زمینه‌سازی سخنگوی دولت پزشکیان برای افزایش قیمت بنزین در سه ماه دیگر

۱۴۰۵/۶/۲۲

اعتراف عضو مجلس ارتجاع به فسادی دیگر از رژیم که گم‌شدن ۵۶ میلیون بشکه نفت می‌باشد

مهاجرانی، سخنگوی پزشکیان، با اشاره به مصوبه دولت گفت: «این اجازه رو میده که بخواهیم در سه ماهه بعد افزایش رقم داشته باشیم»؛ همزمان صمصامی، عضو مجلس ارتجاع، از نامشخص بودن سرنوشت بیش از ۵۶ میلیون بشکه نفت و معوق ماندن چند میلیارد دلار از پول بیت‌المال خبر داد.

زمینه‌سازی برای افزایش قیمت بنزین

تلویزیون رژیم – ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

گوینده: «دولت بر اساس شرایط روز در خصوص بنزین تصمیم می‌گیرد».

مهاجرانی، سخنگوی دولت: «مهم‌ترین سیاستی که الآن اتخاذ شده این هستش که مدیریت مصرف صورت بگیره که این هم طبیعتاً همونجور که توضیح داده شده فعلاً فقط بر روی در واقع کارت جایگاه هست تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه تغییری در بنزین سهمیه‌ای در نرخ و حجمش فعلاً نخواهیم داشت. مصوبه دولت این اجازه رو میده که بخواهیم در سه ماهه بعد افزایش رقم داشته باشیم. اگر به جمع‌بندی رسیدیم حتماً اعلام خواهد شد».

گزارشگر: «مصرف بنزین کشور این روزها از تولید سبقت گرفته».

محمدصادق عظیمی‌فرد، معاون وزیر نفت: «روز قبل بالغ بر ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین توزیع شده در سطح کشور. توی ماه مرداد قریب به ۱۳۸ میلیون لیتر میانگین مصرفمان بوده است ».

گزارشگر: «این در حالی است که تولید بنزین کشور روزانه رقمی در حدود ۱۲۰ میلیون لیتر است. این فاصله بین تولید و مصرف رو میشه با یه جایگزین پر کرد. صحبت از مصرف سی.ان.جی است؛ سوختی که ازش غافل شدیم».

اعتراف به گم‌شدن ۵۶ میلیون بشکه نفت 

صمصامی، عضو مجلس ارتجاع :در شریانهای حیاتی و ارزی کشور دروازه‌هایی را برای دشمن گشوده‌ایم. به‌عنوان یک نمونه، بیش از ۸۶ میلیون بشکه نفت کشور بدون اخذ تصمیم و به‌صورت اعتباری به یک شخص واگذار شده و صرفاً ۳۰ میلیون بشکه به خریدار نهایی منتقل و سرنوشت بیش از ۵۶ میلیون بشکه نفت نامشخص است. نتیجه این پروژه معوق ماندن چند میلیارد دلار از پول بیت‌المال در گرو یک فرد بی‌سر و پا در ناکجاآباد دنیاست. مسئولان وزارت نفت از جمله شخص وزیر و مدیرعامل شرکت ملی باید پاسخگو باشند.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط