هو و کف و بیرون کردن سخنگوی پزشکیان توسط دانشجویان در دانشگاه یزد

۱۴۰۴/۹/۱۷
اعتراض دانشجویان در مراسم روز دانشجو ـ ۱۶ آذر ۱۴۰۴
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پزشکیان، روز یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ در مراسم روز دانشجو در دانشگاه یزد با موج اعتراض دانشجویان مواجه شد و در میان هو و اعتراضات آنان ناچار به ترک جلسه شد.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پزشکیان، در مراسم روز دانشجو در دانشگاه یزد با واکنش اعتراضی گسترده دانشجویان روبهرو شد. او که برای سخنرانی در مراسم رسمی دانشگاه حضور یافته بود، نتوانست پاسخهای قانعکنندهای به پرسشها و اعتراضات دانشجویان بدهد و در نتیجه جلسه را ترک کرد.
دانشجویان با هو کردن و ابراز نارضایتیهای پیدرپی سخنان او را قطع میکردند. مهاجرانی در بخشی از اظهارات خود گفت: «همون کسانی که با فشار در طول این یکسال و اندی اجازه ندادند فیلترینگ که برقرارِه حذف بشه».
او سپس افزود: «اجازه میدین من صحبت کنم. همون کسانی که این اجازه رو ندادن با فشارهای مختلف… حقیقتاً تعدادی از عواملشون امروز بیرون از مرزها به اینکه شما اینگونه به مادر خودتون میتازید بسیار خوشحالند».
در این میان، یکی از دانشجویان با طعنه گفت: «ای عجب آدم سیاستمداریهها»، که با واکنش و خنده جمع همراه شد. فضای جلسه بهقدری متشنج بود که ادامه برنامه برای او ممکن نشد.
