دعاوی دهها میلیونی بچه خامنه‌ای و مضحکهٔ ملی‌گرایی کینگ خامنه‌ای دوم به‌ مناسبت روز خلیج‌فارس + سخنگوی مجاهدین

برانگیختگی معجزه‌گون ملت ایران، منحصر در دهها میلیون جان‌فدا نمانده

نود میلیون هموطن غیور و شریف ایرانی داخل و خارج از کشور فناوریهای پایه‌یی و نوین از نانو و بیو تا هسته‌یی و موشکی را سرمایه‌ٔ ملی فرض کرده و هم‌چون مرزهای آبی، خاکی و هوایی پاسدار آن خواهند بود

با همسایگان‌مان در خلیج‌فارس و دریای عمان «هم‌سرنوشت» هستیم و بیگانگانی که از هزاران کیلومتر دورتر طمع‌کارانه در آن شرارت می‌کنند جایی در آن ندارند مگر در قعرِ آب‌هایش

 

تلویزیون رژیم ـ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

«پیام رهبر انقلاب به این شرح است: بسم‌الله الرّحمن الرّحیم یکی از نعمتهای بی‌بدیل خداوند متعال برای ملتهای مسلمان منطقه‌ٔ ما خصوصاً مردم شریف ایران اسلامی، موهبت «خلیج‌فارس» است. نعمتی فراتر از یک پهنه‌ٔ آبی که بخشی از هویت و تمدن‌مان را شکل داده و علاوه بر نقطه اتصال ملتها، مسیر حیاتی و منحصر به‌فرد اقتصاد جهانی را در تنگه هرمز و پس از آن دریای عمان ایجاد کرده است. ترانزیشن حضور بیگانگان آمریکایی و لانه‌گزینی و آشیانه‌کردن آنها در سرزمینهای خلیج‌فارس، مهمترین عامل ناامنی در منطقه است و پایگاههای پوشالی آمریکا تاب و توان تأمین امنیت خود را نیز ندارد، چه رسد به این‌که امیدی به تأمین امنیت وابستگان و آمریکاپرستان منطقه توسط آمریکا باشد.»

«به حول و قوّه الهی آینده‌ٔ درخشان منطقه‌ٔ خلیج‌فارس، آینده‌ای بدون آمریکا و در خدمت پیشرفت، آسایش و رفاه ملت‌هایش خواهد بود. ما با همسایگان‌مان در پهنه‌ٔ آبی خلیج‌فارس و دریای عمان «هم‌سرنوشت» هستیم و بیگانگانی که از هزاران کیلومتر دورتر، طمع‌کارانه در آن شرارت می‌کنند، جایی در آن ندارند مگر در قعر آب‌هایش. ترانزیشن امروز برانگیختگی معجزه‌گون ملت ایران، منحصر در دهها میلیون جان‌فدای مبارزه با صهیونیسم و آمریکای خون‌ریز نمانده و پیشاپیش صفوف به هم پیوسته امّت مبعوث شده‌ٔ اسلامی؛ نود میلیون هموطن غیور و شریف ایرانی داخل و خارج از کشور، تمامی ظرفیت‌های هویتی، معنوی، انسانی، علمی، صنعتی و فناوریهای پایه‌یی و نوین ـ از نانو و بیو تا هسته‌یی و موشکی ـ را سرمایه‌ٔ ملی خود فرض کرده و هم‌چون مرزهای آبی، خاکی و هوایی پاسدار آن خواهند بود.»

«ایران اسلامی با شُکر عملی نعمت اعمال مدیریت بر تنگه هرمز، منطقه‌ٔ خلیج‌فارس را ایمن خواهد کرد و بساط سوء استفاده‌های دشمن متخاصم را از این آبراه برخواهد چید. قواعد حقوقی و اعمال مدیریت جدید تنگه هرمز، آسایش و پیشرفت را به نفع همه‌ٔ ملت‌های منطقه رقم خواهد زد و مواهب اقتصادی آن، دل ملت را شاد خواهد کرد»

 

سخنگوی مجاهدین

این روزها بچه‌های شیخ و شاه در مسابقات «میلیونی»

بر یکدیگر سبقت می‌گیرند

بچه خامنه‌ای مدعی ۹۰ میلیون و بچهٔ شاه مدعی حمایت ۸۰ درصد ایرانیان است

جمع آن می‌شود ۱۸۰ درصد!

لااقل طوری بین خود تقسیم کنید که از ۱۰۰ درصد بالا نزند! 

 

لطفاً به اشتراک بگذارید:
TelegramXFacebookEmailPinterest

خبرهای مرتبط