ترامپ وضعیت فوق‌العاده علیه رژیم را تمدید کرد؛ نبویان: هدف آمریکا تسلیم کامل است

۱۴۰۴/۸/۱۷

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی ریاست جمهوری، مورخ ۲۳ آبان ۱۳۵۸، مبنی بر اعلام وضعیت فوق‌العاده در قبال رژیم ایران را به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.
نشریه روزانه دولت آمریکا روز ۱۶ آبان دراین باره نوشت: در این سند که توسط ترامپ امضا شده، از جمله آمده است «روابط ما با ایران هنوز عادی نشده است و روند اجرای توافق‌های منعقدشده با این رژیم به تاریخ ۱۹ ژانویه ۱۹۸۱ همچنان ادامه دارد. به همین دلیل، وضعیت فوق‌العاده ملی اعلام‌شده در ۲۳ آبان ۱۳۵۸ و تدابیر اتخاذشده در همان تاریخ برای مقابله با آن وضعیت، باید پس از ۱۴ نوامبر ۲۰۲۵ نیز به قوت خود باقی بماند.» 

آخوند نبویان نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم درباره مذاکرات با آمریکا گفت: حملات دشمن در میانه گفت‌وگوهای رسمی صورت گرفت و ثابت کرد مذاکره مانع جنگ نیست و هدف اصلی آمریکا، تسلیم بی‌قید و شرط جمهوری اسلامی است.
ترامپ می‌گوید اقتدار ایران موشک، حضور منطقه‌ای و صنعت هسته‌ای است و آخرین خواسته‌شان هم این است که جمهوری اسلامی همه صنعت هسته‌ای را از بین ببرد تا قطعنامه‌های تحریمی پس از اسنپ بک را بردارد.
نبویان هم‌چنین گفت: بیش از ۹۸ درصد مذاکرات صورت گرفته در موضوع هسته‌ای بوده است که آغاز آن از سال ۸۱ با ادعایی از سوی مجاهدین مبنی بر تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای بوده است.

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط