برلین در قلب سرمای اروپا؛ خروش ده‌ها هزار ایرانی در سالگرد انقلاب ضدسلطنتی با فریاد «نه شاه نه شیخ»

راهپیمایی بزرک  ایرانیان آزاده در برلین، در سالگرد انقلاب ضدسلطنتی  مردم ایرانبا شعارهای نه شاه نه شیخ و مرگ بر ستمگر چه شاه باشه چه رهبردر سرما و شرایط نا مناسب جوی

در سالگرد انقلاب ضدسلطنتی مردم ایران در روز ۱۸ بهمن (۷ فوریه)، شهر برلین شاهد راهپیمایی عظیم و تاریخ‌ساز ایرانیان آزاده بود. ده‌ها هزار نفر از هموطنانمان، علیرغم سرمای شدید هوا و شرایط نامساعد جوی، با حمل بنر بزرگی از شهدای گلگون‌کفن قیام، بار دیگر پیمان خود را با آرمان آزادی تجدید کردند. این گردهمایی باشکوه که با شعارهای قاطعانه «نه شاه نه شیخ» و «مرگ بر ستمگر، چه شاه باشه چه رهبر» همراه بود، اراده ملی را برای تحقق یک جمهوری دموکراتیک و مردمی در ایران به جهانیان مخابره کرد.

صحنه‌های حماسی از اقیانوس جمعیت در برلین

راهپیمایی بزرگ ایرانیان آزاده در برلین - ۱۸ بهمن (۷ فوریه): در سرمای سوزان و شرایط نامناسب جوی برلین، ده‌ها هزار ایرانی آزاده گرد هم آمدند تا در سالگرد انقلاب ضدسلطنتی مردم ایران، صدای آزادی‌خواهی ملت خود را به گوش جهانیان برسانند. این گردهمایی عظیم با راهپیمایی باشکوه شرکت‌کنندگان آغاز شد که با نظم و شور انقلابی، خیابان‌های پایتخت آلمان را درنوردیدند.

بنر شهدای قیام و برنامه‌های یادبود: شرکت کنندگان، بنر بسیار بزرگی از تصاویر شهدای سرفراز قیام سراسری ایران، حمل کردند که  این بنر نمادی از وفاداری به خون شهیدان و تأکیدی بر ادامه راه تا سرنگونی تمامیت رژیم بود. در طول تظاهرات، جلوه‌هایی از عزم راسخ مردم ایران برای دستیابی به آزادی به نمایش گذاشته شد.

شعارهای قاطعانه «نه شاه نه شیخ»: یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های این تظاهرات، طنین شعارهای استراتژیک و قاطعانه «نه شاه نه شیخ» بود که بارها و بارها تکرار شد. این شعار، بیانگر خواست مردم ایران برای نفی هرگونه دیکتاتوری و استبداد، چه در گذشته و چه در حال، و تأکید بر آینده‌ای آزاد و دموکراتیک است. شعار «مرگ بر ستمگر، چه شاه باشه چه رهبر» نیز که هم‌زمان سر داده می‌شد، نشان از عمق خواست مردم برای پایان دادن به چرخه استبداد و رسیدن به حاکمیت ملی دارد.

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط