ده‌ها پاسدار نیروی قدس رژیم آخوندی از بیروت گریختند

ده‌ها پاسدار نیروی قدس رژیم آخوندی از بیروت گریختند

دود سیاه ناشی از حمله هوایی اسراییل به یک هدف حزب‌الله وابسته به رژیم ایران در جنوب بیروت

۱۴۰۴/۱۲/۱۵

 نخست‌وزیر لبنان دستور جلوگیری از فعالیت‌های نظامی پاسداران رژیم ایران را صادر کرد

آکسیوس در گزارشی به‌نقل از منابع آگاه نوشت که در دو روز گذشته، دهها پاسدار سپاه پاسداران رژیم آخوندی، عمدتاً از نیروی قدس، از بیروت فرار کرده‌اند زیرا بیم دارند هدف حملات اسراییل و آمریکا قرار گیرند. این تحول در حالی رخ می‌دهد که دولت لبنان برای فاصله گرفتن از حزب‌الله و رژیم ایران، اقدامات شدیدی علیه حضور پاسداران اتخاذ کرده است.

آکسیوس در گزارشی به تاریخ پنجشنبه ۱۴ اسفند و به‌نقل از منابع مطلع خود نوشت که «در ۲ روز گذشته، دهها پاسدار سپاه پاسداران (IRGC)، عمدتاً از نیروی قدس، از بیروت گریخته‌اند زیرا بیم دارند هدف حملات اسراییل و آمریکا قرار گیرند».

این پاسداران نقش مشاوران نظامی حزب‌الله را برعهده داشتند و نفوذ قابل توجهی بر عملیات این گروه داشتند. مقامات اسراییلی اعلام کردند که طی دو سال گذشته، نقش سپاه پاسداران رژیم آخوندی در برنامه‌ریزیهای نظامی حزب‌الله به‌شدت افزایش یافته است، زیرا اسراییل بسیاری از فرماندهان با تجربه این گروه را هدف قرار داده و کشته است و تهران خلأ ایجاد شده را پر کرده است.

از زمان آغاز جنگ، اسراییل سرکرده نیروی قدس رژیم آخوندی در لبنان را در تهران و معاون او را در بیروت هدف قرار داده و کشته است. ارتش اسراییل هم‌چنین هشدار عمومی به نمایندگان رژیم آخوندی در لبنان صادر کرد و اعلام کرد در صورتی که ظرف ۲۴ ساعت خاک لبنان را ترک نکنند، «در هر مکانی که باشند هدف قرار خواهند گرفت».

پس از این هشدار، بسیاری از پاسداران سپاه لبنان را ترک کرده‌اند و برخی نیز برای حفظ حضور نیروی قدس و هماهنگی با حزب‌الله باقی مانده‌اند. یک مقام اسراییلی پیش‌بینی کرده است که این خروج سپاه پاسداران رژیم آخوندی از لبنان طی روزهای آینده ادامه یابد.

دستور نخست‌وزیر لبنان برای اخراج پاسداران رژیم ایران

به‌دنبال این تحولات، نخست‌وزیر لبنان، نوآف سلام، دستور داد دولت اقدامات لازم برای جلوگیری از هر گونه فعالیت نظامی یا امنیتی اعضای سپاه پاسداران رژیم آخوندی در لبنان را انجام دهد و آنها را آماده اخراج کند.

این اقدام لبنان به‌عنوان تلاش برای فاصله گرفتن از حزب‌الله و رژیم آخوندی و محافظت از زیرساختها و ارتش این کشور در برابر حملات اسراییل توصیف شده است.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط

ده‌ها پاسدار نیروی قدس رژیم آخوندی از بیروت گریختند