آتش‌سوزی گسترده در بازار گرگان؛ خسارت سنگین به مغازه‌ داران و اعتراضات مردمی

۱۴۰۵/۵/۲۷

آتش‌سوزی گسترده در محدوده میدان شهرداری و بازار تاریخی نعلبندان گرگان، شامگاه ۲۶ مرداد، ده‌ها واحد تجاری را درگیر کرد و خسارت سنگینی به کسبه وارد کرد

آتش‌سوزی گسترده‌ای شامگاه دوشنبه ۲۶ مرداد در محدوده میدان شهرداری گرگان و نزدیکی بازار تاریخی نعلبندان رخ داد و به سرعت به مغازه‌های مجاور سرایت کرد.
این آتش‌سوزی خسارت سنگینی به کسبه وارد کرد و بیش از ۲۰ مغازه در جریان حریق سوختند یا آسیب دیدند.
یک جوان حاضر در محل، از دشواری عملیات خاموش کردن آتش و وضعیت کسبه ابراز خشم و نگرانی کرد.

اعتراض یک جوان به بی‌توجهی مسئولان و کمبود تجهیزات

گرگان ـ آتش‌سوزی مغازه‌ها – ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

«شهرداری دیگه راحت شدیم، اینم برق میدون شهرداری، انقدر رسیدگی نکنین رسیدگی نکنید، تهش میشه همین، اینکه یه سری آدم کسب و کارشون اینجوری راحت از بین بره، این کاسب دیگه می‌تونه اینجا کاسبی کنه، بیا مردم دارن با چه تجهیزاتی دارن خاموش می‌کنن؟ هیچی تجهیزات نداریم، همین شکلی این موکبا شما الان مانع خاموش شدن این آتیش شده این آتیش ۲۰ دقیقه نیم ساعته داره می‌سوزه، بخاطر اینم وضعیت جوونی تو این مملکت»

گسترش سریع آتش در قلب تجاری گرگان

آتش‌سوزی از حدود ساعت ۱۹:۱۵ شامگاه دوشنبه در ضلع شمال‌غربی میدان شهرداری گرگان آغاز شد و از یک واحد تجاری به مغازه‌های مجاور سرایت کرد. محدوده حادثه در مجاورت بازار تاریخی نعلبندان قرار دارد و از بخش‌های قدیمی و پرتردد شهر گرگان به‌شمار می‌رود.

گزارش‌های منتشرشده حاکی از آن است که بیش از ۲۰ مغازه در این حادثه سوخته یا آسیب دیده‌اند.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط