تهدید رضائی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع :  گزینه غنی‌سازی ۹۰ درصدی

۱۴۰۵/۲/۲۲

رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع، از احتمال حرکت رژیم به‌سمت غنی‌سازی ۹۰ درصدی سخن گفت

همزمان با تشدید فشارهای بین‌المللی بر رژیم آخوندی در پرونده اتمی، مقام‌های حکومتی بار دیگر زبان تهدید را در پیش گرفتند و رسانه‌های حکومتی نیز از پیام رژیم به شورای امنیت درباره افزایش سطح غنی‌سازی خبر دادند. این تهدیدها در شرایطی مطرح می‌شود که آمریکا در مذاکرات، بر تعطیلی غنی‌سازی و خارج کردن ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی رژیم پافشاری کرده است.

تهدید رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع

در حالیکه آمریکا در مذاکرات با رژیم بر تعطیل غنی‌سازی و خارج کردن اورانیوم ۶۰ درصدی تاکید دارد،‌ رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع در حساب ایکس خود نوشت: «یکی از گزینه‌ها در صورت حمله مجدد می‌تواند غنی‌سازی ۹۰ درصد باشد. در مجلس بررسی می‌کنیم.»

تهدید جدید اتمی رژیم در رسانه‌های حکومتی

رسانه‌های حکومتی روز دوشنبه نوشتند: «ایران به شورای امنیت سازمان ملل اطلاع داده است در صورت اعزام زیردریایی هسته‌ای آمریکا به خاورمیانه، سطح غنی‌سازی ۱۰ هزار تن اورانیوم باقی‌مانده را به ۶۰ درصد خواهد رساند!»

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط