعه و ملت با نظام بیشتر و بیشتر خواهد شد.»
?موشکاف: هاهاهاها. بعله، سال آینده دیگه نمیشه بهش گفت گسل، جوونای قیام و کانونای شورشی دنبال ر پ ت پتو کردن و باطل کردن شناسنامة نظامن. هاهاهاها. دم جوونای قیام و کانونای شورشی گرم که چنین ترس و لرزی به جون عظما و سگ و سیله‌هاش انداختن. هاهاهاها. عزت زیاد.