حاجی میرزایی: پزشکیان در نیویورک گفت که در اوایل انقلاب بیست، سی هزار نفر قربانی ترور شدند

۱۴۰۵/۷/۹

رئیس دفتر پزشکیان: یکی از کلیدواژه‌های مهمی که پزشکیان در نیویورک به کار برد، این بود که در اوایل انقلاب بیست سی هزار نفر قربانی ترور شدند

رئیس دفتر پزشکیان با اشاره به سخنان او در نیویورک گفت: «ما تروریست نیستیم، ما قربانیان ترور هستیم.» حاجی میرزایی مدعی شد که در اوائل انقلاب بیست، سی هزار نفر قربانی ترور شدند. این در حالی است که پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل شمار قربانیان ترور را ۲۶هزار نفر اعلام کرد.

حاجی میرزایی رئیس دفتر پزشکیان ـ ۷ مهر ۱۴۰۵

مجری: «جمهوری اسلامی ایران که بیش از هفده‌هزار شهید ترور دارد»

حاجی میرزایی: «بله و یکی از کلیدواژه‌های مهمی که آقای رئیس‌جمهور به کار بردند ما تروریست نیستیم ما قربانیان ترور هستیم، واقعاً چه در آن اوایل انقلاب بیست سی هزار نفر قربانی ترورهای کوری شدند که همین‌ها حامیانش بودند و کمکشان می‌کردند توی همین حوادث تلخی که توی هجدهم و نوزدهم دی اتفاق افتاد، بعداً آشکارا گفتند که ما اینها را تسلیح کرده بودیم و بخواهیم مگر می‌شود آقای رئیس‌جمهور بعضی‌ها همین را سؤال می‌کردند از آقای رئیس‌جمهور که آقا چه اتفاقی افتاد، توی این هجدهم و نوزدهم دیماه آقای رئیس‌جمهور گفتند که وقتی پانصد تا نیروی نظامی کشته می‌شود، معلوم است که این یک اعتراض نبوده این یک جریانی به تعبیر رهبری شهید یک کودتا بوده و می‌خواستند این کار را انجام بدهند البته قطعاً یک سری آدم هم بی‌گناه قاطی اینها شده و بی‌خبر از این ترفندها و توطئه‌ها اما میدان‌دارهای اصلی کسانی بودند که تسلیح شده بودند برای انجام این کار »

افزایش آمار ترورها به ۲۶ هزار توسط پزشکیان، دستاورد سفر به نیویورک!

پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل -۴ مهر ۱۴۰۵:

۲۶ هزار نفر را ترور کردند، امام جمعه‌ها ترور شدند، مدیران فرماندهان بسیجیان ترور شدند، ترور کردند، بلکه ساقط کنند، من می‌گویم ما قربانی ترور هستیم.

اخبار سیمای آزادی- ۹ تیر ۱۴۰۱

غریب آبادی معاون بین‌الملل و دبیر ستاد حقوق‌بشر قضاییه جلادان: آمار ترور در ایران بیش از ۲۵ هزار نفراست،  ۱۷ هزار آماری است که چندین سال قبل عنوان شده، آمار دقیق بیش از ۲۵ هزار نفر است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط