خروش هم‌زمان اقشار به‌ستوه آمده در شهرهای میهن علیه رژیم آخوندی

 نگاهی به اعتراضات اقشار مختلف میهن

براساس آخرین گزارشات و مستندات میدانی، تجمع و تظاهرات گسترده اقشار مختلف مردم در روزهای ۹ و ۱۰ خرداد علیه سیاست‌های چپاولگرانه و سرکوبگرانه رژیم آخوندی، بازتابی از ابعاد عمیق بحران‌های سیاسی و اقتصادی گریبان‌گیر ولایت فقیه رژیم است.

در شوش و دیگر شهرهای ایران، بازنشستگان تأمین اجتماعی همراه با کارگران هفت‌تپه با آمدن به‌خیابان‌ها، نسبت به‌بودجه فقرآفرین سال جدید و غارت صندوق‌های بازنشستگی و معوقه‌های حقوق ماههای فروردین و اردیبهشت، دست به‌تجمع زدند. معترضان خواستار همسان‌سازی عادلانه حقوق با تورم واقعی و پایان دادن به ظلم کارگزاران ولی‌فقیه رژیم شدند.

 هم‌زمان در تهران، کسبه مال‌باخته بازار جنت در اعتراض به عدم تحقق وعده‌های پوشالی شهرداری پس از حادثه آتش‌سوزی و فشارهای مالیاتی، تجمع اعتراضی برپا کردند. دامنه این اعتراضات سراسری به استان‌های دیگر نیز کشیده شد.

در مشهد، نانوایان زحمت‌کش در اعتراض به قطعی مکرر برق، کمبود وگرانی سهمیه آرد و کارشکنی‌های سامانه غارتگر «نانینو» که سفره مردم را هدف قرار داده، معترض شدند. چرا که قطعی پی درپی برق منجر به خرابی حجم عظیمی از خمیر و خسارات سنگین مالی به نانوایان شده است.

 در یزد، پرستاران فداکار و جان‌برکف علیه استثمار شدید، اضافه‌کارهای اجباری با دستمزدهای ناچیز و عدم پرداخت تعرفه های واقعی پرستاری و معوقات طولانی مدت خود خروشیدند. آنها با شعارهای خود نشان دادند که دیگر حاضر نیستند در سیستم فاسد درمانی ولی‌فقیه رژیم مورد بهره کشی قرار گیرند.

همچنین در زنجان، کارگران محروم شهرداری در اعتراض به‌کسر حقوق، معوقات بیمه ای حذف مزایا و به‌ویژه رفتارهای توهین‌آمیز و سرکوب وحشیانه کارگزاران حکومتی دست به تحصن زدند.

این خیزش‌های فزاینده و پیوسته در روزهای اخیر، نشان‌دهنده شکست کامل پزشکیان رئیس‌جمهور خامنه‌ای در مهار خشم جامعه است. اقشار به‌ستوه آمده با فریاد مطالبات خود نشان دادند که تنها راه رهایی از این مصائب، سرنگونی تمامیت دیکتاتوری دینی و استقرار آزادی و عدالت در میهن است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط