هراس از «فروپاشی انسجام»؛ بقایی: نباید به جان هم بیفتیم، دشمن در ذهن ما آشوب ایجاد کرده است

۱۴۰۵/۲/۱۱

بقایی سخنگوی وزارت‌خارجه رژیم درباره بحران درونی رژیم بر سر مذاکره و جنگ گفت: ما نباید به جان هم بیفتیم این را باید بسیار همه کسانی که تریبون دارند مراقب باشند.

بقایی، سخنگوی وزارت خارجه رژیم، با اعتراف به وجود بحران عمیق درونی و آشفتگی در تشخیص «راست از ناراست»، نسبت به «به جان هم افتادن» کارگزاران و تریبون‌داران نظام هشدار داد. وی با توصیف رسانه به عنوان «بخشی از جنگ»، از هدفمند بودن آشوب‌های ذهنی در جامعه سخن گفت و خواستار «واکسینه کردن» مردم در برابر گزارش‌هایی شد که عملکرد وزارت خارجه را به چالش می‌کشند.

تلویزیون رژیم-سخنگوی وزارت‌خارجه رژیم -۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

«ببینید انسجام یک شعار نیست واقعاً قبول ما باید بیشتر صحبت بکنیم واقعاً ولی آن طرفش را هم ببینید هم رسانه‌هایمان باید مردم را واکسینه بکنند ببینید اصلاً خوشایند نیست که یک توئیت کسی که همه می‌گویند که سابقه دروغگویی دارد هدفش به هم ریختن جامعه ما است به‌راحتی این بشود مبنای قضاوت در مورد عملکرد مثلاً وزارت امور خارجه در مورد این جنگ من می‌توانم قطعاً خدمتتان عرض بکنم رسانه خود جنگ است رسانه بخشی از جنگ است این‌که اذهان ما را یعنی در ذهن ما یک آشوبی ایجاد بکنند نتوانیم راست رو از ناراست تشخیص بدهیم به جان همدیگر بیفتیم به جای این‌که یادمان نرود ببینید دشمن آن است خب ما بیفتیم به جان خودمان این را باید بسیار همه کسانی که تریبون دارند همه کسانی که حرفشان شنیده می‌شود باید مراقب باشند.»

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط