رهنمودهای دجالگرانه آخوندها و خشم مردم ایران

پاسخ یک هموطن به دجالگری آخوندها

 آقا، مسئول ستاد فرزندآوری آمده میناب. بعد گفتیم بابا یک کاری بکنیم که در میناب اگر کسی سه تا بچه بیشتر می‌آورد، مشکلات زندگی‌اش کمتر بشوند. گفتند خب الان ما باید چه کار انجام بدهیم؟ بهش وام بدهیم؟ نمی‌دانم پوشاک و شیر خشک کمکش کنیم؟ گفتند نه!

مردم میناب وقتی سه تا بچه می‌آورند، یک کارتی بهشان می‌دهیم، توی این کارت سینما، استخر و اتوبوس استفاده کردنش نیم‌بها بشود! به خدا همین‌قدر خنده‌دار است که نمی‌توانم به زبان بیاورم. آخه لامصب، تو می‌دانی میناب کجاست؟ تو می‌دانی هشتبندی و توکهور کجاست؟ تو اصلا می‌دانی منوجان کجاست که حرف از سینما و استخر و نمی‌دانم اتوبوس و بی‌آرتی می‌زنی؟

تو اصلا مشکلات و گرفتاری‌های منطقه را می‌دانی که می‌آیی فکر می‌کنی دغدغه مردم الان یک استخر است؟ بابا ما اینجا دارو نداریم بزنیم به دردمان! ما اینجا نمی‌دانم از سوخت مشکل داریم، از سم مشکل داریم، از کود مشکل داریم، از کشاورزی مشکل داریم، از نان خوردنمان مشکل داریم! بعد آمدی به من می‌گویی اگر سه تا بچه بیاوری استخرت نیم‌بها می‌شود؟ به خدا درد و بلای مردم میناب بخورد تو سر تک‌تک شماهایی که همچین تصمیماتی را می‌گیرید!

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط