قالیباف: آمریکاییها باید اعتماد ما را جلب کنند، ما زیر بار تهدید نمیرویم

مذاکرات در اسلام آباد
۱۴۰۵/۱/۲۴
عراقچی: در مذاکرات اسلامآباد با زیادهخواهی و تهدید به محاصره مواجه شدیم
قالیباف و عراقچی کارگزاران حکومتی رژیم آخوندی به اظهارات ترامپ واکنش نشان دادند و تأکید کردند که رژیم آخوندی زیر بار هیچ تهدیدی نخواهد رفت.
قالیباف در بازگشت از پاکستان طی مصاحبهیی گفت: ما از اول اعلام کردیم که به آمریکاییها اعتماد نداریم، دیوار بیاعتمادی ما ۷۷ ساله است و آنها در کمتر از یک سال گذشته دو بار در میان مذاکرات به ما حمله کردند، پس آنها هستند که باید اعتماد ما را جلب کنند. البته روشن است که جلب اعتماد ما بهدلیل بدعهدی آنها امری دشوار و زمان بر است ولی آنها هستند که تصمیم میگیرند آمادگی این جلب اعتماد را دارند یا نه. اتفاقی که در این دور کمتر از آنها دیدیم.
به گزارش سایت انتخاب رژیم قالیباف خطاب به ترامپ گفت: اگر بجنگید، میجنگیم و اگر با منطق جلو بیایید با منطق برخورد میکنیم. ما زیر بار هیچ تهدیدی نمیرویم.
عراقچی روز دوشنبه در مورد مذاکرات اسلامآباد گفت: در جریان مذاکرات فشردهای که در بالاترین سطح طی ۴۷ سال گذشته برگزار شد، ایران با حسننیت وارد مذاکره با آمریکا شد تا به جنگ پایان دهد. اما درست در زمانی که تنها چند گام تا «تفاهمنامه اسلامآباد» فاصله وجود داشت، با زیادهخواهی، تغییر مداوم اهداف و تهدید به محاصره مواجه شدیم.
ظاهراً هیچ درسی گرفته نمیشود. حسن نیت، حسننیت میآفریند دشمنی، دشمنی میآورد.
