نیوت گینگریچ: زندانی شجاع ایرانی قبل از اعدام خواستار سرنگونی رژیم شد

۱۴۰۵/۱/۱۳

اخبار ایران و جهان در یک نگاه

 محکومیت گسترده اعدام چهار مجاهد قهرمان، محمد تقوی، پویا قبادی، اکبر دانشورکار و بابک علیپور توسط شخصیت‌های سیاسی برجسته در آمریکا و اروپا و تداوم تظاهرات ایرانیان آزاده در خارج از کشور

هشدار امنیتی فوری سفارت آمریکا در بغداد برای خروج شهروندان آمریکایی از عراق؛ آوارگی بیش از یک میلیون نفر در لبنان در پی درگیری‌های اخیر؛ مجروح شدن کمال خرازی در بمباران تهران و هلاکت فرماندهان ارشد حزب‌الله و سپاه پاسداران در حملات اسرائیل.

۱. نیوت گینگریچ: فراخوان زندانی اعدام شده برای سرنگونی رژیم نیوت گینگریچ، رئیس پیشین کنگره آمریکا، اعلام کرد محمد تقوی، زندانی شجاع ایرانی که روز دوشنبه اعدام شد، در پیام ویدیویی جسورانه‌ای از زندان اوین پیش از اعدام، خواستار سرنگونی رژیم ایران شده بود.

۲. دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا: پایداری مجاهد قهرمان پویا قبادی گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا اعلام کرد پویا قبادی که در ۳۱ مارس ۲۰۲۶ اعدام شد، با قاطعیت از شرکت در اعتراف تلویزیونی خودداری کرده بود. این گروه ضمن تأکید بر قدرت اراده او در برابر جلادان، به نقل از عفو بین‌الملل از تمامی کشورها خواست برای توقف فوری اعدام‌ها در ایران اقدام کنند.

۳. جیم شانون: لزوم موضع‌گیری انگلستان در قبال اعدام کانون‌های شورشی جیم شانون، نماینده مجلس عوام انگلستان، با اشاره به اعدام ۴ عضو کانون‌های شورشی وابسته به سازمان مجاهدین خلق، خواستار اعلام موضع صریح وزارت خارجه بریتانیا و ایستادگی در کنار عدالت و محکومیت بی‌قید و شرط این اقدامات شد.

۴. لورا فریدمن: استفاده رژیم از شرایط جنگی برای تسریع سرکوب لورا فریدمن، نماینده کنگره آمریکا، اظهار داشت رژیم ایران از هرج‌ومرج ناشی از جنگ برای تسریع سرکوب و اعدام زندانیان سیاسی استفاده می‌کند. وی بر ضرورت یک برنامه واقعی برای حمایت از مردم ایران در دستیابی به آزادی تأکید کرد.

۵. لیام فاکس: آغاز برنامه وحشیانه اعدام زندانیان سیاسی لیام فاکس، وزیر دفاع سابق انگلستان، با محکوم کردن اعدام حداقل ۴ زندانی سیاسی در هفته اخیر، این اقدامات را نشانه توحش رژیم دانست و از جهان متمدن خواست شرارت سرکوبگران مردم ایران را محکوم کنند.

۶. تداوم تظاهرات جهانی در محکومیت اعدام مجاهدین خلق ایرانیان آزاده و یاران شورشگر در کشورهای مختلف، در اعتراض به اعدام جنایتکارانه محمد تقوی، اکبر دانشورکار، بابک علیپور و پویا قبادی، به تجمع‌ها و تظاهرات خود علیه رژیم آخوندی ادامه می‌دهند.

۷. هشدار امنیتی سفارت آمریکا در بغداد: عراق را ترک کنید سفارت آمریکا در بغداد با صدور هشداری فوری، از شهروندان آمریکایی خواست به دلیل احتمال حملات قریب‌الوقوع گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به رژیم ایران در ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده، سریعاً عراق را ترک کنند.

۸. آوارگی بیش از یک میلیون لبنانی در پی درگیری‌ها آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد اعلام کرد بیش از یک میلیون نفر در لبنان به دلیل حملات موشکی و درگیری‌های ناشی از جنگ آواره شده‌اند. این موج آوارگی پس از درگیری‌های حزب‌الله و اسرائیل و حمله زمینی به لبنان آغاز شده است.

۹. مجروح شدن کمال خرازی در بمباران تهران رسانه‌های حکومتی گزارش دادند در جریان بمباران روز چهارشنبه تهران توسط هواپیماهای آمریکا و اسرائیل، منزل کمال خرازی مورد اصابت قرار گرفته و وزیر خارجه پیشین رژیم به‌شدت مجروح و در بیمارستان بستری شده است.

۱۰. هلاکت فرمانده ارشد حزب‌الله در جنوب لبنان ارتش اسرائیل اعلام کرد در یک حمله شبانه، حاج یوسف اسماعیل هاشم، فرمانده جبهه جنوب حزب‌الله را به قتل رسانده است. حزب‌الله نیز با انتشار بیانیه‌ای مرگ این مقام ارشد خود را تأیید کرد.

۱۱. کشته شدن پاسدار مهدی وفایی در لبنان پاسدار مهدی وفایی، فرمانده شاخه مهندسی نیروی قدس سپاه پاسداران، که مسئول پروژه‌های زیرزمینی در لبنان و سوریه بود، کشته شد. مراسم وی در شهرستان محلات برگزار شده است.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط