دستاوردسازی و اعتمادسازی پوشالی برای رئیسی جلاد ـ تیک تاک

۱۴۰۱/۶/۱۷

نرخ تورم در دولت دست‌نشانده خامنه‌ای

بازی آخوند رئیسی با نرخ تورم و سایر آمارهای اقتصادی از فروردین۱۴۰۱ آغاز شد. و از کاهش ۱۳درصدی طی هشت ماهه گذشته خبر داد. طبق اعلام مرکز آمار در فروردین ۱۴۰۱ تورم سالانه بالغ بر ۳۹درصد بود. و اگر ۱۳درصد به آن اضافه کنیم به عدد ۵۲ می‌رسیم که در هیچ پایگاه آماری چنین عددی برای دوره آخوند روحانی ثبت نشده است. از طرف دیگر رسانه‌های اقتصادی خبر از افزایش نرخ تورم در شروع سال جدید می‌دادند!

در تیرماه ۱۴۰۱ مجدداً آخوند رئیسی خبر از کاهش نرخ تورم داد! و گفت دولت را در حالی تحویل گرفتم که تورم ماهانه ۶۰درصدی داشته است. سومین بار هم در همین شهریور مجدداً روی تورم ۶۰درصدی پیشین مانور داد.

البته برخی کارگزاران رژیم و رسانه‌های حکومتی تورم واقعی را تا صددرصد اعلام کرده‌اند. از جمله روز ۵مرداد ۱۴۰۱ روزنامه حکومتی مردم‌سالاری به‌نقل از ایلنا نوشت: «افزایش تورم خوراکی به ۸۶درصد»، مهمترین شاخص تورمی تیرماه است که اول مرداد توسط مرکز آمار ایران اعلام شد. فرامرز توفیقی (رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراها) با اشاره به این‌که «تورم نقطه به نقطه رکورد ده ساله را شکست» گفت: وقتی اعلام می‌شود تورم خوراکی‌ها ۸۶درصد است، بدون تردید تورم واقعی سبد معیشت خانوارهای کارگری بیش از ۱۰۰درصد است؛ سبد خوراکی‌های مرکز آمار با سبد خوراکی واقعی خانوارهای کارگری توفیر دارد و بنا بر این وقتی معادلات سبد معیشت را می‌چینیم به تورم بالای ۱۰۰درصد می‌رسیم»

مطالب مرتبط

پاسخ مردم به خبرگان خامنه‌ای چیست؟ ـ تیک تاک

از شوی دروغ رئیسی «تا کف خیابان؛ عجب تناقضی!»

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط