جز این بلد نیستند: قتلعام حدود ۱۶۰۰ سگ و شکنجه سگها در نقاهتگاه جنجال بپا کرد ـ ۷مرداد۱۴۰۱
سعید محمودی، مدیرکل محیط زیست استان تهران، روز سهشنبه، چهارم مرداد، در گفتوگو با سایت خبری رکنا، گزارشها درباره کشتار نزدیک به «۱۶۰۰ سگ» در نقاهتگاه منطقه گندک در بخش رودهن شهرستان دماوند استان تهران را تائید کرد.
تائید رسمی کشتار این سگها پس از آن صورت میگیرد که در روزهای اخیر گزارشها و تصاویری مبنی بر قتلعام این سگها در مرکز نقاهتگاه و عقیمسازی سگهای بدون صاحب شهرستان دماوند با سلاح گرم، در فضای مجازی منتشر شد.
کشتار این سگها در شرایطی انجام شده است که سایت رکنا مینویسد «همه فعالیتهای» نقاهتگاهی که این سگها در آن نگهداری میشدند، «براساس بخشنامه و شیوهنامه سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور انجام میشود.»
مطالب مرتبط
آمار تکاندهنده از بیکاری جوانان در کشور ـ وزارت رفاه: ۷۷درصد جوانان ۱۵ تا ۲۴ساله نه شاغلند و نه محصل!
معنای تحریف در فرهنگ وارونهٔ آخوندی