جنگ گرگها در درون باندهای رژیم علیه اظهارات پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا

۱۴۰۴/۵/۲۱

در ادامه کشمکش‌های درون باندهای رژیم، اظهارات اخیر  پزشکیان، رئیس‌جمهور ارتجاع، مبنی بر این‌که «اگر مذاکره نکنیم چه کنیم»، با موجی از واکنش‌ها و انتقادات از سوی مقامات و رسانه‌های حکومتی مواجه شد.

آخوند رسایی، عضو مجلس ارتجاع، تحت عنوان «آیا پزشکیان کفایت سیاسی دارد؟» نوشت: «آیا جز این است که این مواضع، در نگاه دشمن به معنای انفعال، ضعف و درماندگی در برابر تهدیدات و تجاوزات نظامی آنهاست و طبعا دشمنان ملت ایران را برای تجاوز و حمله نظامی به کشورمان تحریک می‌کند؟ آیا شخصیتی با این مواضع متناقض که بسیاری از سخنان او مصداق آب در آسیاب دشمن است، کفایت سیاسی دارد؟ به نظر من آقای پزشکیان کفایت سیاسی برای پست ریاست جمهوری را ندارد.»

میثم ظهوریان، دیگر عضو مجلس رژیم، نیز در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره تحریم‌های نفتی و حملات آمریکا نوشت: «این که رئیس‌جمهور می‌گوید اگر مذاکره نکنیم چه کنیم یعنی اساساً قائل به این نیست که در جعبه‌ابزار سیاست خارجی و از آن فراتر اداره کشور، چیز دیگری غیر از مذاکره، آن هم با یک کشور خاص، وجود دارد و این رویکرد زودتر از آنچه تصور می‌شود، دولت ایشان را به بن‌بست خواهد کشاند.»

بولتن‌نیوز وابسته به سپاه پاسداران خطاب به پزشکیان نوشت: «پشت میکروفون جای اظهار عجز در برابر دشمن نیست. پزشکیان همان‌گونه که خود نیز بارها بر آن تأکید کرده، بهتر است امور تخصصی را به اهلش بسپارد و حتی‌الامکان در زمینه‌ای که تخصصی ندارد، علی‌الخصوص سیاست خارجی، مذاکرات و مسائل پیرامون آن، اظهارنظری پشت میکروفون نداشته باشد.» این رسانه افزود: «قرار نیست هر بار که جناب‌شان در زمینه سیاست خارجی صحبت می‌کنند، ۱۰ مقام دیگر برای پاک کردن اثر مخرب آن سخنان مجبور شوند وارد عمل شوند تا مگر بتوانند آب رفته را به جوی بازگردانند.»

غلامحسین کرباسچی، شهردار سابق رژیم در تهران، نیز گفت: «گویا پزشکیان فقط با عارف وفاق کرده؛ دقیقاً مخاطب شعار وفاق کیست؟ مملکت را به جایی رسانده‌اند که اگر لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت می‌شود، همه باید جشن بگیریم؟!» وی افزود: «وضعیت رسانه‌ها به هیچ‌وجه نسبت به دوران رئیسی بهتر نشده، معلوم نیست این ده‌کوره رسانه چند کدخدا دارد. برای یک مطلب، خبرنگار بیچاره را احضار می‌کنند و تن و بدنش را می‌لرزاند.»

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط