اسکات بسنت: بیش از یک میلیارد بشکه نفت، از تنگه هرمز خارج شده است

۱۴۰۵/۷/۲۰

وزیر خزانه‌داری آمریکا: رژیم ایران کنترلی بر تنگه هرمز ندارد؛ محاصره‌ای داریم که پرزیدنت ترامپ آن را «دیوار آهنین» می‌نامد

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در مصاحبه با فاکس‌نیوز درباره وضعیت تنگه هرمز و صادرات نفت گفت: «طی چند ماه گذشته تقریباً یک میلیارد و ۲۰۰ هزار بشکه نفت از تنگه هرمز خارج شده، در حالی که صادرات نفت رژیم ایران از تنگه هرمز صفر بشکه بوده است.» بسنت تأکید کرد که رژیم ایران کنترلی بر تنگه هرمز ندارد و کشتی‌ها همچنان از این آبراه عبور می‌کنند.

وی افزود که پس از شش هفته اقدام نظامی و از بین رفتن توانایی رژیم ایران برای پاسخ‌دهی، اکنون محاصره‌ای برقرار است که دونالد ترامپ آن را «دیوار آهنین» می‌نامد.

بسنت: رژیم ایران کنترلی بر تنگه هرمز ندارد

وزیر خزانه‌داری آمریکا در این مصاحبه گفت: «آن‌ها کنترلی بر تنگه هرمز ندارند. کاری که می‌کنند این است که هر شب چند پهپاد بفرستند. اما آنها رادار ندارند و گاهی اوقات به یک کشتی ضربه‌ای می‌زنند، اما کشتی‌ها در حال عبور هستند. ما هر هفته صدها میلیون بشکه نفت را از تنگه هرمز خارج می‌کنیم.»

بسنت: توانایی رژیم ایران برای پاسخ‌دهی را از بین بردیم

بسنت در ادامه گفت: «ما شش هفته اقدام نظامی داشتیم و توانایی آنها را برای پاسخ‌دهی از بین بردیم. ما اکنون محاصره‌ای داریم که پرزیدنت ترامپ آن را "دیوار آهنین" می‌نامد. ما آنها را به یک مطرود اقتصادی تبدیل کرده‌ایم که از بقیه جهان ایزوله شده است.»

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط