کارزار فراخوان برای شرکت در تظاهرات بزرگ مقاومت ایران در پاریس

۱۴۰۵/۳/۱۵

نگاهی به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی

اما بپردازیم به کارزار فراخوان برای شرکت در تظاهرات بزرگ مقاومت ایران در پاریس که هر روز بر فعالیت‌های دست‌اندرکاران و شرکت کنندگان در این تظاهرات اضافه می‌شه و ما هم تلاش می‌کنیم تا دریچه‌ای به این فعالیت‌ها باز کنیم و تصویری هرچند کوچک از این کار بزرگ و جمعی ارائه بدیم. و پست‌هایی که به شرکت در این تظاهرات فراخوان می‌دن رو با شما به اشتراک بگذاریم.

آقای پرفسور آلخو ویدال کوادراس یکی از چهره‌های سرشناس سیاسی اروپا که به مدت ۱۵ سال عضو پارلمان اروپا و ازجمله معاون اول پارلمان اروپا بوده و از سال ۲۰۱۴ ریاست کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت (ISJ) رو بر عهده داره هم به کارزار فراخوان برای شرکت در تظاهرات ۳۰ خرداد پیوسته و با درج پوستر فراخوان به تظاهرات همراه با تصویرخودش نوشته: «دولت‌های غربی باید از مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنها (شورای ملی مقاومت) در مبارزه‌شان علیه دیکتاتوری جنایتکارانه ملاها حمایت کنند.»

آقای پائولو کازاکا هم با انتشار چند پست در حساب ایکس خودش به کارزار فراخوان برای شرکت در تظاهرات بزرگ مقاومت ایران در پاریس پرداخته و ازجمله در یکی از پست‌هاش نوشته: «ایران به دیکتاتورها، جلادان یا شکنجه‌گران تعلق ندارد! نه به حاکمان کنونی و نه به حاکمان گذشته! ایران متعلق به مردم خودش است، آینده‌اش باید از طریق انتخابات آزاد و عادلانه تعیین شود.»

اما یاران مقاومت و اشرف‌نشان‌های پرشور که این روزها در تدارک برگزاری هرچه باشکوه‌تر کهکشان امسال هستند هم به انتشار فراخوان‌ در حساب‌های خودشون پرداختن. آرش با انشتار ویدیو فراخوان به شرکت در تظاهرات در پستی این‌طور نوشته: «روز ۲۰ ژوئن ساعت ۱۲ در پاریس جمع می‌شیم تا سهم خودمون رو برای آزادی ایران از دیکتاتور فریاد بزنیم. تو هم بیا تا سهمت رو پرداخت کنی!»

سعید آزادی هم ویدیو فراخوانی به زبان سوئدی رو پست کرده که در اون ازجمله گفته: « به عنوان یک زندانی سیاسی و معلم سابق در سوئد، من می‌خواهم از همه کسانی که از آزادی، دموکراسی و حقوق بشر حمایت می‌کنند، دعوت کنم که در تظاهرات بزرگ در تاریخ ۲۰ ژوئن در پاریس شرکت کنند» و در پایان هم گفته: «من از چشم‌انداز یک جمهوری دموکراتیک و یک فرایند گذار که قدرت را به مردم ایران واگذار می‌کند، در راستای طرح ده ماده‌ای مریم رجوی برای یک ایران آزاد و دموکراتیک حمایت می‌کنم. ما در پاریس در ۲۰ ژوئن یکدیگر را می‌بینیم»

اما این کاراز توسط شخصیت‌های سیاسی مهمی حمایت و همراهی می‌شه. ازجمله آقای استرون استیونسون، نماینده سابق پارلمان اروپا در این کارزار فراخون برای شرکت در تظاهرات شرکت کرده ایشون ریاست هیئت روابط پارلمان اروپا با عراق رو بر عهده داشتند و از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۴، رئیس گروه بین‌پارلمانی "دوستان ایران آزاد" بوده. استرون استیونسون رئیس انجمن آزادی عراق اروپا (EIFA) و هماهنگ‌کننده کمپین تغییر ایران (CiC) است. و همچنین ریاست کمیته حمایت از آزادی‌های سیاسی در ایران (ISJ) رو بر عهده داره.

اما شخصیت برجسته‌ی دیگه‌ای که در این فراخوان برای شرکت در تظاهرات ۳۰ خرداد در پاریس پرداخته سفیر کن بلکول هست. سفیر بلکول یک شخصیت برجسته در عرصه سیاست آمریکا به‌شمار میاد، شهردار سینسیناتی، خزانه‌دار ایالت اوهایو، و وزیر امور خارجه ایالت اوهایو بوده. همچنین در موضع معاون وزیر مسکن و توسعه شهری قرار داشته  و به عنوان سفیر آمریکا در کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد فعالیت داشته.

این گزارش رو در اینجا به پایان می‌بریم چون وقت برنامه به همین میزان ما رو محدود کرده، تا روز برگزاری تظاهرات بزرگ مقاومت ایران در پاریس که ۳۰ خرداد برابر با ۲۰ ژوئن برگزار می‌شه روزانه به پست‌های فراخوان به شرکت در این تظاهرات می‌پردازیم، و برخی از پست‌ها رو با شما به اشتراک می‌گذاریم.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط