منصف المرزوقی و لینکلن بلومفیلد: دولت موقت شورای ملی مقاومت تنها مسیر آزادی است

منصف المرزوقی: ملت ایران از دیکتاتوری شاه به آخوندها و پسر شاه بر نمی‌گردد/ بلومفیلد: طرح ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی تنها مسیر دموکراتیک برای آینده ایران است

دکتر منصف المرزوقی، رئیس‌جمهور پیشین تونس و سفیر لینکلن بلومفیلد، مدیرکل پیشین وزارت خارجه آمریکا، در مصاحبه‌های جداگانه با سیمای آزادی، تشکیل دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت ایران را گامی تعیین‌کننده و معتبر برای عبور از استبداد مذهبی توزیف کردند. این شخصیت‌ها ضمن هشدار نسبت به بازسازی دیکتاتوری‌های گذشته، بر اصالت طرح ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی و نقش محوری مقاومت سازمان‌یافته در فردای سرنگونی رژیم آخوندی تأکید کردند.

مصاحبهٔ سیمای آزادی با دکتر منصف المرزوقی رئیس‌جمهور تونس ۲۰۱۱-۲۰۱۴  

دکتر منصف المرزوقی:قیام ایران، طلایه‌دار آزادی برای تمام ملت‌ها

در جهان عرب و در سراسر جهان، ما آنچه در ایران می‌گذرد را دنبال می‌کنیم؛ ما انقلاب دموکراتیک در ایران را دنبال می‌کنیم. ما با تمام درد و رنج برای همه این شهدا، این تعداد عظیم شهدا، آن را دنبال می‌کنیم. با تمام فخر و سربلندی آن را دنبال می‌کنیم، چرا که این یک انقلاب دموکراتیک برای ارزش‌هایی است که همه ما برای آن‌ها مبارزه می‌کنیم: حاکمیت قانون، نهادها، آزادی‌ها، برابری، عدالت و غیره».

بنابراین، ما قیام شما را قیام همه ملتها میدانیم؛ ملتهای عربی که در جریان بهار عربی قیام کردند، و هم‌چنین تمامی ملتهای جهان که علیه دیکتاتوری، استبداد و فساد به‌پاخواستند. به همین دلیل ما قدر انقلاب شما را میدانیم. ما معتقدیم که شما بخشی از این جنبش جهانی برای کشورهایی هستید که توسط قوانین، نهادها و ارزشها اداره میشوند، نه توسط تعصبات مذهبی، نژادی یا فرقهای.

پس ما بار دیگر بر دستان شما میفشاریم، شما را تشویق میکنیم و به شما میگوییم که تمام دنیا پشت سر شماست و شما تنها نیستید. آنچه شما در آرزوی آن هستید - یک کشور دموکراتیک، ملتی متشکل از شهروندان، برابری میان زن و مرد، و این‌که همه اجزای ملت ایران، اعم از کرد، عرب یا فارس و غیره، همگی از حقوق یکسانی برخوردار باشند. این همان آینده است: یک دولت مدنی، یک دولت دموکراتیک. شما نسل پیشگام برای ساختن این دموکراسی واقعی هستید.

ملت ایران بزرگتر از آن است که از دیکتاتوری شاه به دیکتاتوری آخوندها برود و سپس از دیکتاتوری آخوندها به دیکتاتوری پسر شاه. این هرگز نباید اتفاق بیفتد. بنابراین ما روی شما حساب میکنیم، به شما افتخار میکنیم و برای شما آرزوی موفقیت داریم؛ چرا که موفقیت شما، موفقیت تمام دموکراسیخواهان و تمام انقلابیون صلح‌طلب در جهان عرب خواهد بود.

مصاحبهٔ سیمای آزادی با سفیر لینکلن بلومفیلد مدیر‌کل پیشین وزرات‌خارجه آمریکا

سفیر بلومفیلد: اعلام تشکیل دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت ایران

گامی بسیار مهم و معتبر است و من شورای ملی مقاومت را برای زمان‌بندی این اعلامیه تحسین می‌کنم

به نظرم اعلام طرح انتقالی توسط شورای ملی مقاومت ایران، یعنی تشکیل دولت موقتی که کشور را از مرحله فروپاشی رژیم مذهبی به یک مجلس مؤسسان برساند. یک قانون اساسی مشروع که جدایی دین از سیاست را تضمین کند و به انتخابات عادلانه و مشروعی منجر شود که مشروعیت آن توسط صندوق رأی تعیین می‌شود، همگی گام‌هایی بسیار معتبر و مهم هستند.

و من شورای ملی مقاومت را برای زمان‌بندی این اعلامیه تحسین می‌کنم. فکر می‌کنم تمرکز گفتگوهای بین‌المللی باید بر این باشد که پس از پایان اقدام نظامی چه اتفاقی می‌افتد. برخی خواهند گفت: "چگونه به پایان می‌رسد؟ شرایط پایان دادن به اقدام نظامی چیست؟" این یک سؤال متفاوت است. اما برای مقاومت سازمان‌یافته، منطقی است که به آینده نگاه کنند و برای آن برنامه‌ریزی کنند؛ آینده‌ای که ۴۷ سال پیش پس از انقلاب دزدیده شد و آینده‌ای که شورای ملی مقاومت ایران در تمام این مدت برای آن برنامه‌ریزی کرده است.

بنابراین این نشان می‌دهد که آنها به آینده ایران و اصولی که ایران بر پایه آنها خود را اداره خواهد کرد فکر می‌کنند و این به مردم ایران امید می‌دهد که چیزی در انتظار آن‌هاست.

ما شواهد زیادی دیده‌ایم که ویدیوهای تجمعاتی که در آنها سلطنت‌طلبان می‌گویند نام رضا پهلوی را صدا می‌زنند — و جایی که او می‌گوید آنها نام مرا صدا می‌زنند — در واقع دستکاری شده‌اند. صدای اصلی چیز دیگری بوده است، شاید می‌گفتند نه تاج و نه عمامه"یا"نه آخوند نه سلطنت". بنابراین دستکاریهایی در اطلاعاتی که به بیرون منتشر می‌شود صورت گرفته است.

هم‌چنین شواهدی تحلیل شده که نشان می‌دهد برخی از ویدیوهایی که ظاهراً در حمایت از رضا پهلوی در خیابانهای ایران ضبط شده‌اند، توسط کسی — که فقط می‌تواند یک دولت باشد، و آن هم فقط رژیم حاکم بر تهران است — به‌صورت دیجیتالی تقویت شده‌اند. و این‌که برخی از ویدیوهای یک شهر چندین بار با برچسبی نمایش داده می‌شوند که ادعا می‌کند مربوط به شهر دیگری است.

بنابراین آنها سعی دارند تصویری از حمایت گسترده ایجاد کنند که مشکوک است؛ زیرا شواهدی وجود دارد که ویدیوها دستکاری شده و با فواصل زمانی ۶۰ ثانیه‌ای به‌صورت دیجیتالی تبلیغ شده‌اند و این نوع کارها اثر انگشت انسانی نیست (کار ربات و سیستم‌های دولتی است). بنابراین نکته من این است که یک فشار رسانه‌یی بزرگ پشت برجسته کردن نام رضا پهلوی وجود دارد.

همین چند سال پیش او هیچ علاقه‌یی به بازگشت به ایران نشان نمی‌داد. او می‌گفت: "من چه کار کنم؟ با چه کسی صحبت کنم؟" او می‌گفت هیچ‌کس را در ایران نمی‌شناسد. تمام زندگی او در آمریکا بوده و تمام دوستانش در آمریکا هستند — که ایرادی هم ندارد. بنابراین من نمی‌فهمم چرا او وعده انجام کاری در ایران را می‌دهد. اگر او روزی مثل آیت‌الله خمینی در بهمن ۱۳۵۷ از هواپیما پیاده شود، هیچ‌کس او را نخواهد شناخت. او نخواهد دانست چه کار کند.

و بیشتر چیزهایی که او در یک یا دو سال اخیر گفته است، بسیار نزدیک به حمایت از رژیم به نظر می‌رسد؛ مثلاً می‌گوید سپاه پاسداران در آینده ایران جایگاهی خواهد داشت. من اصلاً به این اعتقاد ندارم و سپاه پاسداران اکنون در اروپا در لیست تروریستی است، اروپایی که عموماً در این مسائل سخت‌گیر نیست. اما رژیم دیگر خیلی زیاده‌روی کرده است.

بنابراین اخیراً رضا پهلوی در حال تغییر دادن حرف‌هایش است و بیشتر و بیشتر به نظر می‌رسد که — اگر بخواهید — مضامین طرح ۱۰ ماده‌ای خانم رجوی را قرض می‌گیرد تا منطقی‌تر و موجه‌تر به نظر برسد. بنابراین من به سختی می‌توانم او را جدی بگیرم، هر چند رسانه‌های زیادی پشت او هستند.

این مرا به یاد پسر ولی‌فقیه رژیم، مجتبی خامنه‌ای می‌اندازد. در اینجا شما دو پسرِ رهبرانی را دارید که هر دو دیکتاتور بودند. این پسرها واقعاً هیچ صلاحیتی برای برعهده گرفتن نقش رهبری ندارند و با پولی زندگی کرده‌اند که متعلق به مردم ایران است. . اما کاری که اکنون باید انجام دهیم این است که به ۹۰ میلیون مردم ایران فکر کنیم و این‌که آنها پشت چه چیزی می‌توانند متحد شوند، به چه چیزی نیاز دارند و چه چیزی آنها را به‌عنوان یک دولت نماینده مشروع راضی خواهد کرد. من فکر می‌کنم که خانم رجوی و شورای ملی مقاومت ایران بسیار بیشتر از هر کس دیگری که ممکن است به آنها در انتقال به خودگردانی کمک کند، با احساسات، اصول و نیازهای مردم ایران هم‌سو هستند.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط

منصف المرزوقی و لینکلن بلومفیلد: دولت موقت شورای ملی مقاومت تنها مسیر آزادی است