اخبار و تحولات انفجار مهیب در بندرعباس

اخبار و تحولات انفجار مهیب در بندرعباس
۱۴۰۴/۲/۹

 

بر اساس گزارش شاهدان عینی و خبرنگاران سیمای آزادی از انفجار فاجعه‌بار بندرعباس، ابعاد خسارات و ویرانیها بسیار بیش از آنچیزی است که تصور می‌شود.

یک نگهبان در اسکله گفت:

حدود ۲۵۰نفر کشته شده‌اند. اعداد رژیم دروغ است. تعداد زیادی مفقود الاثر شدند. راننده‌های کامیونها داخل ماشین‌هایشان سوخته‌اند و اثری از آنها نیست. چیزی از اجساد وجود ندارد که شمارش شود

 

گمرگ رژیم اعتراف کرد محموله‌ای که دچار آتش‌سوزی شده، در گمرگ ثبت نشده است.

خبرگزاری حکومتی ایسنا نوشت:

طبق اعلام گمرک، محموله وارداتی که ابتدا در بندر رجایی دچار انفجار و حریق شده است، هیچ‌گونه شماره کوتاژ و اظهارنامه مبنی بر این‌که کالا به گمرک اظهار شده است را ندارد؛ این محموله هنوز به گمرک اظهار نشده بود.

جعفری مدیرعامل شرکت توسعه خدمات بندری سینا فاش کرد محموله بسیار خطرناک منفجر شده بندرعباس با عنوان کالای معمولی وارد و دپو شده بود.

وی گفت: متأسفانه ارزیابی اولیه و کارشناسی نشان می‌دهد که این سانحه تلخ در پی تکرار فاجعه‌آمیزِ اظهار خلاف واقع در خصوص کالاهای خطرناک و تحویل این کالاها بدون اسناد و برچسب‌های کالاهای خطرناک رخ داده است.

جعفری افزود: قدرت و موج انفجار و شعاع تخریب و سایر مشخصه‌های انفجار، بیانگر محموله‌های به‌شدت خطرناکی بوده که بر اساس کنوانسیون FAL و قوانین و مقررات بندری بایستی توسط شرکت حمل کننده به‌صورت کتبی و رسمی به‌عنوان کالای خطرناک به بندر اظهار شود. این در حالی است که این محموله به‌عنوان محموله معمولی و غیرخطرناک اظهار و بسته‌بندی و تحویل بندر شده بود.

در یک رسوایی دیگر برای آخوندها، خبرنگار رژیم از صحنه انفجار بندرعباس گزارش داد که در مرکز انفجار کانتینر «پای مرغ، چای و لوازم آرایش» بوده است.

رسانه حکومتی عصر ایران نوشت:

تا لحظه تنظیم این گزارش، هیچ‌یک از مقامات رسمی گزارش شفاف و دقیقی از چرایی وقوع انفجار ارائه نکرده‌اند. تناقضات اولیه در گزارشها نشان‌دهنده نبود اطلاعات دقیق در ساعات ابتدایی حادثه بود. دو سناریوی اصلی برای این حادثه قابل تصور است. یا این انفجار نتیجه یک اقدام خرابکارانه همزمان با مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط بوده، یا ناشی از نقص در فرایند‌های داخلی و سهل‌انگاری در مدیریت کالا‌های دپو شده. خرابکاری باشد یا خیر؛ گزارش حرفه‌یی بدهید.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط