آتش سوزی بازار جنت آباد تهران

۱۴۰۴/۱۱/۱۴

به گزارش رسانه‌های حکومتی سه شنبه ۱۴بهمن، آتش سوزی گسترده‌ای در بازار جنت در منطقه جنت آباد تهران به وقوع پیوست.

سایت حکومتی عصر ایران نوشت: دود سیاه و بلندی در آسمان منطقه و برفراز آتش سوزی شکل گرفته است که از فاصله دور نیز مشاهده می‌شود. آتش سوزی در یک سوله ۲ هزار متر مربعی به وقوع پیوسته است. بعد از ظهر سه شنبه رسانه‌های رژیم از مهار این آتش سوزی خبر دادند.

آتش‌سوزی بازارچه جنت بسیار گسترده است

سخنگوی آتش‌نشانی تهران:
ساعتی پیش آتش‌سوزی گسترده در یک بازارچه محلی در تقاطع نیایش
محل حادثه، یک سوله ۲ هزار متری است که مملو از غرفه و کاربری های متعدد است. آتش‌سوزی این محل بسیار گسترده است به‌طوری که از نقاط مختلف شهر تهران قابل رویت است.

 

اعتراض کسبه بازارچه جنت از دیر رسیدن آتش‌نشانی سوختن کامل بازار جنت؛ ۳۰۰ غرفه در آتش از بین رفت.

بازار جنت در منطقه جنت‌آباد تهران که حدود ۳۰۰ غرفه را در خود جای داده بود، امروز به‌طور کامل در آتش‌سوزی گسترده سوخت.

این بازار بخش‌هایی از خیابانهای شاهین شمالی و صلاحی را دربر می‌گرفت و شامل مغازه‌های متنوعی از جمله فروشگاههای پوشاک، لوازم‌خانگی و کالاهای روزمره بود.

بازار جنت، با وجود محلی‌بودن، قلب فعالیت تجاری محله جنت‌آباد به‌شمار می‌رفت و نقش مهمی در تأمین نیازهای روزمره ساکنان غرب تهران داشت.
اکنون با سوختن کامل این بازار، صدها کاسب و خانواده متحمل خسارات سنگین شده‌اند.

 

بازار جنت، قربانی منافع افراد و طرح‌های پشت پرده

۳۰۰ غرفه، کسب‌وکار هزاران خانواده، در آتش سوخت.
بازارچه‌ای که قلب فعالیت تجاری محله جنت‌آباد بود و نیازهای روزمره مردم را تأمین می‌کرد، امروز فقط دود و خاکستر است.

دو سال پیش، مسئولان شهری قصد داشتند این بازار را حذف و به جای آن پارکینگ بسازند. آن زمان، مخالفت‌ها موقتاً جلوی این کار را گرفت؛ چون گفته می‌شد حذف بازار باعث بیکار شدن ۳۵۰ خانوار می‌شود.
اما امروز، آتش، کار خود را کرد. آیا این واقعه تصادفی بود یا راهی برای پیشبرد همان طرحی که علیه کسبه و مردم بود؟

این فیلم، سندی است از بی‌توجهی و حریص بودن کسانی که منافع خود را بالاتر از زندگی و معیشت مردم می‌دانند.
ما صدای خود را بلند می‌کنیم: بازار و کسبه محلی، حق مردم است!

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmail

نظر و پیشنهاد شما

برای بهبود وب‌سایت سیمای آزادی، دیدگاه و پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید.

خبرهای مرتبط