دژخیم رادان - افرادی که کشف حجاب کنند به محاکم قضایی معرفی می‌شوند

۱۴۰۲/۱/۲۱

دژخیم رادان سرکرده نیروی انتظامی ۱۹فروردین ۱۴۰۲: همکاران من شروع کردن در سه حوزه معابر عمومی که کشف حجاب بعضاً صورت می‌گیره، خودرو و اماکن، اقدامها را انجام دادند به‌صورت جدی با اعلام خبر قبلی از شنبه آینده که بیست ششم فروردین‌ماه می‌شد همکاران من به‌صورت جدی در این سه حوزه عمل خواهند کرد به‌گونه‌یی که در حوزه معابر با استفاده از فناوری و تجهیزات پیشرفته فرد شناسایی می‌شه، بهش توجه و تذکر داده می‌شد و بعد از آن، آن فرد با مدارک معرفی می‌شود به دستگاه قضایی تا به موضوع او رسیدگی بکنند.

در حوزه خودرو بار اول تذکر و توجه داده می‌شود و بار دوم خودرو به سه نحو ممکن

یک - توقیف الکترونیکی

دو - توقیف در محل

و سه - توقیف در پارکینگ

هر کدامش که عملی باشد انجام می‌دهیم که همینجا هم توصیه می‌کنیم که رانندگان عزیز دقت بکنند مخصوصاً صاحبان خودرو و در حوزه صنوف هم صنوفی که متصدیان آن احیاناً کشف حجاب می‌کنند حتماً مورد توجه جدی قرار می‌گیرند توجه بهشون داده می‌شود و بعد از آن اخطار پلمپ و پلمب، این شامل باغ تالارها، رستورانها و مراکز بزرگی از این دست هم خواهد شد که بایستی متوجه باشند.

مطالباتی که مسئولان محترم دارند مورد توجه هست یعنی همین جور که وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان در حوزه‌های خودشون بحث انجام به وظایفشون را گفتند سایر دستگاهها هم مکلف شدند که وظایف خودشان را در این حوزه عمل بکنند.

وی درباره ابعاد بسیج سرکوبگرانه رژیم گفت: دوربینها بانکهای اطلاعاتی مختلفی دارند که هر نهاد و سازمان می‌تواند اطلاعات مربوط به خود را از این بانکها استخراج کند.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط