خبرگزاری ایتالیایی آجی: ایران، جشنواره فنیکس به سروناز چیت‌ساز جایزه شجاعت اهدا کرد

خبرگزاری ایتالیایی آجی: ایران، جشنواره فنیکس به سروناز چیت‌ساز جایزه شجاعت اهدا کرد

سروناز چیت ساز مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران

سناتور مارکو اسکوریا جایزه شجاعت را به سروناز چیت‌ساز اهدا کرد.  چیت‌ساز: زنان نیروی محرک تغییر در برابر رژیمی عمیقاً زن‌ستیز هستند

خبرگزاری ایتالیایی آجی گزارش داد، جایزه شجاعت در چارچوب جشنواره فنیکس که توسط تشکل جوانان ملی برگزار شد، به سروناز چیت‌ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، اهدا شد. این جایزه توسط سناتور مارکو اسکوریا به وی تقدیم شد.

سروناز چیت‌ساز در سخنرانی خود گفت: «امروز جوانان ایران در جستجوی آزادی و برابری، علیه دیکتاتوری مذهبی به‌پا خاسته‌اند».

نیروی محرک تغییر در برابر رژیم زن‌ستیز

وی یادآور شد که ایران شاهد «موجی از اعدام‌های سیاسی روزانه است که در سه دهه گذشته بی‌سابقه بوده است».

سروناز چیت‌ساز هم‌چنین بر نقش کلیدی زنان تأکید کرد و گفت: «زنان نشان داده‌اند که نیروی محرک تغییر در برابر رژیمی عمیقاً زن‌ستیز هستند».

مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران تصریح کرد که مسیر برقراری یک جمهوری دموکراتیک، «نه از طریق مماشات و نه از طریق جنگ خارجی، بلکه از طریق تغییری امکان‌پذیر است که به‌دست خود مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته رقم می‌خورد».

وی افزود مردم ایران، «هم دیکتاتوری شاه و هم دیکتاتوری آخوندها را رد می‌کنند».

سروناز چیت‌ساز سخنان خود را با فراخوانی قاطع به جامعه بین‌المللی و نسل جوان به پایان رساند و گفت: «صدای زندانیان ایرانی و جوانان کانون‌های شورشی باشید که جان خود را برای مبارزه با استبداد و آزادی میهنشان به‌خطر می‌اندازند. در برابر اعدام‌های روزانه سکوت نکنید».

بیشتربدانیم:

 ایتالیا – رم؛ اهدای جایزه شجاعت به نماینده مقاومت ایران در جشنواره جوانان حزب برادران ایتالیا

گزارش آژانس آلامی از دریافت «جایزه شجاعت» توسط سروناز چیت‌ساز در جشنواره ملی جوانان فنیکس | سیمای آزادی

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط