سیپاپرس: اعتراض ایرانیان در لندن و واشنگتن به اعدام زندانیان مجاهد و شورشگران دلیر؛ حمله اعتراضی به سفارت رژیم در لندن

خبرگزاری بین‌المللی «سیپاپرس» با مخابره گزارشها و تصاویری از تظاهرات گسترده ایرانیان در لندن و واشنگتن، از خشم عمومی نسبت به اعدام وحشیانه مجاهدان خلق خبر داد. معترضان در این تجمعات با گرامیداشت یاد شهیدان سرفراز، وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر و سایر یارانشان، خواستار به‌رسمیت شناختن جنبش مقاومت سازمان‌یافته و اتخاذ موضع قاطع دولتهای غربی در برابر ماشین کشتار رژیم آخوندی شدند.

سیپا پرس نوشت ایرانیان روز شنبه در مقابل سفارت ایران در لندن در اعتراض به اعدام زندانیان سیاسی در ایران تجمع کردند. تظاهر کنندگان برای ابراز خشم خود نسبت به اعدام وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر که اوایل همان روز اعدام شدند، و هم‌چنین در اعتراض به اعدام محمد تقوی، اکبر دانشورکار، بابک علی‌پور و پویا قبادی که در طول هفته به دار آویخته شده بودند، تخم‌مرغ‌های رنگی به سمت ورودی و تابلوی سفارت پرتاب کردند.

حامیان شورای ملی مقاومت ایران هم‌چنین در روز شنبه در مقابل وزارت امور خارجه، تجمع کردند تا اعدام زندانیان سیاسی در ایران را محکوم کنند. تظاهر کنندگان با نمایش بنرهای بزرگ و تصاویر، یاد وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر که اوایل همان روز اعدام شدند، و هم‌چنین محمد تقوی، اکبر دانشورکار، بابک علی‌پور و پویا قبادی را که بین ۳۰مارس تا ۴آوریل به دار آویخته شدند، گرامی داشتند. معترضان با تأکید بر موج فزاینده سرکوب، از دولت انگلستان خواستند موضعی قاطع علیه استفاده از مجازات اعدام برای سرکوب مخالفان داخلی اتخاذ کند.

سیپاپرس هم‌چنین با مخابره تصاویری از تظاهرات ایرانیان در واشنگتن تحت عنوان تجمع واشنگتن دی‌سی در محکومیت اعدام زندانیان سیاسی مجاهدین خلق در ایران، نوشت: حامیان شورای ملی مقاومت ایران روز شنبه ۴ آوریل ۲۰۲۶ در نزدیکی کاخ‌سفید در واشنگتن دی‌سی تجمع کردند تا اعدام زندانیان سیاسی در ایران را محکوم کنند. تظاهر کنندگان یاد وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر که روز شنبه اعدام شدند، و هم‌چنین محمد تقوی، اکبر دانشورکر، بابک علی‌پور و پویا قبادی که بین ۳۰مارس تا ۴آوریل به دار آویخته شدند را گرامی داشتند. معترضان با اشاره به موج فزاینده سرکوب، از جامعه بین‌المللی خواستند تا جنبش مقاومت سازمان‌یافته را به‌عنوان راه‌حل مقابله با استفاده رژیم ایران از مجازات اعدام جهت سرکوب مخالفان داخلی، به‌رسمیت بشناسد.

 

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط