بحران بنزین و صف‌های طولانی در شهرهای مختلف؛ هشدارهای درونی درباره خطر خشم مردم

بحران بنزین و صف‌های طولانی در شهرهای مختلف؛ هشدارهای درونی درباره خطر خشم مردم
۱۴۰۵/۶/۷

 کارگزاران و رسانه‌های حکومتی نسبت به پیامدهای اجتماعی هرگونه تصمیم ناگهانی در رابطه با قیمت بنزین، هشدار می‌دهند.

 بحران کمبود بنزین و نگرانی از گران کردن قیمت

گزارش‌های میدانی از شهرهای مختلف از جمله تهران، کرج و چابهار نشان‌دهنده تداوم بحران در پمپ‌بنزین‌ها، قطعی برق و توزیع سوخت آلوده است. در همین حال، برخی کارگزاران حکومتی و رسانه‌های رژیم با ابراز نگرانی شدید از تشدید ناترازی‌ها، نسبت به پیامدهای اجتماعی و شکل‌گیری اعتراضات مردمی هشدار داده‌اند.

تهران – صف بنزین - ۶ شهریور ۱۴۰۵

پمپ بنزین صالح آباده مثل اینکه تانکر از شهرری به جای بنزین آب فرستاده و  یا بنزینی که حالا مثلاً آب قاطیش شده الان مردم همه شاکین الان این همه ماشین اینجاست که آب زدن ماشیناشون روشن نمیشه  همه شاکین این که دنبال خسارتشونن این  هم ماشینیهایی که  ... تو راه خراب شده به خاطر اون آبهایی که توی بنزینشون ریختن تو باک بنزینشون ریختند

تهران – صف بنزین - ۶ شهریور ۱۴۰۵

یک ساعت تو صف پمپ بنزین یادگار وایسادیم اومد یهو اینجا علامت گذاشت گفت برق نیستش اینم وضعیت صفه تا اون ته این آقا این وضعیت شد مملکت از قصد می‌خواهید این کارو بکنید که به قول یارو گفتنی بنزینو گرون کنید

کرج – صف بنزین - ۶ شهریور ۱۴۰۵

چابهار – صف بنزین - ۶ شهریور ۱۴۰۵

  زاکانی: یک تصمیم غلط می‌تواند جرقه‌ای در انبار باروت ایجاد کند

زاکانی شهردار دزد تهران طی سخنانی در اصفهان درباره بحران بنزین گفت:‌ «این ناترازی‌ها می‌تواند منشأ آسیب باشد. یک تصمیم غلط می‌تواند جرقه‌ای در انبار باروت ایجاد کند. در حوزه آب و سایر حوزه‌ها نیز چنین ناترازی‌هایی وجود دارد که انباشته شدن آن‌ها پیچیدگی ایجاد کرده و شرایط را سخت‌تر می‌کند»

زاکانی افزود: «هدف اصلی دشمن شکستن تاب‌آوری مردم و اختلال محاسباتی مسئولان است. ما باید کمک کنیم تا برای مسئولان اختلال پیش نیاید و دست به تصمیمات نابه‌هنگام نزنند».

روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران: هر تصمیم اقتصادی بدون توجه به پیامد‌های اجتماعی آن می‌تواند بستر مناسبی برای شکل‌گیری آشوب داخلی ایجاد کند

روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران با نگرانی از تکرار قیام هشدار داد:‌ هر تصمیم اقتصادی بدون توجه به پیامد‌های اجتماعی آن و با تحمیل هزینه‌های یکسویه به مردم، می‌تواند بستر مناسبی برای شکل‌گیری یک آشوب داخلی ایجاد کند .

 روزنامه حکومتی جوان افزود:‌ در میانه جنگ، هر تصمیمی باید با در نظر گرفتن همه ابعاد آن، قابلیت اجرایی داشته باشد و هر تصمیم آنی و شتاب‌زده‌ای که روی کاغذ، به اشتباه نسخه‌ای برای بهبود اقتصاد معرفی شود، در واقع سوخت ماشین براندازی دشمن را تأمین خواهد کرد .   

بیشتر بدانیم:

بحران سوخت و صف‌های طویل بنزین و گازوییل در تهران و شهرهای کشور | سیمای آزادی

جایگاههای سوخت تعطیل هستند، قیمت جدید بنزین کی اعلام میشود؟ | سیمای آزادی

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

خبرهای مرتبط