نمایشهای تجدید بیعت با بچه خامنهای
۱۴۰۵/۲/۹
تلاش سردژخیم قضاییه جلادان برای تثبیت ولایت موروثی مجتبی خامنهای در باتلاق بحرانهای درونی
رژیم آخوندی روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت، در واکنش به درهمریختگی درونی و هراس از شعلهور شدن خشم مردم، به راهاندازی سیرکهای نمایشی تحت عنوان «تجدید عهد» مبادرت کرد. در این نمایش مضحک که به بهانه میلاد امام رضا برگزار شد، مهرههای نظام تلاش کردند تا با دجالبازی، مسیر را برای جانشینی موروثی مجتبی خامنهای، فرزند دیکتاتور ایران، هموار کنند.
حکومت آخوندی روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت در باتلاق بحران سرنگونی و در واکنش به آنچه در مورد درهم ریختگی درونی آن برملا شده، با دجالبازی در روز میلاد امام رضا، به برگزاری نمایشهای تجدید عهد مبادرت کرد .
سردژخیم قضاییه جلادان، که تضمین بقای رژیم را در احکام پیدرپی اعدام فرزندان رشید ایرانزمین یافته، در حساب ایکس خود نوشت: با نایب برحق امام زمانمان، حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای تجدید بیعت میکنیم. قدر متیقن، با رهبری و زعامت ایشان، حرکت کلان و راهبردی انقلاب اسلامی در همان مسیر و ریلی که امامین انقلاب تأسیس و تثبیت کردهاند، دوام و خلود پیدا خواهد کرد.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس با ادعا و ژست اجتماع عظیم از میدان امام حسین تا میدان آزادی، برای قدرتنمایی تأکید کرد همزمان نیز این آیین بهصورت سراسری در تمامی شهرها در حال برگزاری است شرکتکنندگان با دستنوشته و شعار با مجتبی خامنهای تجدید بیعت کردند
طبق آخرین خبر یک کانون شورشی درباره نمایشنامه و سیرک بیعت با بچه خامنهای از تهیه کنندگان سناریو و ساندیس خواران نظام ایراد گرفته است که چرا شعارهای «جاوید کینگ مجتبی» را در ولایت موروثی از یاد بردهاند؟!
