زمان آن فرا رسیده تا جنایتکاران چپاولگر حاکم بر ایران را منزوی کنیم - دکتر آلخو ویدال کوادراس

دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت

و نایب‌رئیس پیشین پارلمان اروپا:

زمان آن فرا رسیده تا جنایتکاران چپاولگر حاکم بر ایران را منزوی کنیم

و سفارتخانه‌های آنها را در اروپا که مراکز جاسوسی و ترور هستند تعطیل کنیم

باید از ایرانیانی که قهرمانانه برای آزادی خود می‌جنگند

و از مقاومت مشروعی که در شورای ملی مقاومت ایران و مریم رجوی

متبلور شده حمایت کنیم

دکتر آلخو ویدال کوادراس به سایت اسپانیایی وزوپوپلی گفت: رژیم دیکتاتوری مذهبی (ایران)، یک قاتل را برای کشتن من به مادرید فرستاد ولی او به‌رغم فاصله اندکی که داشت موفق نشد،

اشتباه فاحش اروپا اصرار بر گفتگو و مذاکره با رژیم ایران است، که سر مار در خاورمیانه است و از شبکه تروریستی و نیابتی خود برای جلوگیری از هر گونه راه‌حل در مناقشه‌ای که هشتاد سال است ادامه دارد استفاده می‌کند.

این درگیری و مناقشه تا زمانی که رژیم در تهران تغییر نکند و تا ماشین کشتار حاکمیت فاشیسم مذهبی کنونی، با یک دموکراسی جایگزین نشود، وخیم‌تر خواهد شد.

اکنون زمان آن فرا رسیده است که باند جنایتکاران چپاولگر و دزد سالاری را که بی‌رحمانه مردم ایران را سرکوب می‌کنند از نظر بین‌المللی منزوی کنیم؛ و تمام سفارتخانه‌های آنها را در اروپا که چیزی جز مراکز جاسوسی و برنامه‌ریزی حملات (تروریستی) نیستند تعطیل کنیم.

باید از ایرانیانی که قهرمانانه برای آزادی خود می‌جنگند و هم‌چنین از مقاومت مشروعی که در شورای ملی مقاومت و پرزیدنت آن مریم رجوی، یک زن شجاع و تاثیرگذار متبلور شده، حمایت کنیم. او تمام زندگی خود را وقف هدف والای رهایی هموطنانش از چنگال یک دیکتاتوری ظالم، فاسد و بی‌رحم کرده است .

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط