گینگریچ: شش عضو مجاهدین خلق و یک معترض ۱۸ ساله به جرم مقاومت در برابر دیکتاتوری اعدام شدند

۱۴۰۵/۱/۱۵

اخبار ایران و جهان در یک نگاه

در پی اعدام مجاهدان قهرمان وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر در بامداد شنبه، موجی از محکومیت‌های بین‌المللی علیه رژیم آخوندی شکل گرفته است. نیوت گینگریچ، خبرگزاری‌های فرانسه، رویترز و آسوشیتدپرس با بازتاب این جنایات، از اعدام شش عضو مجاهدین خلق طی یک هفته اخیر خبر دادند. هم‌زمان، دبیرخانه شورای ملی مقاومت با افشای گروگان‌گیری خانواده‌های شهیدان و تداوم اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در قزل‌حصار، خواستار اقدام فوری مراجع بین‌المللی شد.

۱- پیام نیوت گینگریچ در حساب ایکس: نیوت گینگریچ رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا در باره اعدام دو عضو مجاهدین خلق در حساب ایکس خود نوشت: دیکتاتوری امروز دو عضو دیگر مجاهدین خلق را اعدام کرد. از دوشنبه تاکنون شش عضو مجاهدین خلق و یک معترض ۱۸ساله اعدام شده‌اند که همگی به جرم مقاومت در برابر دیکتاتوری متهم شده‌اند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا توجه بیشتری به این اعدام‌ها جلب کنیم. بسیاری دیگر در صف اعدام هستند. گینگریچ در ادامه پیام خود، پیام خانم مریم رجوی در باره اعدام این دو مجاهد خلق را ضمیمه کرده است.

۲- گزارش خبرگزاری فرانسه: خبرگزاری فرانسه خبر اعدام وحید بنی عامریان و ابوالحسن منتظر را مخابره کرد و نوشت: اعدام‌های روز شنبه، جدیدترین مورد از مجموعه‌ای از اعدام‌ها علیه اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران است. چهار عضو دیگر این سازمان، در اوایل هفته اعدام شدند. به گزارش خبرگزاری قضاییه رژیم ایران این افراد به جرم تلاش برای «شورش از طریق مشارکت در چندین عملیات» با هدف سرنگونی جمهوری اسلامی مجرم شناخته شدند.

۳- گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس: خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد: رژیم ایران دو زندانی دیگر از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران را اعدام کرد. وحید بنی عامریان و ابوالحسن منتظر به جرم عضویت در سازمان مجاهدین محکوم شده بودند. به این ترتیب، شش نفر با اتهام مشابهی اعدام شدند.

۴- گزارش خبرگزاری رویترز: خبرگزاری رویترز گزارش داد: رژیم ایران روز شنبه دو زندانی را در ارتباط با سازمان مجاهدین خلق ایران، و انجام حملات مسلحانه اعدام کرد. این اعدام‌ها جدیدترین موارد در روزهای اخیر از افرادِ دارای چنین پیوندهایی است. سازمان مجاهدین خلق امروز اعلام کرد رژیم ایران «سعی دارد با اعدام زندانیان سیاسی، به ویژه اعضا و هواداران این سازمان ضعف خود را پنهان کند.» این سازمان اعلام کرد که چهار عضو آن اوایل این هفته اعدام شدند.

۵- گروگان‌گیری خانواده مجاهد شهید بابک علیپور: دبیرخانه شورای ملی مقاومت خبر داد: مادر و خواهر و برادر مجاهد شهید بابک علیپور که دو ماه پیش دستگیر شدند همچنان درگروگان دژخیمان هستند. ام البنین دهقان ۶۳ ساله مادر بابک از شرکت کنندگان فعال در کارزار سه شنبه های نه به اعدام بود. او به همراه مریم علیپور ۳۱ ساله و روزبه علیپور ۴۰ساله ۶بهمن ۱۴۰۴ در خیابانی در تهران دستگیر شدند. مادر علیپور و مریم، هم اکنون در زندان قرچک ورامین و روزبه در بند ۲۰۹ اوین زیر بازجویی هستند. این خانواده از ملاقات و وداع آخر با بابک که روز ۱۱فروردین سربدار شد محروم بودند. دژخیمان حتی پیکر بابک را برای تدفین تحویل خانواده او ندادند. مقاومت ایران مراجع مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای آزادی خانواده های مجاهدین بویژه خانواده علیپور و ذوقی تبار فرامیخواند.

۶- دستگیری ولی ذوقی‌تبار: دبیرخانه شورای ملی مقاومت همچنین اعلام کرد: رروز یکشنبه ۹فروردین نیروهای سرکوبگر ولی ذوقی‌تبار پدر زندانی سیاسی شاهین ذوقی‌تبار را در خانه اش دستگیر و به محل نامعلومی منتقل کردند. این در حالیست که او پس از دو عمل جراحی دوران نقاهت خود را میگذراند و نیازمند رسیدگی های درمانی است. ولی ذوقی‌تبار پدر زندانی هوادار مجاهدین، شاهین ذوقی تبار (۳۹ ساله) است که در مرداد ۱۴۰۴ توسط اطلاعات سپاه دستگیر و اکنون در بند ۷ زندان اوین محبوس است. شاهین در شعبه ۲۶ بیدادگاه ضدانقلاب تهران به ریاست دژخیم ایمان افشاری به ۱۰سال زندان محکوم شد. وی پیش از این نیز چند بار دستگیر و سال‌ها در زندان به سربرده است.

۷- اعتصاب غذای زندانیان سیاسی واحد ۴ قزلحصار: زندانیان سیاسی واحد ۴قزلحصار همچنان در اعتصاب غذا هستند. دبیرخانه شورای ملی مقاومت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بدنبال یورش گارد ضد شورش به زندانیان سیاسی در واحد ۴زندان قزلحصار در شامگاه ۹فروردین و انتقال همه آنها به سلولهای انفرادی، زندانیان سیاسی دست به اعتصاب غذا زدند. متعاقبا تمامی تماسها و ارتباطات زندانیان با بیرون از زندان قطع شده است. خانواده ها بویژه خانواده زندانیان محکوم به اعدام مانند ابوالحسن منتظر و وحید بنی عامریان، در بی خبری کامل از وضعیت عزیزانشان، به شدت نگران هستند. مقاومت ایران بار دیگر خواستار بازدید هیات تحقیق بین المللی از زندانهای ایران و دیدار با زندانیان بویژه زندانیان سیاسی در قزلحصار و اقدام فوری برای آزادی زندانیان سیاسی است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط