فرمانده سنتکام: توان رزمی رژیم ایران در حال سقوط است

فرمانده سنتکام: توان رزمی رژیم ایران در حال سقوط است
۱۴۰۴/۱۲/۱۳

ادامه عملیات  آمریکا علیه رژیم ایران؛ اعلام رسمی سنتکام از حملات گسترده در کمتر از ۱۰۰ ساعت

فرمانده سنتکام از مشارکت بیش از ۵۰ هزار نیرو، ۲۰۰ جنگنده و دو ناو هواپیمابر در عملیاتی با عنوان «خشم حماسی» خبر داد و اعلام کرد نزدیک به دو هزار هدف نظامی در ایران مورد اصابت قرار گرفته است.

فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد به دستور رئیس‌جمهور آمریکا و وزیر دفاع این کشور، عملیاتی بی‌سابقه علیه رژیم ایران آغاز شده است.
به گفته او، این عملیات با هدف از بین بردن توان رژیم ایران برای تهدید آمریکا و متحدانش انجام می‌شود.
سنتکام همچنین از گستردگی کم‌سابقه نیروها و تجهیزات اعزام‌شده به منطقه خبر داد.

فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، ژنرال برد کوپر، سه‌شنبه ۱۲ اسفند در یک به‌روزرسانی رسمی اعلام کرد که به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و وزیر دفاع این کشور، عملیاتی «بی‌سابقه» علیه رژیم ایران آغاز شده است؛ عملیاتی که به‌گفته او با هدف از بین بردن توان رژیم ایران برای تهدید آمریکا و متحدانش انجام می‌شود.

برد کوپر اعلام کرد در این عملیات بیش از ۵۰ هزار نیروی نظامی، ۲۰۰ جنگنده، دو ناو هواپیمابر و بمب‌افکن‌های راهبردی مشارکت دارند و تجهیزات و نیروهای بیشتری نیز در راه منطقه هستند. او این آرایش را بزرگ‌ترین تجمع نیروهای آمریکا در خاورمیانه طی یک نسل اخیر توصیف کرد.

جزئیات عملیات «خشم حماسی» و ابعاد حملات

به گفته فرمانده سنتکام، در کمتر از ۱۰۰ ساعت نخست عملیات «خشم حماسی»، نزدیک به دو هزار هدف نظامی در ایران با بیش از دو هزار مهمات هدف قرار گرفته است. او تأکید کرد که مقیاس ۲۴ ساعت نخست این عملیات تقریباً دو برابر حملات «شوک و هراس» سال ۲۰۰۳ بوده و حملات به‌صورت شبانه‌روزی «از بستر دریا تا فضا و فضای سایبری» ادامه دارد.

فرمانده سنتکام هم‌چنین اعلام کرد تاکنون ۱۷ شناور متعلق به رژیم ایران، از جمله «عملیاتی‌ترین زیردریایی ایران»، منهدم شده‌اند و امروز حتی یک شناور ایرانی در خلیج‌فارس، تنگه هرمز یا دریای عمان در حال حرکت نیست».

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط