تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه تأمین پهپادی رژیم ایران

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه تأمین پهپادی رژیم ایران

تحریم-شبکه-پهپادی-رژیم-ایران-توسط-آمریکا

۱۴۰۵/۲/۱۹

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۰ مقام و شرکت حامی صنایع نظامی رژیم را در لیست سیاه قرار داد

آمریکا دور جدیدی از تحریم‌ها را علیه ۱۰ مقام و شرکت فعال در تأمین سلاح و تجهیزات اولیه ساخت پهپادهای شاهد برای رژیم ایران اعمال کرد. این تحریم‌ها که شبکه‌هایی در چین و هنگ‌کنگ را هدف قرار داده، همزمان با آمادگی‌های دیپلماتیک برای سفر دونالد ترامپ به چین صورت گرفته است.

هدف قرار گرفتن شبکه‌های پشتیبانی در چین و هنگ‌کنگ

آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ۱۰مقام و شرکت که در تأمین سلاح و تجهیزات اولیه ساخت پهپادهای شاهد به رژیم ایران کمک می‌کردند اعمال کرد. چندین شرکت تحریم شده در چین و هنگ‌کنگ مستقر هستند. این تحریم‌ها قبل از سفر دونالد ترامپ به چین صورت می‌گیرد.

هشدار وزارت خزانه‌داری به حامیان خارجی رژیم

وزارت خزانه‌داری در بیانیه‌ای اعلام کرد که همچنان آماده است تا علیه پایگاه صنعتی نظامی رژیم ایران تحریم‌های اقتصادی اعمال کند تا تهران نتواند ظرفیت تولید خود را بازسازی کند و قدرت خود را در خارج از مرزها به کار بگیرد. وزارت خزانه‌داری همچنین اعلام کرد آماده است علیه هر شرکت خارجی که از تجارت غیرقانونی رژیم ایران، از جمله خطوط هوایی، حمایت کند، اقدام نماید.

قاطعیت در قطع شریان‌های تسلیحاتی

بسنت، وزیر خزانه‌داری، در بیانیه‌ای گفت: ما افراد و شرکت‌های خارجی را که به رژیم ایران سلاح می‌دهند، هدف قرار خواهیم داد.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط