گفتگوی حنیف باقرزاده با تلویزیون ال‌تورو اسپانیا – ۸ آوریل ۲۰۲۶

ال تورو  یک شبکه تلویزیونی اسپانیایی است که گفتگو.یی با آقای حنیف باقرزاده پیرامون مسائل سیاسی جاری در مورد ایران انجام داده که قسمتهاییش رو می بینیم.

تلویزیون اسپانیایی ال تورو گفتگویی با آقای حنیف باقرزاده انجام داد که دنبال می کنیم.

مجری:  عصر بخیر و ممنون که با ما هستید.

حنیف : عصر بخیر، خیلی ممنون. باعث خرسندی است که با شما هستم.

مجری: نظر شورای مقاومت ایران درباره شرایط چیست؟

حنیف باقرزاده : من فکر می‌کنم رژیم در یک بحران جدی است؛ زیرا تردیدی نیست که بسیاری از عواملی که باعث قیام‌های بزرگ ایران در گذشته شد (پنج قیام بزرگ از سال ۲۰۱۷)، همچنان پابرجا هستند و با ویرانی‌های ناشی از جنگ تشدید شده‌اند. بنابراین رژیم باید در برابر مردم پاسخگو باشد. رهبران فعلی آن اتحاد گذشته را ندارند که در زمان خامنه‌ای پدر وجود داشت؛ زیرا پسر او نه آن وزن و اعتبار مذهبی را دارد و نه اعتبار سیاسی را. بدیهی است که این موضوع تنها وضعیت داخلی را وخیم‌تر می‌کند. رژیم امروز بسیار ضعیف‌تر و آسیب‌پذیرتر از شروع جنگ است. تعادل قوا به نفع مردم ایران در حال تغییر است و دوران بسیار دشواری برای رژیم در پیش خواهد بود.

اما آنچه رخ خواهد داد این است که رژیم دیگر نمی‌تواند مشکلاتی را که پیش از جنگ و در طول جنگ به گردن جنگ می‌انداخت، توجیه کند. از امروز دوران سختی برای آن‌ها آغاز

مجری: آیا این به آن معناست که رژیم آخوندها در طول جنگ به اعدام‌های خودسرانه شهروندان ایرانی ادامه داده است؟

حنیف باقرزاده: بله، در واقع جنگ بهانه خوبی برای رژیم بود تا فجیع‌ترین جنایات را مرتکب شود، در حالی که توجه بین‌المللی به جای دیگری بود. به عنوان مثال، در جنایتی بی‌سابقه، هفته گذشته (شنبه، یکشنبه و از ابتدای دوشنبه)، درست زمانی که رژیم برای پذیرش آتش‌بس آماده می‌شد، 10 زندانی سیاسی بین ۱۸ تا ۶۶ سال را اعدام کردند. آن‌ها متهم به تلاش برای دستیابی به سلاح جهت سرنگونی رژیم بودند. ۶ نفر از آن‌ها از اعضای بسیار برجسته کانون‌های شورشی سازمان مجاهدین خلق بودند؛ از جمله مهندسان، وکلا و زندانیان سیاسی سابق.

یکی از آن‌ها به نام وحید بنی‌عامریان، یک مهندس نخبه ۳۳ ساله، پیام بسیار شجاعانه‌ای از زندان ضبط کرده بود که در آن می‌گفت: «از مرگ نمی‌هراسم اگر این بهایی است که باید برای آزادی کشورم بپردازم می‌پردازم.»

آن‌ها در روزهای پیش از اعدام، سرودهای انقلابی ضبط کردند که بعداً در شبکه‌های اجتماعی پخش شد. این اقدام موجی از شجاعت و تحسین ایجاد کرده که مردم را به قیام و سازماندهی بیشتر تشویق می‌کند. تعداد اعدام‌های سیاسی در چنین مدت کوتاهی، در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است.

مجری: بسیار خب، آنچه گفتید امیدوارکننده است. ، از نظرات شما در این برنامه بسیار سپاسگزارم و ممنون از وقتی که به ما اختصاص دادید. با آرزوی بهترین‌ها.

حنیف باقرزاده : خیلی ممنون، خدانگهدار شما.

مجری: تا بعد.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط