کنفرانس بین‌المللی ایران: نقطه‌عطف ـ قسمت دوم

کنفرانس بین‌المللی آنلاین با حضور صدها شخصیت سیاسی با سخنرانیهای مهمی از طرف شخصیتهای سیاسی شامل نخست وزیران، وزیران پیشین، نمایندگان پارلمانها و شهردارها همراه بود. گزیده‌ای از این کنفرانس رو با هم نگاه کنیم

  • در کنفرانس بین‌المللی آنلاین با عنوان ایران: «نقطهٔ عطف حمایت از دولت موقت شورای ملی مقاومت بر اساس برنامه ۱۰ ماده‌یی»، صدها شخصیت سیاسی شامل نخست وزیران و وزیران پیشین
  • نمایندگان پارلمان، شهردارها و منتخبان از کشورهای مختلف جهان شرکت داشتند و شماری از آنان سخنان مهمی ایراد کردند.
  • سناتور جولیو ترتزی از ایتالیا که در سال ۲۰۱۳ وزیر خارجه این کشوربود بیانیه بیش از هزار شخصیت سیاسی را قرائت کرد و از جمله گفت:

«نخست می‌خواهم بر اهمیت یک ابراز فوق‌العاده از حمایت از یک جایگزین دموکراتیک واقعی و ضروری برای ایران تأکید کنم. این حمایت گسترده و بسیار مهم، توسط بیش از هزار پارلمانتر، سران سابق کشورها و دولتها، وزرا و رهبران سیاسی از سراسر جهان ابراز شده است؛ کسانی که بیانیه‌ٔ مشترک، قاطع و شفافی را در حمایت کامل از دولت موقت اعلام‌شده توسط شورای ملی مقاومت ایران امضا کرده‌اند.

امروز ما در کنار شما هستیم، خانم رجوی. ما در کنار ملت قهرمان ایران ایستاده‌ایم که برای آزادی خود می‌رزمند. ما در کنار زنان ایرانی، هزاران مبارز راه آزادی و اعضای مقاومت هستیم.

من به‌عنوان یک اروپایی و شهروند ایتالیا – کشوری که بر پایه آزادی، ارزش‌های دموکراتیک و حاکمیت قانون بنا شده است – و به‌عنوان دوست تمام کسانی که این ارزش‌ها را بر هر چیز دیگری مقدم می‌شمارند، مفتخرم که امروز اینجا هستم تا در این تعهد مشترک با همه شما سهیم باشم؛ تعهد به تجدید و تقویت حمایت‌مان از طرح ۱۰ ماده‌ای شورای ملی مقاومت ایران.

این طرح که با جدیت توسط پرزیدنت خانم رجوی دنبال می‌شود، روشن‌ترین چشم‌انداز برای یک ایران آزاد را ارائه می‌دهد؛ روشن‌ترین دیدگاهی که در چندین دهه گذشته مورد بحث قرار گرفته است».

جان برد - وزیر خارجهٔ کانادا ۲۰۱۵-۲۰۱۱

خانم رجوی، حامیان شورای ملی مقاومت ایران، دوستانم در اشرف۳ و همه کسانی که از ایران صدای مرا می‌شنوید، بسیار خرسندم که امروز از کانادا به شما می‌پیوندم و اعلام می‌کنم که بسیاری دیگر از مقامات منتخب و نمایندگان پیشین پارلمان کانادا نیز امروز در کنار ما حضور دارند.

کانادایی‌ها در سراسر این کشور، تحولات ایران را دنبال کرده‌اند و ما هم از شجاعت و هم از رهبری شما الهام گرفته‌ایم.

ما به‌خوبی آموخته‌ایم که حضور نظامی نیروهای خارجی در میدان، منجر به تغییر رژیم واقعی نخواهد شد. متأسفانه در عراق و افغانستان، این رویکرد به تروریسم و هرج و مرج ختم شد.

مهم‌ترین پیام من امروز این است که ما باید این متعصبان مذهبی و فاشیستها را با آلترناتیوی بهتر جایگزین کنیم.

این به‌طور ملموس به این معناست که رهبری، سازمان‌دهی، نظم و شبکه‌هایی ضروریست که بتوانند برای سرنگونی این رژیم و ایجاد سیستمی بهتر فعالیت کنند. تمام این ویژگی‌ها در شورای ملی مقاومت به رهبری زنی شجاع، خانم مریم رجوی، متبلور است.

این مقاومت با فداکاریهای واقعی شکل یافته است؛ با تقدیم ۱۰۰ هزار شهید از جمله ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷.

سناتور جولیو ترتزی- رئیس کمیته سیاست‌های اتحادیه اروپا در سنای ایتالیا، وزیر خارجه ۲۰۱۳

نخست می‌خواهم بر اهمیت یک ابراز فوق‌العاده از حمایت از یک جایگزین دموکراتیک واقعی و ضروری برای ایران تأکید کنم. این حمایت گسترده و بسیار مهم، توسط بیش از هزار پارلمانتر، سران سابق کشورها و دولتها، وزرا و رهبران سیاسی از سراسر جهان ابراز شده است؛ کسانی که بیانیه‌ٔ مشترک، قاطع و شفافی را در حمایت کامل از دولت موقت اعلام‌شده توسط شورای ملی مقاومت ایران امضا کرده‌اند.

امروز ما در کنار شما هستیم، خانم رجوی. ما در کنار ملت قهرمان ایران ایستاده‌ایم که برای آزادی خود می‌رزمند. ما در کنار زنان ایرانی، هزاران مبارز راه آزادی و اعضای مقاومت هستیم.

من به‌عنوان یک اروپایی و شهروند ایتالیا – کشوری که بر پایه آزادی، ارزش‌های دموکراتیک و حاکمیت قانون بنا شده است – و به‌عنوان دوست تمام کسانی که این ارزش‌ها را بر هر چیز دیگری مقدم می‌شمارند، مفتخرم که امروز اینجا هستم تا در این تعهد مشترک با همه شما سهیم باشم؛ تعهد به تجدید و تقویت حمایت‌مان از طرح ۱۰ ماده‌ای شورای ملی مقاومت ایران.

این طرح که با جدیت توسط پرزیدنت خانم رجوی دنبال می‌شود، روشن‌ترین چشم‌انداز برای یک ایران آزاد را ارائه می‌دهد؛ روشن‌ترین دیدگاهی که در چندین دهه گذشته مورد بحث قرار گرفته است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط